Η Γαία Μερκούρη αυτοσαρκάστηκε που είναι ακόμα single μετά τον χωρισμό της από τον Άγγελο Λάτσιο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Γαία Μερκούρη αυτοσαρκάστηκε που είναι ακόμα single μετά τον χωρισμό της από τον Άγγελο Λάτσιο

«Πού πήγαν όλα τα "hot" αγόρια;» αναρωτιέται στο βίντεό της η Γαία Μερκούρη, η οποία είναι όπως αποκάλυψε 4 μήνες single.

Ήταν στις αρχές του Οκτώβρη, όταν έγινε γνωστή η είδηση μέσα από ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Πρωινό ΣουΣού», πως η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος, μετά από περίπου 2 χρόνια που ήταν ζευγάρι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Oι δυο τους δεν είχαν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, ενώ φαίνεται πως ο χωρισμός ήταν «βελούδινος», αφού και είναι ακόμα «φίλοι» στα social media και δεν έχουν διαγράψει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τα προφίλ τους στο Instagram.

To βίντεο «τρολ» της Γαίας και μια αποκάλυψη

Όλα αυτά βέβαια, μέχρι τώρα που η Γαία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα βίντεο που ουσιαστικά «τρολάρει» τον εαυτό της που είναι ακόμα single μετά τον χωρισμό της από τον Άγγελο, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι οι δυο τους είχαν χωρίσει από το καλοκαίρι, αφού έγραφε στο βίντεό της «Εγώ 4 μήνες που είμαι single». Με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς δηλαδή, τα δυο νεαρά παιδιά χώρισαν είτε μετά τις κοινές τους διακοπές στα Άχλα της Άνδρου τον Ιούλιο είτε τον Αύγουστο - πάντως πολύ νωρίτερα από τον Οκτώβριο που έγινε γνωστή η είδηση ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Στο βίντεό της, λοιπόν η Γαία Μερκούρη πέρα από την αποκάλυψη του πότε χώρισαν με τον Άγγελο, χρησιμοποιεί έναν από τους «ήχους» της δημοφιλούς πλατφόρμας, ο οποίος ήταν από τη σειρά The Office και λέει: «Πού πήγαν όλα τα "hot" αγόρια; Μου είχαν πει ότι θα υπάρχουν όλοι αυτοί οι ελκυστικοί singles και απ' όσo μπορώ να πω, είμαι η πιο εμφανίσιμη εδώ πέρα».

Πολλές ήταν οι followers της Γαίας που ταυτίστηκαν με το συγκεκριμένο βίντεο και την single ζωή, ενώ το πιο εύστοχο και με χιούμορ σχόλιο έκανε ένας follower της που έγραψε «Λάτσιος λεφτ δε τσατ (Ο Λάτσιος έφυγε από την συνομιλία)» με την Γαία να απαντά «Κλαίω», εννοώντας από τα γέλια λόγω του συγκεκριμένου σχολίου.

Πάντως και με το βίντεο που δημοσίευσε αλλά και με τις απαντήσεις της στους followers της που ταυτίστηκαν στο κομμάτι του ότι δεν μπορούν να βρουν ταίρι, η Γαία Μερκούρη έδειξε πως είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά και να βρεθεί σε μια νέα σχέση παρότι για κάποιους το χρονικό διάστημα που είναι «ελεύθερη» ίσως θεωρείται μικρό.

Νέα σύντροφος για τον Άγγελο;

Η φωτογραφία από το Ηalloween πάρτι που πήγε ο Άγγελος Λάτσιος «πρόδωσε» τη νέα του σύντροφο

To ίδιο έτοιμος για έναν νέο έρωτα βέβαια, φαίνεται πως είναι κι ο Άγγελος, ο οποίος βρέθηκε σε ένα Halloween πάρτι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου και σε Instagram story που δημοσίευσε είδαμε πως είχε στην αγκαλιά του μια γυναικεία παρουσία, το πρόσωπο της οποίας έκρυψε περίτεχνα με ένα emoji σε σχήμα φιλιού.

97efcfcf-370540595_1093130745399668_2683891562312820691_n.jpeg

Παρ' όλα αυτά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αν ήταν η νέα του σύντροφος ή κάποια πολύ καλή του φίλη, η οποία απλά δεν ήθελε να δείξει το πρόσωπό της.