Ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης & η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου έχουν το πιο «ψαγμένο» σπίτι

Ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης & η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου έχουν το πιο «ψαγμένο» σπίτι

Ο γνωστός ηθοποιός και η δικηγόρος -πολιτικός έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και διαθέτουν ένα αξιοζήλευτο σπίτι.

Ο Μάξιμος Μουμούρης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες ηθοποιούς με πολυετή καριέρα και φέτος τον απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Έγινε ευρύτερα γνωστός από την συμμετοχή του στη σειρά «Singles» όπου υποδύθηκε τον Ορέστη.

Ο 46χρονος έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της πολιτικού συζύγου του, Νάντιας Γιαννακοπούλου με την οποία έχει αποκτήσει τρεις κόρες (Κατερίνα, Ιωάννα και Γκρατσιέλα) και αποτελεί ένα από τα #couplegoals ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Mουμούρης-Γιαννακοπούλου: Το υπέροχο σπίτι τους

Ο ηθοποιός και η δικηγόρος- πολιτικός ήταν συμμαθητές στο σχολείο και ο μαθητικός τους έρωτας κατάληξε σε μία υπέροχη οικογένεια που κατοικεί στον Καρέα. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008. Μαζί έχουν αποκτήσει την Κατερίνα, που γεννήθηκε το 2008, την Ιωάννα που γεννήθηκε το 2010 και τη Γκρατσιέλα που γεννήθηκε το 2013.

Όλοι μαζί ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο δεν διστάζουν να μοιράζονται υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την περίοδο της καραντίνας η αγαπημένη οικογένεια είχε ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού της στις τηλεοπτικές κάμερες δείχνοντάς μας πως είναι η καθημερινότητα τούς εντός σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CIG6k1WJdk0

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery πρόκειται για μια καλαίσθητη κατοικία με αρκετά με vintage στοιχεία συνδυασμένα αρμονικά μεταξύ τους.

Το cozy σπίτι της Άντας Λιβιτσάνου έχει τα χρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση

«Με τις κόρες μου είμαι πιο πολύ μαμά, παρά μπαμπάς. Μαγειρεύω, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μου αρέσει να τις φροντίζω, ίσως είναι ένα ένστικτο μητρικό πιο πολύ αυτό ή είναι αυτό που μου έλειπε εμένα όταν ήμουν μικρός, γιατί έχασα νωρίς τη μητέρα μου. Οπότε τώρα βρίσκω τώρα τον χρόνο και τον τρόπο να το κάνω», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μάξιμος Μουμούρης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

https://www.instagram.com/p/Coz2JEtN-5K

«Τώρα ζούμε μια νέα πραγματικότητα. Ανακαλύπτουμε πόσα όμορφα πράγματα μπορείς να κάνεις σπίτι. Παίζουμε με τα παιδιά επιτραπέζια, συζητάμε διάφορα θέματα, διαβάζουμε παρέα, ακούμε μουσική, μαγειρεύουμε μαζί, βλέπουμε τηλεόραση, τακτοποιούμε πράγματα στο σπίτι, βλέπουμε παλιές φωτογραφίες μας . Έχουμε τόσα, μα τόσα πολλά να κάνουμε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Νάντια Γιαννακοπούλου για την περίοδο που έμεινε σπίτι με τον σύζυγο και τις κόρες της.

Πηγή κεντρικής: ngiannakopoulou