Πώς η ατάκα της Ναυπλιώτου για την αποτυχία μας ενέπνευσε να μην το βάζουμε κάτω

«"Ενηλικιώθηκα" στο θέατρο όταν έκανα την πρώτη μου αποτυχία».

Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι είναι μια από τις πιο αγαπητές και δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς. Χαρακτηρίζεται για το ταλέντο της στην υποκριτική, αλλά και για την ποιότητα και την λάμψη που βγάζει σαν άνθρωπος. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, μπορεί να καταλάβει κανείς την μίνιμαλ αισθητική και την αριστοκρατικό αέρα που αποπνέει η κάθε της εμφάνιση. Σήμερα, η Μαρία Ναυπλιώτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και Πάλι» δείχνοντας μας για άλλη μία φορά το μοναδικό στιλ και την ιδιαίτερη προσωπικότητά της.

356372401_827103012164429_2791018297549012019_n.jpg

@marianafpliotou

Μέσα από την όμορφη συνέντευξη που έδωσε στη Σίσσυ, παραδέχθηκε ότι μπορεί η παρουσία της να φαίνεται αυστηρή, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Η ίδια βγαίνει να μιλήσει μόνο όταν έχει κάτι να πει και κυρίως όταν αφορά τη δουλειά της. Στην παράσταση που πρωταγωνιστεί, «Φιλουμένα Μαρτουράνο», του Εντουάρτο Ντε Φιλίππο, η ίδια παραδέχθηκε ότι παρόλο που είναι ένας κόντρα ρόλος και δεν την αντιπροσωπεύει, βρίσκει κάτι κοινό. Η Φιλουμένα Μαρτουράνο, είναι μία γυναίκα που παλεύει για την επιθυμία και τα όνειρά της και στο τέλος τα καταφέρνει!

Το θέατρο για την Μαρία Ναυπλιώτου είναι κάτι το οικείο

399846256_381422420883911_8267563670549985590_n.jpg

Η Μαρία, αγαπάει την τηλεόραση, αλλά προτεραιότητά της είναι πάντα το θέατρο, καθώς είναι από 15χρονών πάνω στη σκηνή, ως χορεύτρια. Το θέατρο για την Μαρία Ναυπλιώτου, είναι κάτι το οικείο. Επιπλέον, αυτό που μας άγγιξε σε όλη την συνέντευξη ήταν η απάντηση στην ερώτηση... -Πότε ενηλικιώθηκες στο χώρο της δουλειάς σου; Η ίδια απάντησε: «"Ενηλικιώθηκα" στο θέατρο όταν έκανα την πρώτη μου αποτυχία».
Συγκεκριμένα, απευθυνόταν στον ρόλο της ως Ελβίρα.

Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη με τα πράγματα που έκανα στο ξεκίνημά μου, αλλά δεν είχα τότε την πείρα και την τεχνική για να γίνω ένα με τον ρόλο. Αυτό που κατάλαβα, είναι ότι δεν αρκεί μόνο το συναίσθημα, χρειάζεται πάντα η τεχνική. Ανέβαινα στην σκηνή, γνωρίζοντας την αποτυχία μου.

Η Μαρία Ναυπλιώτου, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με ένα εμπριμέ πουκάμισο με πράσινες και μοβ λεπτομέρειες, το οποίο φέρει την υπογραφεί της Ελληνίδας designer με διεθνή καριέρα, Themis Z. Η συλλογή απαρτίζεται από τα πιο elegant και κομψά κομμάτια τα οποία ταιριάζουν τέλεια με την αισθητική και το στιλ της Μαρίας Ναυπλιώτου.

Thetis-Silk-Shirt.png

THETIS SILK SHIRT, THEMIS Z