Νατάσα Παζαΐτη-Κώστας Καραμανλής:Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση 1 χρόνο από το θεατρικό της ντεμπούτο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Νατάσα Παζαΐτη-Κώστας Καραμανλής:Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση 1 χρόνο από το θεατρικό της ντεμπούτο

Η Νατάσα Παζαΐτη, ο Αλέξανδρος και η Αλίκη συνόδευσαν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στην εκδήλωση μνήμης της Μαριέττας Γιαννάκου, όπου θα ήταν κεντρικός ομιλητής.

Η Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2022, ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα της πολιτικής παρότι ήταν νευρολόγος - ψυχίατρος. Υπήρξε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ είχε διατελέσει και Υπουργός Παιδείας, Υπουργός Υγείας και Ευρωβουλευτής. Για τη μνήμη της λοιπόν, σχεδόν δύο χρόνια από την απώλειά της, διοργανώθηκε το βράδυ της 6ης Νοεμβρίου, μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής και στην οποία έδωσαν το παρόν πέρα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και πλήθος ατόμων του πολιτικού χώρου.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και φυσικά στο πλευρό του βρίσκονταν η σύζυγός του, Νατάσα Παζαΐτη και τα δύο δίδυμα παιδιά τους, Αλίκη και Αλέξανδρος.

IMG_9630.jpg

Ανάμεσα στα όσα ανέφερε ο Κώστας Καραμαλής στην ομιλία του για την Μαριέττα Γιαννάκου ήταν και τα εξής: «Η σπουδαιότερη προσφορά της Μαριέττας στα κοινά, πέρα από το σημαντικό έργο της, είναι ο χαρακτήρας, η διαδρομή της, το παράδειγμά της. Με βαθιά πίστη στις ιδέες της, μαχητική στην υπεράσπισή τους, πάντα με ευπρέπεια και σεβασμό στην αντίθετη άποψη, με πυξίδα της το κοινό καλό. Δεν είχε το πάθος της εξουσίας, της προβολής, της αλαζονείας. Είχε το πάθος της προσφοράς και της υπηρεσίας. Δεν είχε χορηγούς ή προστάτες, δεν επεδίωκε την εύνοια των ισχυρών ή των μέσων ενημέρωσης», ενώ κατέληξε λέγοντας: «Η δημόσια ζωή είναι εμφανώς πιο φτωχή χωρίς τη Μαριέττα. Δικαίως έχει τον σεβασμό και τον έπαινο των αντιπάλων της. Την αγάπη και τη νοσταλγία των πολιτών της Αθήνας αλλά και της χώρας γενικότερα. Την εκτίμηση όσων τη συνάντησαν στη μακρά διαδρομή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Νατάσας Παζαΐτη - Κώστα Καραμανλή

Η Νατάσα Παζαΐτη, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, συνόδευσε τον Κώστα Καραμανλή στη συγκεκριμένη εκδήλωση, φορώντας ένα κοστούμι σε λευκούς και μπεζ τόνους αλλά κι ένα ιδιαίτερο φουλάρι με κίτρινα λουλούδια. Με αντίστοιχη εμφάνιση, όπως άρμοζε στην περίσταση, εμφανίστηκαν και η 20χρονη Αλίκη και ο 20χρονος Αλέξανδρος.

Αυτή η δημόσια εμφάνιση της Νατάσας Παζαΐτη στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή ήταν η πρώτη της μετά το θεατρικό της ντεμπούτο τον Νοέμβριο του 2022.

Γνωστή για την κοινωνική της δράση και τις πνευματικές της ανησυχίες, η Νατάσα Παζαΐτη είχε ανέβει την περασμένη χρονιά στο θεατρικό σανίδι, ενσαρκώνοντας την ανιψιά Ελένη στην παράσταση «Η θεία από το Σικάγο», η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας είχε βρεθεί η Δήμητρα Δερμιτζάκη, ενώ τη διασκευή του σεναρίου είχε κάνει η Αθηνά Κασκαρέλη, η οποία υποδύθηκε και τη θεία από τη Σικάγο.

Η γνωστή θεατρική παράσταση είχε ανέβει στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών από τις 11 έως τις 14 Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία τη μη κερδοσκοπικής εταιρείας ARTE και όπως είχε γίνει γνωστό, τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού, κάτι με το οποίο ασχολείται εκτενώς και η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή μέσα από τη χειρουργική.

https://www.instagram.com/p/Ck0EjqqItLS/

Από εκείνη την βραδιά δεν έλειπε λοιπόν και η οικογένειά της. Ο πρώην πρωθυπουργός και τα 19χρονα ότε δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρος και Αλίκη, ήταν εκεί χαρίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημά τους. Στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, βρέθηκαν και άλλοι γνωστοί άνθρωποι που τίμησαν την παράσταση με τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ανάμεσά τους και η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη με τον επιχειρηματία σύντροφό της, Τίμο Τζάνες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης είχε ανεβάσει και ένα βίντεο από την ερμηνεία της Νατάσας Παζαΐτη στη σελίδα του στο Facebook.

Η ζωή της Νατάσας Παζαΐτη

Ήταν 19 Ιουλίου του 1998, όταν η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Πρώτη Σερρών. Τον Ιούνιο του 2003, το ζευγάρι που επί χρόνια συγκέντρωνε τα φώτα πάνω του λόγω του αξιώματος του πρώην Πρωθυπουργού, απέκτησε τα δίδυμα παιδιά του, Αλίκη και Αλέξανδρο.

Από το 2009 και έπειτα, ο πρώην Πρωθυπουργός ζει μια λιτή ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ όπως είναι γνωστό, η σύζυγός του αφιερώθηκε στην ιατρική και πιο συγκεκριμένα στους κλάδους της ογκοπλαστικής και της επανορθωτικής χειρουργικής μαστού.

Σε μία από τις σπάνιες εξόδους τους, ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη βρέθηκαν το καλοκαίρι toy 2021 στην τιμητική εκδήλωση- συναυλία για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο στο Άλσος Περιστερίου. Για την περίσταση, η εντυπωσιακή γυναίκα -που κατά το παρελθόν πολλοί παρομοίαζαν με την πριγκίπισσα Diana, επέλεξε ένα λευκό παντελόνι με λευκά πέδιλα και σε μοβ απόχρωση σατέν μακρυμάνικο top.

1624_KONSTANTINOS_KARAMANLIS_NATASA_PAZAITI_1172022.jpeg

Σπάνιες φωτογραφίες της με τον Κώστα Καραμανλή

Kάποιες ακόμη σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού θα δεις και στην gallery που ακολουθεί:

Οι φωτογραφίες των 19χρονων διδύμων

Τον Ιούνιο του 2022, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την οικογένεια Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής όπου βρέθηκαν για την ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού.

Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» όπου και καταχειροκροτήθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στα εθνικά θέματα και κυρίως στα ελληνοτουρκικά.

Τα βλέμματα όλων στράφηκαν τόσο στο κομψό ντύσιμο της κυρίας Παζαΐτη όσο και στα 19χρονα παιδιά, Αλίκη και Αλέξανδρο.

Φωτογραφίες από το σπίτι τους στη Ραφήνα

Τις μέρες των γιορτών το γνωστό ζευγάρι δημοσιεύει την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη κάρτα την οποία και ανεβάζει η γνωστή ιατρός στο προσωπικό της Instagram. Εκεί, είδαμε και τις σπάνιες φωτογραφίες από το σπίτι τους το οποίο και όπως φαίνεται από τα ελάχιστα πλάνα, είναι μίνιμαλ αισθητικής.