Τα αδέρφια Τότσικα έχουν εντυπωσιακή ομοιότητα και το ίδιο πάθος για τον χώρο της υποκριτικής

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα αδέρφια Τότσικα έχουν εντυπωσιακή ομοιότητα και το ίδιο πάθος για τον χώρο της υποκριτικής
NDP photo agency

Ο Αποστόλης Τότσικας έκανε πρεμιέρα στο θέατρο και τα αγαπημένα του πρόσωπα ήταν εκεί για να τον στηρίξουν. Η εντυπωσιακή ομοιότητα με τον αδερφό του και η υπέροχη σχέση τους.

Πρεμιέρα έκανε πριν λίγα 24ωρα η παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» στο Θέατρο Αργώ με πρωταγωνιστές τους Γιώργο Κωνσταντίνου και Αποστόλη Τότσικα.

Αρκετοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου έδωσαν το παρών για να παρακολουθήσουν το πολυβραβευμένο έργο του Τζεφ Μπάρον και να συγχαρούν τους συντελεστές.

Ο Αποστόλης Τότσικας έχει την απόλυτη στήριξη από την γυναίκα και το αδερφό του

Η Ρούλα Ρέβη δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του συζύγου της και μαζί με τον κουνιάδο της, Θανάση Τότσικα πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό. Μετά το τέλος της παράστασης ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για την οικογένειά του.

Για την συνεργασία με τον Γιώργο Κωνσταντίνου ο 40χρονος τόνισε: «Με τον Γιώργο Κωνσταντίνου είχαμε χημεία από την πρώτη στιγμή».

Λίγο αργότερα ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύζυγο και τον αδερφό του δηλώνοντας: «Και η γυναίκα μου και ο αδερφός μου μου κάνουν παρατήρηση όταν δεν τους αρέσω. Δεν έχει συμβεί αυτό. Τα παιδιά μου με έχουν δει στην τηλεόραση λιγάκι. Τους φαίνεται πολύ αστείο όλο αυτό. Μου κάνουν ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με ετυμολογία που δεν τις ξέρω και το γκουγκλάρω».

Θανάσης και Αποστόλης Τότσικας μοιάζουν σαν δίδυμα

Ο Θανάσης Τότσικας είναι δυο χρόνια μεγαλύτερος από τον αδερφό του, Αποστόλη και έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση. Οι δύο καλλιτέχνες μοιάζουν πολύ εξωτερικά και στηρίζουν έμπρακτα ο ένας τον άλλο σε κάθε νέο επαγγελματικό βήμα.

https://www.instagram.com/p/CcFhjBgrJVp/

Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης δεν θέλει να απασχολεί τον Τύπο με την προσωπική του ζωή και προσπαθεί να κρατά τις σχέσεις του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία τρία χρόνια ο 42χρονος είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Χριστίνα Χειλά Φαμέλη που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο Θανάσης Τότσικας είναι αρκετά εξωστρεφής και έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια γρήγορη ματιά στις αναρτήσεις του στο Instagram αρκεί για να δεις πως διατηρεί στενή φιλία με αρκετούς συναδέλφους του ανάμεσά τους οι: Δανάη Παππά, Κίμων Κουρής, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κ.ά.

https://www.instagram.com/p/CfRcRq1IoDB/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες των δύο αδελφών.

«Ρούλα μου όλα καλά θα πάνε», είπε ο Τότσικας στη Ρούλα Ρέβη μετά την εξομολόγησή της για τα παιδιά

Πηγή κεντρικής: ndp