Στο Έναστρον ο Σάκης Ρουβάς έκανε live την πιο τρυφερή αφιέρωση στην Κάτια & την κόρη τους Αναστασία

Στο Έναστρον ο Σάκης Ρουβάς έκανε live την πιο τρυφερή αφιέρωση στην Κάτια & την κόρη τους Αναστασία

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στην κόρη μου που είναι σήμερα εδώ», είπε ο Σάκης και άρχισε να τραγουδά α καπέλα το Happy Birthday.

Ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο Έναστρον ο Σάκης Ρούβας, οι Μέλισσες και η Αναστασία την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και τη δεύτερη μόλις ημέρα της νέας σεζόν, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, ο απόλυτος σταρ μας επιφύλασσε μία τρυφερή έκπληξη.

Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή και τραγουδούσε, σταμάτησε θέλοντας να εκφράσει την αγάπη του δημόσια σε δύο από τις τρεις σημαντικότερες γυναίκες της ζωής του, την 15χρονη κόρη του, Αναστασία και την Κάτια Ζυγούλη, οι οποίες βρίσκονταν εκεί.

Η Αναστασία Ρουβά στις 2 Νοεμβρίου είχε τα γενέθλιά της και ο πατέρας της βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να της τραγουδήσει live το «Happy Birthday», την νύχτα που εκείνη μαζί με φίλους και την μαμά της διασκέδαζαν στο Έναστρον.

Ο Σάκης Ρουβάς όπως τραγουδούσε φίλησε την Κάτια αλλά ο γιος τους Αλέξανδρος ενθουσίασε τους fans

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στην κόρη μου που είναι σήμερα εδώ», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής και άρχισε να εμηνεύει α καπέλα το κομμάτι.

Μόλις τελείωσε την γλυκιά του αφιέρωση πρόσθεσε απευθυνόμενος στην Αναστασία «μεγάλωσες, πηγαίνεις και στα κλαμπ τώρα, αχ», με εκείνη να χαμογελά και να τον κοιτάζει με περηφάνια και αγάπη.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελείωσαν εκεί. «Το επόμενο τραγούδι θέλω να το αφιερώσω στη γυναίκα μου, που είναι και εκείνη σήμερα εδώ, και μου χάρισε την Αναστασία και άλλα τρία παιδιά», συνέχισε ο Σάκης και σχημάτισε μία καρδιά με τα χέρια του.

Την ίδια στιγμή, καρδιά σχημάτισε και η Κάτια Ζυγούλη από το σημείο που βρισκόταν κάνοντας όλους όσους βρεθήκαμε στο μαγαζί να «λιώσουμε» από την τρυφερότητα με την οποία κοιτούσαν ο ένας τον άλλον.

Έπειτα, ο Σάκης τραγούδησε το «Σ’ έχω ερωτευτεί» για την Κάτια του και εκείνη τον κοιτούσε χαμογελώντας, ενώ κατά τη διάρκεια του τραγουδιού η Αναστασία, η οποία καθόταν με τους φίλους της λίγο πιο μακριά από το σημείο που βρισκόταν η μητέρα της, κάλεσε την Κάτια κοντά της.

Στη συνέχεια, οι δυο του αγκαλιάστηκαν ενώ παράλληλα άκουγαν και τραγουδούσαν μαζί το σ’ έχω ερωτευτεί.

Σάκη, σε ευχαριστούμε για αυτή την όμορφη στιγμή που έσταζε μέλι!

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο master των challenges και το βίντεο με τον Χρήστο Μάστορα ήταν η απόδειξη