Η φωτογραφία από το Ηalloween πάρτι που πήγε ο Άγγελος Λάτσιος «πρόδωσε» τη νέα του σύντροφο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η φωτογραφία από το Ηalloween πάρτι που πήγε ο Άγγελος Λάτσιος «πρόδωσε» τη νέα του σύντροφο

Ένα Instagram story του Άγγελου Λάτσιου λίγες μέρες μετά την είδηση του χωρισμού του από την Γαία Μερκούρη δημιούργησε απορίες για νέα σύντροφο στη ζωή του κι όχι άδικα. 

Στις αρχές Οκτωβρίου έγινε γνωστή η είδηση πως ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη δεν είναι πλέον ζευγάρι, ύστερα από περίπου 2 χρόνια σχέσης. Μπορεί η Γαία, η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, να βρέθηκε στην Άνδρο και τα Άχλα μαζί με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, που εργαζόταν εκεί - στις ξενοδοχειακές μονάδες που έχει η μαμά του με τον Μάκη Παντζόπουλο - όμως οι δυο τους τελικά δεν κατάφεραν να λύσουν τα όποια προβλήματα υπήρχαν στη σχέση τους.

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος χώρισαν και τα σημάδια «έδειχναν» αυτήν την κατάληξη

Κάπως έτσι, λοιπόν οι δυο τους χώρισαν, με τις σχέσεις τους ωστόσο να παραμένουν, όπως φαίνεται καλές, αφού δεν έγινε κάποιο unfollow, ενώ κανείς από τους δύο δεν έχει διαγράψει τελείως τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Bέβαια, κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει και κάποια δήλωση ή έστω κάποιο σχόλιο στα social media.

Νέα σύντροφος για τον Άγγελο;

Οι μέρες που διανύουμε είναι οι τελευταίες για τον εορτασμό του Halloween που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου. Έτσι, λοιπόν το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Οκτωβρίου έγιναν πέρα από την παρέλαση και αρκετά πάρτι στην πόλη με θέμα το Halloween. Παράλληλα, πολύς ήταν και ο κόσμος που γιόρτασε την «ημέρα των νεκρών» με ευφάνταστα πάρτι στο σπίτι του.

Ο Άγγελος Λάτσιος φαίνεται λοιπόν, πως βρέθηκε σε ένα τέτοιο πάρτι και διασκέδασε με τους φίλους του αλλά και με μια γυναικεία παρουσία, της οποίας το λιγοστό πρόσωπο που φαινόταν στην φωτογραφία, το έκρυψε περίτεχνα με ένα emoji σε σχήμα χειλιών που δίνουν φιλί.

370540595_1093130745399668_2683891562312820691_n.jpg

Το μόνο που μπορούμε να διακρίνουμε σίγουρα είναι πως οι δυο τους έχουν κάποιου είδους στενή σχέση, αφού η νεαρή «μάγισσα» - όπως φαίνεται ότι είναι ντυμένη από το καπέλο που φοράει - βρίσκεται στην αγκαλιά του Άγγελου. Παρ' όλα αυτά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αν πρόκειται για μια νέα σύντροφο ή για πολύ καλή του φίλη που απλά δεν ήθελε να δείξει το πρόσωπό της.

Μένει να δείξει ο χρόνος αν πρόκειται για έναν καινούργιο έρωτα.