Το σπίτι της Μαρίας Ναυπλιώτου εκπέμπει class και ηρεμία όπως εκείνη

Το σπίτι της Μαρίας Ναυπλιώτου εκπέμπει class και ηρεμία όπως εκείνη

H δημοφιλής ηθοποιός έχει έναν χώρο που θα σε εμπνεύσει σε θέματα διακόσμησης.

Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι μια από τις πιο αγαπητές και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της. Η 53χρονη ηθοποιός διατηρεί ένα από τα πιο cozy και μοντέρνα σπίτια της πρωτεύουσας και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά περισσότερους από 65 χιλιάδες ακόλουθους οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν πρώτοι όλα τα post και τα stories της ηθοποιού. Μέσα από το προφίλ της, η Μαρία Ναυπλιώτου μας έχει δείξει αρκετές αγαπημένες γωνιές του μοντέρνου σπιτιού στο οποίο κατοικεί τα τελευταία χρόνια, δίνοντάς μας απλόχερα έμπνευση σε θέματα deco.

Την περίοδο της καραντίνας η Ελληνίδα σταρ δημοσίευσε αρκετά videos μέσα από το σπίτι της, θέλοντας να στείλει μηνύματα αισιοδοξίας στους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους.

«Eίναι αναγκαίο και απαραίτητο να μείνουμε στο σπίτι. Να μην βγαίνουμε έξω, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύουν πολύ και πρέπει να τους προστατεύσουμε. Μένουμε σπίτι, λοιπόν, κάνοντας όλα αυτά τα πολύ ωραία πράγματα που δεν έχουμε καιρό να τα κάνουμε άλλη στιγμή», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε παλαιότερη ανάρτησή της.

Το σπίτι της Μαρίας Σολωμού στον Λυκαβηττό έχει cool χρώματα και υπέροχη θέα

https://www.instagram.com/p/CX6qPIzKkv8

Το εντυπωσιακό σπίτι της Μαρίας Ναυπλιώτου

Η 53χρονη πρωταγωνίστρια έχει διακοσμήσει τον χώρο της με πολύ αγάπη και μεράκι, βάζοντας τις δικές της προσωπικές πινελιές. Στο σαλόνι κυριαρχούν τα γήινα χρώματα με το μπεζ και το λευκό να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Η μεγάλη τηλεόραση, η εντοιχιζόμενη βιβλιοθήκη και τα ιδιαίτερα χαλιά συμπληρώνουν κομψά την διακόσμηση του δωματίου ενώ οι λευκές κουρτίνες δίνουν ακόμη περισσότερο φως.

https://www.instagram.com/p/CMcC5Q8l_-b

Μικρά μαρμάρινα τραπεζάκια βρίσκονται στο κέντρο του σαλονιού ενώ 2 μικρές πολυθρόνες προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση στους επισκέπτες της ηθοποιού. Στενοί φίλοι και συνεργάτες την επισκέπονται τακτικά και όπως θα δεις στην παραπάνω ανάρτηση, το κλίμα που επικρατεί είναι αρκετά εορταστικό.

Πηγή κεντρικής: marianafpliotou

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της ηθοποιού για να αντλήσεις ιδέες και έμπνευση για τον δικό σου χώρο.