Από τις Άλπεις με αγάπη: Η ρομαντική απόδραση της Ελένης Βαΐτσου με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Από τις Άλπεις με αγάπη: Η ρομαντική απόδραση της Ελένης Βαΐτσου με τον Νίκο Ηλιόπουλο

H 36χρονη πρωταγωνίστρια του «Μπρούσκο» απολαμβάνει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της στο εξωτερικό.

Η Ελένη Βαΐτσου ήταν ανέκαθεν διακριτική με την προσωπική της ζωή, προσπαθώντας να διατηρεί τις ισορροπίες. Στο παρελθόν η γνωστή ηθοποιός είχε συνάψει σχέση με ανθρώπους από την εγχώρια showbiz ωστόσο προτιμούσε πάντα να απασχολεί τον κόσμο κυρίως μέσα από τη δουλειά της.

Η 36χρονη μας συστήθηκε τηλεοπτικά ως Μελίνα στη δραματική σειρά του Αντρέα Γεωργίου «Μπρούσκο», ενώ στη συνέχεια συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές «Κόκκινο Νυφικό», «Ελεύθερη Σχέση» και «Ήλιος».

Η Ελένη Βαΐτσου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Ο γάμος, τα «καμπανάκια» και ο Αλέξης Γεωργούλης

Βαΐτσου- Ηλιόπουλος: Η ρομαντική απόδραση για τις διακοπές των Χριστουγέννων

H Ελένη Βαΐτσου πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο στις ιταλικές Άλπεις. Μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας μοιράστηκαν στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους αλλά και το παραμυθένιο τοπίο της περιοχής.

https://www.instagram.com/p/Cl_XUbStH3f

Το ερωτευμένο ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και από την πρώτη στιγμή της σχέσης του έχει κάνει πολλές εξορμήσεις τόσο εντός αλλά και εκτός συνόρων. Η 36χρονη και ο αγαπημένος της δεν ανέβασαν κοινές φωτογραφίες αλλά απαθανάτισαν ο ένας τον άλλον σε αυθόρμητες πόζες. Η Ιταλία είναι από τα μέρη που έχουν επισκεφτεί αρκετές φορές ωστόσο αυτή τη φορά προτίμησαν να παραθερίσουν στα χιονισμένα βουνά της.

Η Ελένη Βαΐτσου φωτογράφισε τον σύντροφό της με φόντο το χιονισμένο τοπίο ενώ ο Νίκος Ηλιόπουλος την απαθανάτισε αγκαλιά με έναν τετράποδο φίλο.

https://www.instagram.com/p/Cmm2aRJL6w9

Το ταξίδι του ζευγαριού στο Los Angeles

Mετά τον χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά, ο Νίκος Ηλιόπουλος ο οποίος διαγράφει μία σημαντική πορεία στον digital χώρο με κορυφαίες συνεργασίες, έχει βρει το άλλο του μισό στο πλευρό της Ελένης Βαΐτσου. Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη σειρά «Μπρούσκο», ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Head Of Digital γνωστής ιστοσελίδας και επιχειρηματία. Είναι κοινό μυστικό πως οι δυο τους μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ταξίδια, γυρίζουν όλο τον κόσμο ανεβάζοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Τον Aύγουστο το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Los Angeles. Oι δυο τους χαλάρωσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δημοσίευσαν εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές που βίωσαν εκεί.

https://www.instagram.com/p/ChaCVC6rz_-

Πριν από το Los Angeles οι δυο τους είχαν βρεθεί μαζί στην Κροατία. Ο Νίκος Ηλιόπουλος δεν δίστασε να δημοσιεύσει στο Instagram του και μία φωτογραφία με την Ελένη Βαΐτσου.

https://www.instagram.com/p/CgtQ4j_IbCe

Στους κοινούς προορισμούς του ζευγαριού ήταν και το Μοντενέγκρο από όπου ανέβασαν στιγμιότυπα με την ηθοποιό να φοράει τα ίδια σανδάλια και το ίδιο καπέλο που φορούσε στην φωτογραφία του Νίκου Ηλιόπουλου.

https://www.instagram.com/p/CgwppunNiOm

Τι δήλωνε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή

Σε συνέντευξή της στο The 2Night Show τον περασμένο Οκτώβριο η Ελένη Βαΐτσου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή λέγοντας: «Δεν υπάρχει στη σκέψη μου το να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Σοβαρή πρόταση γάμου δεν έχω δεχθεί, στην πλάκα όμως πολλές. Νομίζω ότι αν έρθει η στιγμή και το timing είναι το σωστό, είμαι δηλαδή με έναν άνθρωπο και θέλουμε τα ίδια πράγματα, θα το καταλάβουμε, θα το συζητήσουμε και πολύ απλά θα αποφασίσουμε ότι είναι να αποφασίσουμε».

Και συμπλήρωσε: «Άμα είσαι με έναν άνθρωπο και πορεύεσαι και έχεις την ίδια κατεύθυνση, δεν είναι ανάγκη να γίνουν ούτε προτάσεις γάμου ούτε τίποτα. Το σημαντικό είναι η συντροφικότητα και να είσαι εντάξει εκεί που είσαι».

Πηγή κεντρικής: vaitsou_eleni