Ρούλα Ρέβη: Στο post για τα παιδιά της που γεννήθηκαν πρόωρα η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε μια ευχή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ρούλα Ρέβη: Στο post για τα παιδιά της που γεννήθηκαν πρόωρα η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε μια ευχή

Η Ρούλα Ρέβη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας μοιράστηκε σε ένα κείμενό της όλα όσα ένιωσε όταν γεννήθηκαν πρόωρα τα δίδυμα παιδιά της με τον Αποστόλη Τότσικα.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι από τα πολύ αγαπημένα γνωστά ζευγάρια. Οι δυο τους είναι μαζί περίπου 16 χρόνια και έχουν αποκτήσει δυο δίδυμα παιδιά, τον Άγγελο και την Ειρήνη που σήμερα είναι 8 χρονών.

Είναι γνωστό πως η φωτογράφος γέννησε πρόωρα τα παιδιά της με τον ηθοποιό κι έτσι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Νοεμβρίου η ίδια έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram στην οποία για πρώτη φορά ανέφερε με γλαφυρότητα πώς ένιωσε τις πρώτες στιγμές της γέννησης του Άγγελου και της Ειρήνης.

«Ημέρα προωρότητας 2023.
Απο τον 6 όροφο του Ιασώ μέχρι το -2 στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών , οι πρώτες μέρες, οι πρώτες σκέψεις, τα πρώτα συναισθήματα. Χαμόγελο που φοράς έξω απο την πόρτα της μονάδας, η καρδιά σου που χτυπάει πιο γρήγορα, η ταχύτητα στο βλέμμα σου όταν πλησιάζεις τη δική σου θερμοκοιτίδα, τη δίκη σου ψυχή. Η αγωνία σου για το γάλα, τα δευτερόλεπτα που περίμενεις την ενημέρωση, η ζυγαριά και οι αριθμοί της , το βάρος του παιδιού σου , η ανάσα του , το αίμα του, και κάθε του κύτταρο μπαίνουν στο δερμα σου φεύγοντας απο εκεί μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναπάς . Γυρίζεις σπίτι γδύνεσαι και μαζεύεις το γαλα σου το βάζεις στο μπουκάλι και είσαι πάλι εκεί , εκεί να δώσεις κάτι που σου φαίνεται τόσο λιγο εκείνη τη στιγμή ,που είσαι έτοιμη να τα δώσεις όλα, αλλά πρέπει να περιμένεις . Τα συναίσθηματα είναι:
προσωπική αμφισβήτηση στην αρχή, φοβάσαι μήπως έκανες κάτι λάθος - δεν έκανες.
Μοναξιά - δεν είσαι μόνη σε σκεφτόμαστε αλήθεια στο λέω και έχεις πάνω από ολους το παιδί σου. Αγωνία αν θα τα καταφέρετε - θα τα καταφέρετε υπέροχα είναι σίγουρο .
Κάθε λεπτό που περνά, το μωρό σου γεμίζει υγεία και προχωράει πιασμένο σε αόρατο σκοινάκι με τα χέρια του για να έρθει κοντά σου. Πιάσε το σκοινί απο την άλλη μεριά και σου υπόσχομαι ότι πολύ σύντομα θα συναντηθείτε και όλα θα είναι υπέροχα! Έξτρα τίπ απο προωρομαμά! Φύλαξε αυτό το σκοινάκι κάπου καλά θα το χρειαστείς για την υπόλοιπη ζωη σου, θα σε δένει με το παιδί σου για πάντα. Γιατί είστε πολύ δυνατοί. Στους μικρούς μας φίλους μέσα στα διάφανα κρεβατάκια στέλνουμε απέραντη αγάπη και Φως» έγραψε η Ρούλα Ρέβη δημοσιεύοντας παράλληλα μια σπάνια φωτογραφία των παιδιών της από το μαιευτήριο.

roula.revi_1700221815_3238017734329606884_209808961-(1).jpg

Τα σχόλια και η ευχή της Μαριάννας Τουμασάτου

Όπως είναι φυσικό η ανάρτηση της φωτογράφου συγκίνησε όλους τους followers της διάσημους και μη, με πολλούς από αυτούς να μοιράζονται μαζί της και δικές τους αντίστοιχες ιστορίες και να γράφουν στα σχόλια πως το ότι μοιράζεται τις δύσκολες στιγμές αγωνίας που πέρασε μέχρι να πάουν εκείνη κι ο Αποστόλης Τότσικας τα παιδιά τους στο σπίτι, δίνει δύναμη και κουράγιο σε όσους αντιμετωπίζουν κάτι αντίστοιχο.

Το πιο ωραίο σχόλιο έκανε η Μαριάννα Τουμασάτου στη φωτογράφο, η οποία της έγραψε κάτι από καρδιάς κι αυτό δεν ήταν άλλο από το «Να σε έχει ο Θεός καλά!».

370129019_1694957941002487_3603747653230638703_n.jpg

Αυτή δεν ήταν πάντως η πρώτη φορα που η Ρούλα Ρέβη μίλησε για την γέννηση των παιδιών της. Στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ και την Τζένη Θεωνά εκείνη είχε μιλήσει και για τον περίεργο τρόπο με τον οποίο έμαθε εκείνη κι ο ηθοποιός ότι είναι έγκυος αλλά και για την προωρότητα: «Είχα μεγαλώσει και με έπιασε άγχος. Ήταν πολύ δύσκολα όταν μάθαμε πως είμαι έγκυος, έκανα εξωσωματική, πόναγα πάρα πολύ πριν την ώρα μου, το στομάχι μου ειδικά κάποια ξημερώματα. Ο Αποστόλης είχε πάρει τον γιατρό και του είχε πει ότι είχα πέσει κάτω στα πατώματα από τον πόνο (…) τότε του είπε "η Ρούλα μάλλον είναι έγκυος αλλά μην της πεις κάτι, ελάτε πρώτα από το νοσοκομείο», ενώ πρόσθεσε «Η πρoωρότητα είναι ένα θέμα αγχωτικό πάρα πολύ που μπορεί να συμβεί ξαφνικά γιατί στις περισσότερες γυναίκες δεν είναι προκαθορισμένο, στις δίδυμες κυήσεις είναι κάπως, αλλά εγώ παρά ήμουν πρόωρο, αλλά και πάλι την ώρα που είναι να το αντιμετωπίσεις δεν είναι εύκολο».

Οι οικογενειακές τους στιγμές

Έχοντας περάσει όλα αυτά το ζευγάρι, τα παιδιά τους είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Γι΄αυτό κι η Ρούλα Ρέβη, όπως θα δεις στο προφίλ της στο Instagram, προσπαθεί να κρατήσει τις στιγμές που περνάνε όλοι μαζί αναλλοίωτες στον χρόνο, κάνοντας αυτό που ξέρει καλά - να τραβάει φωτογραφίες.