Μπεκιάρη-Μπισμπίκης: Οι ευχές στον Μιχαλιώ τους και η σπάνια φωτογραφία από τη βάφτισή του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μπεκιάρη-Μπισμπίκης: Οι ευχές στον Μιχαλιώ τους και η σπάνια φωτογραφία από τη βάφτισή του

Για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και τον Βασίλη Μπισμπίκη, όλος ο κόσμος τους είναι ο γιος τους ο Μιχάλης και για την γιορτή του του ευχήθηκαν με πολύ τρυφερές αναρτήσεις.

Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα ο γιος της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη και του Βασίλη Μπισμπίκη. Ο 10χρονος Μιχάλης είναι το καμάρι των γονιών του και δεν σταματούν να του δείχνουν την αγάπη τους με κάθε ευκαιρία. Μπορεί η σχέση τους ως ζευγάρι να τελείωσε πριν από δυο χρόνια - ύστερα από 15 χρόνια γάμου - όμως παραμένουν πάντα μια «δεμένη» - όπως έχει αναφέρει η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη - οικογένεια για χάρη του, μιας και αυτός είναι η παντοτινή τους προτεραιότητα.

Οι ευχές της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη και του Βασίλη Μπισμπίκη

Τόσο η επιχειρηματίας όσο και ο ηθοποιός λοιπόν, θέλησαν να ευχηθούν δημόσια στον Μιχάλη για την ονομαστική του γιορτή.

Η επιχειρηματίας δημοσίευσε αρχικά στο προφίλ της στο Instagram ένα σπάνιο στιγμιότυπο από τη βάπτιση του γιου της, στο οποίο βλέπουμε και την νονά του, την Αγάπη Πολίτη. Η Αγάπη Πολίτη είναι η πρώην σύζυγος του Γιώργου Βαρδινογιάννη με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Νίκο, τον Παύλο και την Χρυσή.

Έτσι, μαζί με τις ευχές της για τη γιορτή του μονάκριβού της, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη είπε κι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην πνευματική του νονά που ήταν πάντα παρούσα για τον Μιχάλη, προσφέροντάς του την αγάπη της και την φροντίδα της. Χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η ίδια έγραψε:

«Σήμερα γιορτάζει όλο μου το σύμπαν! Χρόνια Πολλά και Χαρούμενα στο φωτεινό μου αγόρι που με κάνει καλύτερο άνθρωπο! Αγάπη, είσαι η καλύτερη πνευματική μητέρα που θα μπορούσε να έχει ο γιος μου. Ευχαριστώ που είσαι πάντα παρούσα σε όλα και δίνεις απλόχερα το νοιάξιμο, τη φροντίδα και την αγάπη σου στο Μιχαλιώ!».

https://www.instagram.com/reel/CzYS4AXodY5/

Από την άλλη ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε στο δικό του προφίλ μια φωτογραφία του αγκαλιά με τον Μιχάλη, γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά ψυχή μου..».

https://www.instagram.com/p/CzYx_QoIK_D/

Στην ανάρτηση αυτή πέρα από τα σχόλια και τις ευχές των followers του, ο ηθοποιός δέχτηκε και την «αγάπη» της Δέσποινας Βανδή αλλά και της Μελίνας Νικολαΐδη, οι οποίες σχολίασαν το συγκεκριμένο post χρησιμοποιώντας πολλά emojis σε σχήμα καρδιάς.

Screenshot-(789).png

Τα σχόλια της τραγουδίστριας και της κόρης της έδειξαν για ακόμα μια φορά το πόσο ισορροπημένη σχέση έχουν καταφέρει να έχουν ο Βασίλης Μπισμπίκης με την Δέσποινα Βανδή και τα παιδιά τους, κάτι το οποίο δεν είναι πάντα εύκολο. Φυσικά κομβικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει και η πολύ καλή σχέση που έχουν φροντίσει και οι δύο να έχουν με τους πρώην συντρόφους τους, την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και Βασίλης Μπισμπίκης έχουν πει για τον γιο τους

H Kωνσταντίνα Μπεκιάρη έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου τον περασμένο Σεπτέμβριο και δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην λατρεία που έχει στον γιο της. Με ύφος όλο γλύκα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι η λατρεία μου. Περιμένω να μεγαλώσει να γίνουμε κολλητοί φίλοι. Είναι ένα παιδί που έχει πάρα πολύ χιούμορ και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια».

Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει πως ο Μιχάλης έχει ήδη δείξει την καλλιτεχνική του φλέβα, αφού είναι πιανίστας και έχει «μουσικό» αυτί.

https://www.instagram.com/reel/Cmc8EiPNlmk/

Κι ο Βασίλης Μπισμπίκης, όμως καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είχε δηλώσει πως είναι «χαζομπαμπάς», ενώ είπε για τον Μιχάλη: «Δεν θέλω να είμαι φίλος με τον γιο μου, θέλω να είμαι ο πατέρας του. Θέλω όμως να έχουμε μία τέτοια σύνδεση, όπου να ανοιγόμαστε και να λέει ο καθένας αυτό που αισθάνεται, να είναι ειλικρινής μαζί μου και να μη φοβάται να μου πει ό,τι είναι να μου πει. Είναι μικρούλης ακόμη, είναι μόλις δέκα χρονών, αλλά είμαι και εγώ ένας χαζομπαμπάς, του τα δίνω όλα. Ο γιος μου είναι λατρεία, είναι η αδυναμία μου, είναι ο άγγελός μου».

1695224333620-900874464-bisbikis.vasilis_132732284_847664555803397_5615280355419578557_n.jpeg