Η Ελένη Βαΐτσου είναι η πιο happy traveler πηγαίνοντας στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου

Η 37χρονη ηθοποιός ταξίδεψε από την Ιταλία στο Πακιστάν και από το Παρίσι στην Τυνησία.

Η 37χρονη ηθοποιός έχει μείνει στο μυαλό μας, ως Μελίνα, μέσα από τη δραματική σειρά του Αντρέα Γεωργίου «Μπρούσκο». Στη συνέχεια συμμετείχε και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές, στις οποίες ήταν εμφανές το ταλέντο της στην υποκριτική. Η Ελένη Βαΐτσου ξέρει να διατηρεί τις ισορροπίες, καθώς είναι πάντα διακριτική με την προσωπική της ζωή. Αν ακολουθείς την Ελένη Βαΐτσου στο Instagram θα αντιληφθείς αμέσως τη μεγάλη αγάπη της για τα ταξίδια.

Πέρυσι, στις γιορτές των Χριστουγέννων είχε ταξιδέψει στις ιταλικές Άλπεις, ανεβάζοντας τις πιο όμορφες και μαγευτικές φωτογραφίες στα social media. Τα κατάλευκά τοπία σε συνδυασμό με το πράσινο χρώμα των δέντρων μας έκαναν να θέλουμε να μπούμε στο πρώτο αεροπλάνο και να ταξιδέψουμε στην Ιταλία.

https://www.instagram.com/p/CnHqQnINYoF/

Η Ελένη ταξίδεψε στο Πακιστάν

Η αγαπημένη ηθοποιός, δεν στάθηκε μόνο εκεί. Αυτό το καλοκαίρι, ταξίδεψε σε έναν όχι και τόσο συνηθισμένο προορισμό. Η Ελένη ταξίδεψε στο Πακιστάν. Όπως έχει πει και η ίδια, την γεμίζει να γνωρίζει ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα και πολιτισμό και να μαθαίνει καινούργια μέρη.

https://www.instagram.com/p/Cwmvp1KtncO/

Από την Ιταλία στο Πακιστάν και από το Παρίσι στην Τυνησία. Για να καλωσορίσει το φθινόπωρο η Ελένη, ταξίδεψε φέτος τον Οκτώβριο στην πιο ερωτική πόλη του κόσμου, το Παρίσι. Οι streetstyle φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας μέσα από το προφίλ της στο Instagram την έκαναν να μοιάζει με τα french girls.

395257451_18393944191016941_2618379439191769456_n.jpg

@vaitsou_eleni

Η Ελένη όμως είχε βρει ήδη το επόμενο της ταξίδι. Πιο συγκεκριμένα, στις αρχές αυτού του μήνα έκανε μία ανάρτηση με στιγμιότυπα από την Τυνησία. Η Τυνησία, είναι μία χώρα που βρίσκεται στη στις μεσογειακές ακτές της Βόρειας Αφρικής. Σχεδόν, η μισή έκταση της καταλαμβάνει η έρημος Σαχάρα, ενώ η υπόλοιπη γόνιμα εδάφη και ακτές.

398781406_18396101578016941_8285759478464134055_n.jpg

@vaitsou_eleni

Η Ελένη Βαΐτσου είναι αναμφισβήτητα η πιο happy traveler, η οποία μας φτιάχνει τη διάθεση και μας ταξιδεύει στους πιο μαγευτικούς προορισμούς του κόσμου. Η τελευταία ανάρτησή που έχει κάνει στο προφίλ της δεν μας αποκαλύπτει τον προορισμό. Ίσως η αγαπημένη ηθοποιός να βρίσκεται ακόμα στο εξωτερικό, ίσως πάλι να είναι σε ένα από τα ορεινά μέρη της όμορφης χώρα μας. Όπως και να έχει ανυπομονούμε, να δούμε ποιο θα είναι το επόμενό της ταξίδι.

https://www.instagram.com/p/Czgvl8Xt740/

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά στιγμιότυπα από τα ονειρικά μέρη που έχει ταξιδέψει η Ελένη Βαΐτσου.