Ο Μάξιμος Μουμούρης έκανε την πιο ακομπλεξάριστη παραδοχή για την οικογενειακή ζωή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Μάξιμος Μουμούρης έκανε την πιο ακομπλεξάριστη παραδοχή για την οικογενειακή ζωή

Ο Μάξιμος Μουμούρης μίλησε με ειλικρίνεια για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς», την απώλεια της μητέρας του σε νεαρή ηλικία και τη ζωή με την σύζυγό του, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ο Μάξιμος Μουμούρης είναι παντρεμένος από το 2008 με την Νάντια Γιαννακοπούλου με την οποία έχει αποκτήσει τρεις κόρες (Κατερίνα, Ιωάννα και Γκρατσιέλα).

Ο ηθοποιός και η δικηγόρος-βουλευτής έχουν ένα αξιοζήλευτο love story αφού γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν όσο ακόμα φοιτούσαν στο σχολείο. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια την οποία προσπαθεί να προφυλάξει από τα media, χωρίς ωστόσο να στερείται κάτι από την καθημερινότητά του.

Ο Μάξιμος Μουμούρης μίλησε για την καθημερινότητα με τις γυναίκες της ζωής του

Πριν από λίγα 24ωρα ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη «Γη της Ελιάς» που διανύει την τρίτη σεζόν, στην απώλεια της μητέρας του και στη σύζυγό του, Νάντια Γιαννακοπούλου.

https://www.instagram.com/p/CvZRLzaKVC3/

«Η Γη της Ελιάς είναι μια ευχάριστη συγκυρία για όλους μας, με μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Και μας κάνει πάρα πολύ χαρούμενους αυτό. Ο Κωνσταντίνος περνά μια περίοδο ζήλειας. Έχει πολύ έντονη τη διορατικότητά του γιατί η πείρα του, του λέει πότε κάποιος είναι επικίνδυνος ή όχι. Το μόνο κοινό μας στοιχείο με τον Κωνσταντίνο είναι ότι αγαπά πάρα πολύ την οικογένεια», ανέφερε ο Μάξιμος Μουμούρης για τον ρόλο του στη δημοφιλή σειρά.

Μιλώντας για την οικογένειά του ο ηθοποιός τόνισε: «Η πατρότητα με έκανε πιο ώριμο άνθρωπο. Έχω δύο έφηβα κορίτσια, πετάει ο γάιδαρος, πετάει. Είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό. Η πατρότητα με έκανε πιο ώριμο άνθρωπο. Δεν λείπει ένας γιος από το σπίτι, αρκώ εγώ για να το διαλύσω».

Για τη γνωριμία με τη σύζυγό του ο Μάξιμος Μουμούρης αποκάλυψε: «Ήξερα τη Νάντια από το σχολείο, τα ραβασάκια ήταν από την πλευρά της. Η Νάντια είναι φοβερή αντίπαλος στη λεκτική διαμάχη. Είναι ρήτορας. Βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού, είναι υποχρέωσή μου αλλά και χαρά μου».

https://www.instagram.com/p/Cv4XdDwKopJ/

Και πρόσθεσε: «Χάσαμε νωρίς τη μητέρα μου, ήμασταν τρεις άντρες. Η οικογένειά μου με τη Νάντια με βοήθησε να καταλάβω ότι τα Χριστούγεννα είναι εποχή δώρων. Σαν έφηβος ήμουν αρκετά χαζοχαρούμενος, πολύ ντροπαλός αλλά στην παρέα ήμουν μια χαρά. Η υποκριτική δεν ξέρω πώς ήρθε στη ζωή μου, δεν έλεγα ούτε ποίημα, ούτε προσευχή στο σχολείο. Ήταν ανάγκη να εκφράσω κάτι».

Το πιο μεγάλο «ευχαριστώ» ο Μάξιμος Μουμούρης το «οφείλει» στη σύζυγό του Νάντια Γιαννακοπούλου

Mουμούρης και Γιαννακοπούλου έχουν το πιο ζεστό σπίτι

Το ζευγάρι και οι κόρες τους ζουν τα τελευταία χρόνια στον Καρέα, σε ένα όμορφο σπίτι γεμάτο χρώμα και vintage στοιχεία. Η Νάντια Γιαννακοπούλου έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά πλάνα από την κατοικία όπου βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία.

Ταπετσαρίες με εντυπωσιακά prints, κορνίζες, γυάλινα βάζα και κλασικά ξύλινα έπιπλα δεσπόζουν στο σαλόνι ενώ στα υπόλοιπα δωμάτια η διακόσμηση ακολουθεί την ίδια αισθητική.

«Με τις κόρες μου είμαι πιο πολύ μαμά, παρά μπαμπάς. Μαγειρεύω, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μου αρέσει να τις φροντίζω, ίσως είναι ένα ένστικτο μητρικό πιο πολύ αυτό ή είναι αυτό που μου έλειπε εμένα όταν ήμουν μικρός, γιατί έχασα νωρίς τη μητέρα μου. Οπότε τώρα βρίσκω τώρα τον χρόνο και τον τρόπο να το κάνω», είχε αναφέρει παλαιότερα ο Μάξιμος Μουμούρης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλο το φωτογραφικό υλικό από το σπίτι της οικογένειας.

Πηγή κεντρικής: ngiannakopoulou