Η εξομολόγηση του Sylvester Stallone για τον απρόσμενο θάνατο του γιου του

Η εξομολόγηση του Sylvester Stallone για τον απρόσμενο θάνατο του γιου του
Invision

O Sylvester Stallone μίλησε για την τραγική απώλεια του γιου του, Sage Stallone ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2012 σε ηλικία 36 ετών.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του David Beckham, ο Sylvester Stallone και το Netflix μας δίνουν έναν καλό λόγο για να καθίσουμε ξανά μπροστά από την οθόνη.

Το ντοκιμαντέρ «Sly» κυκλοφόρησε στην δημοφιλή πλατφόρμα streaming και φέρνει στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του ηθοποιού, συγγραφέα, σκηνοθέτη και παραγωγού που λατρεύτηκε από το κοινό ως «Rocky Balboa» και «Rambo».

Ο Sylvester Stallone «έσπασε» τη σιωπή του

O σταρ της μεγάλης οθόνης έκανε μια σειρά προσωπικών αποκαλύψεων, εξηγώντας πως αρκετά τμήματα της πλοκής του «Rocky V» αντλήθηκαν από την πραγματική σχέση με τον αδικοχαμένο γιο του, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από στεφανιαία νόσο.

«Προσπαθώ να πάρω κάτι που στην πραγματικότητα είναι αυτό που θα ήθελα να είχα κάνει στην πραγματική ζωή, αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω. Και έτσι αρκετά συχνά το έκανα θεατρικά, μαγικά… πολλά από αυτά είναι αλήθεια», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, βάζεις πράγματα πάνω από την οικογένειά σου. Και οι επιπτώσεις είναι αρκετά ριζικές και καταστροφικές».

Το άδοξο τέλος στην ιστορία αγάπης του Sylvester Stallone με την Jennifer Flavin

Μιλώντας στο People το 1996, ο Sage Stallone είχε παραδεχθεί πως μια σκηνή της ταινίας στην οποία τσακώνεται με τον πατέρα του ήταν απόλυτα ταυτισμένη με την πραγματικότητα.

«Όταν ούρλιαζα «Ποτέ δεν αφιέρωσες χρόνο μαζί μου! Ποτέ δεν αφιέρωσες χρόνο στη μητέρα μου», αυτό ήταν αλήθεια. Κοίταζα στο πρόσωπο του πατέρα μου και το έλεγα πραγματικά αυτό», είχε δηλώσει ο νεαρός ηθοποιός.

O θάνατος του Sage Stallone

Το 2012 ο γιος του εμβληματικού ηθοποιού, Sage Stallone βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Hollywood. Σύμφωνα με τα πρώτα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου ο θάνατος του 36χρονου προκλήθηκε από υπερβολική δόση χαπιών καθώς στο δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρός υπήρχαν πολλά συνταγογραφημένα μπουκάλια.

Τα τοξικολογικά τεστ σε συνδυασμό με την ιατροδικαστική εξέταση απέδειξαν πως ο νεαρός Stallone πέθανε από ανακοπή καρδιάς και στον οργανισμό του βρέθηκε μόνο το φάρμακο Vicodin, σε λογικές ποσότητες.

Όπως ανέφερε τότε ο δικηγόρος της οικογένειας, ο 36χρονος (που ήταν επίδοξος ηθοποιός και σκηνοθέτης) πέθανε στο σπίτι του και εντοπίστηκε από την οικονόμο.

«Είναι μια τραγωδία. Ήταν ένας νεαρός ταλαντούχος πολύ καλός σκηνοθέτης και ένα υπέροχο πρόσωπο. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά θα πρέπει να είναι κάποιο τραγικό ατύχημα. Ήταν γεμάτος ζωή. Δεν ήταν καταθλιπτικός», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας Stallone.

Πηγή κεντρικής: apimages.com