Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι ο Γρηγόρης Μόργκαν αγαπούν τα ταξίδια αλλά έχουν κι άλλο ένα κοινό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι ο Γρηγόρης Μόργκαν αγαπούν τα ταξίδια αλλά έχουν κι άλλο ένα κοινό

Το νέο ταξίδι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν μάς θύμισε κι άλλο ένα πράγμα που έχουν κοινό.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά τη συμμετοχή της στο Survivor All Star και τη δημόσια παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου πως έχουν χωρίσει μετά από 6 χρόνια σχέσης, θα έλεγε κανείς πως θα μπορούσε να ζει πιο ανέμελη την προσωπική της ζωή. Παρ' όλα αυτά, η ίδια και ο φημολογούμενος - μιας και κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχθεί κάτι - νέος της σύντροφος, Γρηγόρης Μόργκαν προσπαθούν να κρατιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια, ωστόσο είχε αναφέρει σε συνεντεύξεις της πως συγκριτικά με την προηγούμενη σχέση της, αυτή τη φορά θέλει να είναι πιο προσεκτική και να κρατάει τα περισσότερα πράγματα από την προσωπική της ζωή ιδιωτικά, αφού η δημοσιότητα ήταν κάτι που δεν έκανε ιδιαίτερο καλό σε εκείνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

https://www.instagram.com/p/Cyqtzn8M1BE/

Και θα αναρωτηθεί κανείς πώς τα καταφέρνουν. Κι όμως, οι δυο τους μπορεί έχουν κάνει αρκετές κοινές εμφανίσεις μαζί και αρκετά μέχρι στιγμής ταξίδια, αλλά δεν έχουν δημοσιεύσει καμία κοινή φωτογραφία τους στα social media, αφού συνήθως ποζάρουν μαζί με φίλους τους, ενώ μόνο αν είσαι πολύ παρατηρητικός μπορείς να καταλάβεις ότι είναι μαζί στο ίδιο μέρος επειδή θα υπάρχει είτε κάποιο μικρό tag (συνήθως από την παρέα τους) είτε θα ανεβάζουν stories δικά τους στα προφίλ τους στο Instagram από το ίδιο μέρος τις ίδιες μέρες.

Το νέο ταξίδι στα Ιωάννινα αποκάλυψε ακόμα ένα κοινό που έχουν

Τα couple trips είναι η αγαπημένη συνήθεια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν, αφού οι δυο τους έχουν βρεθεί από την Αμερική και το LA μέχρι την Νάξο και την Κρήτη. Αυτήν τη φορά προτίμησαν απ' ότι είδαμε στις πρόσφατες αναρτήσεις τους στα social media, τα Ιωάννινα, όπου απόλαυσαν τα υπέροχα τοπία αλλά και τα τοπικά εδέσματα. Μαζί τους βρέθηκε και ο αγαπημένος τους φίλος και πρώην συμπαίκτης της Ευρυδίκης στο Survivor το 2017 Κώστας Κοκκινάκης, χωρίς ωστόσο να φαίνεται στα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν να έχει ακολουθήσει μαζί του η σύντροφός του, Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Όπως θα δεις βέβαια και από τις παρακάτω φωτογραφίες, το ταξίδι αυτό επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά άλλο ένα βασικό κοινό που έχουν η Ευρυδίκη κι ο Γρηγόρης κι αυτό δεν είναι άλλο από την αγάπη τους για τα extreme sports και πιο συγκεκριμένα γι' αυτά που συνδέονται με το νερό. Ο Γρηγόρης Μόργκαν άλλωστε, είναι κι αυτός ένας άνθρωπος που αγαπάει την περιπέτεια, αφού είχε συμμετάσχει στο Nomads φτάνοντας μέχρι τον τελικό, όπου έχασε από τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Έτσι, λοιπόν το ζευγάρι μαζί με τον Κώστα Κοκκινάκη έκανε rafting στον Βίκο και αυτά είναι τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν ο καθένας ξεχωριστά στα social media του.

Παράλληλα κι οι δύο αγαπούν πολύ το surf και είναι κάτι που απόλαυσαν και στις διακοπές τους στα Χανιά αυτό το καλοκαίρι.