Η αλήθεια της Βαλαβάνη για τη σχέση και τον χωρισμό από τον Βασάλο δείχνει το δέσιμό τους

Η αλήθεια της Βαλαβάνη για τη σχέση και τον χωρισμό από τον Βασάλο δείχνει το δέσιμό τους

Έξι χρόνια σχέσης. Έναν χρόνο χωρισμένοι. Κι όμως, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν τη σχέση που πολλοί θα ζήλευαν και θα εύχονταν να έχουν με τον πρώην τους.

Η εξομολόγηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο περιοδικό ΟΚ, ειδικά εκείνα τα σημεία που αφορούν στην προσωπική της ζωή, θύμισε συνέντευξη ξένου celeb.

Ειλικρινής, ώριμη και πιο διαυγής από ποτέ, η Βαλαβάνη αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα και στη σχέση και τον χωρισμό από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Όταν ήμουν αθλητικογράφος, είχα σχέση, δημοσίευα φωτογραφίες μας στα social media και γενικά ήμουν ο ίδιος άνθρωπος όπως και μετά το παιχνίδι. Μετά το Survivor η προσωπική μου ζωή σχολιαζόταν και είναι λογικό. Η αναγνωρισιμότητα αυτή όμως με έχει φέρει αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση.

Μετά το Survivor η προσωπική μου ζωή σχολιαζόταν και είναι λογικό. Η αναγνωρισιμότητα αυτή όμως με έχει φέρει αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στη συνέχεια αναφέρει για τα περσινά δημοσιεύματα περί χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο:

«Δεν είναι μόνο ο χωρισμός. Και όταν ήμασταν ζευγάρι ερχόμασταν συχνά σε πολύ δύσκολη θέση. Συχνά κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που έγραφαν: Βλέπουμε τη Βαλαβάνη με φουσκωμένη κοιλιά, άρα είναι έγκυος. Μετά με έπαιρναν τηλέφωνο γνωστοί μου και μου έλεγαν με το καλό. Ήταν πάρα πολύ άβολο.

Όσον αφορά το θέμα του χωρισμού, ήταν μια κοινή μας απόφαση με τον Κωνσταντίνο, μετά από έξι χρόνια που ήμασταν μαζί, ότι δεν θέλουμε να μιλήσουμε γι’ αυτό. Πολλοί τότε έλεγαν: Αφού ως ζευγάρι δημοσιεύατε πράγματα από την καθημερινότητά σας, γιατί δεν μιλάτε για τον χωρισμό σας; Ήταν, όμως, ένα προσωπικό μας θέμα και είχαμε δικαίωμα να το κάνουμε έτσι, γιατί έτσι το θέλαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη νέα εποχή μετά τον χωρισμό, Βαλαβάνη και Βασάλος έκαναν ακόμα και πειράγματα στο Instagram, εμφανίστηκαν μαζί και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και η Ευρυδίκη εξομολογήθηκε πώς ο Βασάλος τη στήριξε ακόμα και στο νέο τηλεοπτικό της ξεκίνημα κάθε Σαββατοκύριακο Στο Mega.

https://www.instagram.com/p/Cxm_xncM6TZ/

«Εννοείται μιλήσαμε. Μου έστειλε μήνυμα και μιλήσαμε, μου είπε να μην έχω άγχος γιατί με ξέρει, αλλά δεν είχα καθόλου άγχος».

Στη νέα εποχή της προσωπικής ζωής της Βαλαβάνη, μεγάλο μερίδιο στην ηρεμία που δείχνει έχει και ο φημολογούμενος ως νέος της αγαπημένος, Γρηγόρης Morgan.

https://www.instagram.com/p/Cxfauw6sozb/

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως οι fans κάτω από την πρόσφατη φωτογραφία του Γρηγόρη γράφουν χαρακτηριστικά:

Η ίδια πάντως μας έχει εξηγήσει πως από εδώ και μπρος θα είναι πολύ πολύ προσεκτική για το τι θα μας δείχνει από την προσωπική της ζωή.

Στο ποστ για το νέο ξεκίνημα της Βαλαβάνη, τη στήριξή της έδειξε η Σταυρούλα Χρυσαειδή