Η Άννα Πρέλεβιτς και η Δούκισσα στόλισαν από νωρίς τα σπίτια τους και μας βάζουν σε εορταστικό mood

Πολύχρωμα στολίδια και φωτάκια μας βάζουν σε χριστουγεννιάτικο mood για να στολίσουμε και εμείς το σαλόνι τους σπιτιού μας. 

Σε λιγότερο από ένα μήνα, θα καλωσορίσουμε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα. Ήδη, στο κέντρο της Αθήνας πολλοί δρόμοι και αριστοκρατικά κτήρια έχουν φωταγωγηθεί με στολίδια, γεμίζοντας με φως την καρδιά της πόλης. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν ξεκινήσει να στολίζουν με χριστουγεννιάτικα τα σπίτια τους, δημιουργώντας μία cozy ατμόσφαιρα. Μπορεί οι θερμοκρασίες ακόμα να είναι υψηλές, άλλα όπως φαίνεται τίποτα δεν μας πτοεί για να μπούμε από τώρα σε εορταστικό mood. Αυτές τις μέρες η ροή μας στο Instagram γέμισε με τις πιο όμορφες και χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες από Ελληνίδες celebrities που στόλισαν τα σπίτια τους.

https://www.instagram.com/p/CzOz-GKMsYx/

Η Άννα Πρέλεβιτς και η Δούκισσα Νομικού στόλισαν τα σπίτια τους μαζί με τις οικογένειές τους και μας έβαλαν αμέσως σε εορταστικό mood. Το δέντρο της Άννας, το οποίο μοιράστηκε μαζί μας μέσα από στόρι στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, είχε λευκά και κόκκινα στολίδια και μεγάλους κόκκινους φιόγκους. Η ίδια, έγραψε πάνω στη φωτογραφία, ότι πρόκειται για την αγαπημένη της εποχή του χρόνου. Όπως φαίνεται όμως δεν ήταν μόνο η Άννα Πρέλεβιτς που στόλισε από νωρίς το σπίτι της φέτος.

399922466_613187140832517_4953578051482057251_n.jpg

Τα Χριστούγεννα χτύπησαν από νωρίς την πόρτα και στη Δούκισσα Νομικού η οποία έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της στα social media γράφοντας κάτω από τη φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/Czbv93RtDvp/

Περήφανη «Κουκουβάγια» Μαμά ❤️😁
Να τρέχουν τα παιδιά χαρούμενα για μια αγκαλιά και να στολίζουμε το δέντρο με τα διπλώματά μας. Δεν το αλλάζω με τίποτα.

Το δέντρο της Δούκισσας, είχε τις πιο παιχνιδιάρικες χρωματιστές μπάλες, ενώ οι κορυφή του δέντρου με το κόκκινο αστέρι άγγιζε το ταβάνι. Η φωτογραφία γέμισε από κάτω με τις πιο όμορφες και γλυκές ευχές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αναρτήσεις της Άννας Πρέλεβιτς και της Δούκισσας Νομικού μας έβαλαν σε cozy, εορταστικό mood. Ποιος θα είναι ο επόμενος από τους celebrities που θα στολίσει από νωρίς φέτος της γιορτές;