«Ρούλα μου όλα καλά θα πάνε», είπε ο Τότσικας στη Ρούλα Ρέβη μετά την εξομολόγησή της για τα παιδιά

«Ρούλα μου όλα καλά θα πάνε», είπε ο Τότσικας στη Ρούλα Ρέβη μετά την εξομολόγησή της για τα παιδιά

Η Ρούλα Ρέβη δεν διστάζει να μοιραστεί σκέψεις και προβληματισμούς με τους διαδικτυακούς της φίλους. Όλες οι φορές που η φωτογράφος έθιξε σημαντικά ζητήματα της κάθε μαμάς και γυναίκας στα social media.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένα από τα πιο αληθινά και ακομπλεξάριστα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η καταξιωμένη φωτογράφος και ο ηθοποιός μετρούν περισσότερα από 9 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα παιδιά (Μιχαήλ-Άγγελος και Ειρήνη-Χρυσή) που κάνουν καθημερινά την ζωή τους ομορφότερη.

Η Ρούλα Ρέβη μοιράστηκε την αλήθεια της κουρασμένης μαμάς στο Instagram

Πριν λίγες ώρες η γνωστή φωτογράφος δημοσίευσε στο Instagram μια selfie φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα μέσα στο αυτοκίνητο και μοιράστηκε μερικές σκέψεις για τη διαφορά ενός άντρα και μιας γυναίκας, ενός μπαμπά και μιας μαμάς μετά από μια κουραστική ημέρα με δύο δίδυμα παιδιά.

https://www.instagram.com/p/CygbZR1INXi/

«Η διαφορά ανάμεσα σε 2 γονείς, έναν άνδρα και μια γυναίκα … εγώ σκέφτομαι, ενώ πάω βόλτα, αν θα κοιμηθούν τα παιδιά στην ώρα τους, αν φόρεσαν μακριά πιτζάμα γιατί έχει βάλει κρύο το βράδυ, αν θα τους αρέσει το αυριανό φαγητό που ετοίμασα για το σχολείο, είναι αρκετό;

Έβαλα μπόλικα σνακ για τον Άγγελο που μου παραπονέθηκε; Κατάλαβαν το μάθημα σήμερα; Πώς θα προλάβουμε αύριο τα Αγγλικά, ποτέ θα πάω γυμναστήριο πότε θα κάνω ρίζα στον Βιλιώτη; Έχω φωτογράφιση, πρέπει να παραδώσω τη δουλειά πριν έρθει το ΣΚ γιατί έχουμε πάρτι, ψήλωσαν και δεν τους κάνουν τα περσινά χειμωνιάτικα, έχει κίνηση τι τα ήθελα το ποτά κι δεν έκατσα σπίτι

Καλά έκανα και είπα να βγούμε, θα πιώ παρά πολύ σήμερα, δεν θα πιώ τίποτα τελικά γιατί θα με δουν αύριο χάλια τα παιδιά μου, τα παιδιά μου τα παιδιά μας, τα παιδιά σας αααααα και οι βλεφαρίδες μου κάτι θέλουν δεν γυρνάνε όπως παλιά.

Τι λες Αποστολή μου για όλα αυτά; Γιατί τα έλεγα και δυνατά έτσι… Αποστόλης:

«το χούμε Ρούλα μου όλα καλά θα πάνε! Απλά κοιμούνται τώρα». Το μεγαλείο ενός απλού ανδρικού εγκεφάλο, θα το ζηλεύω πάντα και για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά η φωτογράφος στην ανάρτησή της.

Στο post της Ρούλας Ρέβη η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έκανε μια έξυπνη διαπίστωση για τα παιδιά τους

https://www.instagram.com/p/Cx0NljFoINY/

Η 49χρονη τόνισε πως μια φράση του συζύγου της αρκεί για να ηρεμήσει και να διώξει κάθε αρνητική σκέψη. Η γνωστή φωτογράφος και ο ηθοποιός ποζάρουν συχνά μαζί, με τα posts τους στο Instagram να είναι εντελώς ακομπλεξάριστα, cool και τρυφερά.

