Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήρε απάντηση στο πότε θα παντρευτεί και τη σχολίασε όπως μόνο αυτή ξέρει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήρε απάντηση στο πότε θα παντρευτεί και τη σχολίασε όπως μόνο αυτή ξέρει

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να βρέθηκαν στο ίδιο event αλλά η κατάληξη της βραδιάς για τον ένα έκρυβε γέλιο και για τον άλλο νεύρα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης, όμως διατηρούν αρκετά καλές επαφές. Γι' αυτόν τον λόγο, οι δυο τους δεν έχουν πρόβλημα να βρεθούν στον ίδιο χώρο σε διάφορες εκδηλώσεις. To ίδιο συνέβη και το βράδυ της Τρίτης 7 Νοεμβρίου, όπου έδωσαν κι οι δύο το παρόν σε event που διοργάνωσε γνωστή εταιρείας καλλυντικών.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε εκεί μαζί με τον κολλητό του φίλο Fipster. Ο YouTuber είναι και φίλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και μάλιστα χαιρετήθηκαν στο event και έβγαλαν και φωτογραφίες μαζί.

371510753_7162764737076090_1526298509924669297_n.jpg

Αλλά κι όταν έδινε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπήκε στο πλάνο φανερά ευδιάθετη με τον YouTuber να αναφωνεί «Καλωσήρθατε στη Σουηδία».

Η διαφορετική κατάληξη της βραδιάς τους

Μπορεί ο χρόνος που πέρασαν στο event να κύλησε όμορφα, όμως η βραδιά για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο τελείωσε τελείως διαφορετικά.

Από την μία εκείνη γυρνώντας σπίτι της, όπως κάνουμε πολλοί για να χαλαρώσουμε, ασχολήθηκε με τα social media της και λίγο παραπάνω με το Tik Tok , όπου σε ένα από τα διάφορα φίλτρα με quiz που κυκλοφορούν, η ίδια επέλεξε να δει πότε θα παντρευτεί. Το Τik Tok «μίλησε» και η απάντηση ήταν το 2068. Δεν το λες και άμεσα, αλλά όπως έγραψε η ίδια με πολύ χιούμορ στο βίντεο που έδειχνε το αποτέλεσμα «Κάλλιο αργά παρά ποτέ». Φυσικά, τα σχόλια ήταν πολλά με πολλούς followers της να συνεχίζουν την πλάκα, λέγοντάς της να μην βιάζεται αφού όπως φαίνεται έχει ακόμα μέλλον μέχρι να παντρευτεί. Ένα από τα σχόλια ήταν και του καλού της φίλου και φίλου του Κωνσταντίνου Βασάλου, Γιάννη Μακρυπόδη, ο οποίος έβαλε πολλά emojis να γελούν με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να του απαντά «Μην γελάς».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται πως είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μorgan και παρότι δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι οι ίδιοι, τα stories από κοινούς προορισμούς ή εξόδους και τα σχόλια στις αναρτήσεις τους δείχνουν πως οι δυο τους έχουν κάτι παραπάνω από μια φιλική σχέση. Ίσως γι' αυτό κι αυτό το σχόλιο του φίλου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, γιατί ίσως γνωρίζει πως η σχέση της με τον Γρηγόρη Morgan πάει τόσο καλά που εκείνη είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Η ίδια άλλωστε, πρόσφατα και κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» που συμμετέχει στο Mega, αναφέρθηκε και στο πότε θα γίνει μαμά και στο τι ρούχα θα φοράει όταν θα είναι έγκυος. Όπως είπε στον Κώστα Τσουρό που παρουσιάζει την εκπομπή για τον λόγο που αναφέρεται σε γάμους και εγκυμοσύνες «Είμαι σε μια ηλικία κι εγώ που πρέπει» με την Νόνη Δούνια - που επίσης είναι στην εκπομπή - να την ρωτά αν φταίει η ηλικία ή η στιγμή γι' αυτήν της τη διάθεση κι εκείνη να απαντά «Η στιγμή, η ηλικία».

Από την άλλη η βραδιά για τον Κωνσταντίνο Βασάλο έληξε με ταλαιπωρία και κάποια νεύρα, αφού το αμάξι του Fipster, με το οποίο βρέθηκαν στο event έπαθε λάστιχο σε έρημο δρόμο και ο πανικός ήταν κάτι που κυριάρχησε, αφού ο YouTuber δεν ήθελε να αφήσει το αμάξι του εκεί αλλά δεν είχε και ρεζέρβα για να το αλλάξουν. Μάλιστα, όπως ανέφερε στα stories του έφταιγε η «αρνητική ενέργεια» που επικρατούσε στο αμάξι του γι' αυτό που έπαθαν.

Ευτυχώς χάρη στα βίντεο που τραβούσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να προσπαθεί να βρει μια λύση κάποιοι followers του - και κυρίως γυναίκες - τους είπαν πως το αμάξι διαθέτει ένα μικρό kit στην θέση που έπρεπε να βρίσκεται η ρεζέρβα, το οποίο διαθέτει ένα μηχάνημα που μπορεί για λίγο να φουσκώσει το λάστιχο μέχρι να φτάσουν στο συνεργείο. Οι δυο τους κατάφεραν να φουσκώσουν το λάστιχο και κάπως έτσι τελείωσε η περιπέτειά τους.