3 φορές ακόμα που η Ρούλα Ρέβη έγινε η φωνή κάθε γυναίκας και μαμάς

1) Πριν από περίπου ένα χρόνο, το 2022, η γνωστή φωτογράφος αποκάλυψε πώς δέχτηκε bullying στο σχολείο και επιθυμεί να τελειώσει το Λύκειο για να δώσει κίνητρο στα παιδιά της.

Η Ρούλα Ρέβη μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και στον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δε θα ήθελα να ξανακάτσω στη σχολική αίθουσα που ήμουν τότε. Με τίποτα γιατί για να σταματήσω τότε το σχολείο σημαίνει ότι δεν ένιωθα καθόλου καλά. Έφαγα bullying μέσα στο σχολείο από το ίδιο το σχολείο σαν περιβάλλον. Πολλές φορές σκέφτομαι να βρω ένα όμορφο σχολείο να τελειώσω αυτές τις δυο τάξεις που δεν έχω τελειώσει μόνο και μόνο για να πω στα παιδιά μου ότι δεν είχα τελειώσει το σχολείο αλλά το έκανα τώρα».

2) Τον Φεβρουάριο του 2023, η 49χρονη πόσταρε μια selfie φωτογραφία της και τόνισε πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε έμφαση στην ψυχική μας υγεία και να «ακούμε» την καρδιά μας.

https://www.instagram.com/p/ConBmtUo_Ak/

«Σε όλους όσους διαβάζουν αυτό το κείμενο: Θυμηθείτε να αναπνέετε βαθιά, να χαλαρώσετε το μυαλό και το σώμα σας και να ακούσετε την ψυχή και την καρδιά σας! Είστε ένας μοναδικός και εκπληκτικός άνθρωπος», είχε γράψει στο post της η 49χρονη.

3) Τον Ιούνιο του 2022 η φωτογράφος έκανε μια ανάρτηση και μοιράστηκε την άποψή της για το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/CekxvLQoJIU/

«Αυτή ήταν η ομάδα των παιδιών μου στη χτεσινή γιορτή του σχολείου …όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν την καχυποψία μου για το «σύστημα» γενικότερα τη αγάπη μου στην ελευθερία των παιδιών αλλά πάντα με «όρια» για το καλό τους.

Είμαι αυστηρή Μαμά και χαίρομαι που έχω βρει ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, δεν πίστευα ποτέ στο σύστημα που κάνει τα παιδιά στρατιώτες και θεωρώ πως στο σπίτι γίνεται η δουλειά ενώ στο σχολείο ΠΡΕΠΕΙ να διδάσκεται η ομαδικότητα, η αγάπη, η προστασία που μας προσφέρει η δασκάλα δάσκαλος μας. Δεν αγαπώ τα μεγάλα «συστήματα» που το παιδί χάνεται και νιώθει ασήμαντο μέσα στο χάος των κανόνων που μπορεί να έχει το εκάστοτε σχολείο.

Είμαι αυστηρή με το σχολείο αν αυτό δεν μου φαίνεται χρήσιμο και σχολείο καρδιάς! Προσθέτω σε ένα από τα πράγματα που με κάνουν περήφανη για την επιλογή μας να διαλέξουμε ένα σχολείο που δεν «πετάει» τα παιδιά στην αρένα του ανταγωνισμού από τα 5 τους.

Βλέπω τα παιδιά να ανθίζουν και αυτό είναι ευτυχία, δεν θα πω ποιο είναι το σχολείο μας δεν χρειάζεται καμία διαφήμιση και καθόλου δεν χρειάζεται εμένα για τίποτα.

Αντίθετα, εγώ χρειαζόμουν παρά πολύ να αλλάξω αυτό που πίστευα για τα σχολεία και είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι να καταφέρουν το μικρό παιδί μέσα μου να ζηλέψει το σχολείο και να θέλει να το ξαναζήσει από την αρχή! Σας αγαπώ σχολείο μας, καλό καλοκαίρι», είχε γράψει η Ρούλα Ρέβη.

Πηγή κεντρικής: roularevi