Η Δανάη Μπάρκα έκλεισε τα 31 και στο grande πάρτι για τα γενέθλιά της 3 άντρες έκαναν την έκπληξη

Η Δανάη Μπάρκα έκλεισε τα 31 και στο grande πάρτι για τα γενέθλιά της 3 άντρες έκαναν την έκπληξη

Στα highlights του πάρτι ήταν ο χορός της Δανάης Μπάρκα με την μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία, φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια γιορτή!

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου είχε τα γενέθλιά της η Δανάη Μπάρκα, η οποία έγινε 31 και το γιόρτασε με την ψυχή της σε ένα grande πάρτι που διοργάνωσε με φίλους, συναδέλφους και συγγενείς.

Τόσο η ίδια, όσο και πολλοί από τους αγαπημένους της ανθρώπους που την τίμησαν με την παρουσία τους, ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο από την μαγευτική νύχτα που είχε μπόλικη λάμψη και μία διώροφη τούρτα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Μαρία Μπεκατόρου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά και η ομάδα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», Άρης Καβατζίκης, Δέσποινα Καμπούρη και Γιώργος Κρικοριάν.

https://www.instagram.com/reel/CzzbVa_oYWt/

Στα highlights της βραδιάς ήταν ο χορός της Δανάης με την μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία, φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια γιορτή!

danai-vcky.png

Ένα ακόμα στιγμιότυπο που κέντρισε το ενδιαφέρον μας ήταν η παρουσία του Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος χόρεψε με τη Δανάη και οι δυο τους φάνηκε να το διασκεδάζουν πολύ.

Η Δανάη Μπάρκα στο post για τα γενέθλια της μαμάς της αποκάλυψε δύσκολες στιγμές απ' όταν ήταν παιδί

Το γλυκό φιλί στον Κώστα Τσουρό

Ένα πάρτι της Δανάης, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην είναι fun, αφού η ίδια είναι η ψυχή της παρέας και το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από την εκπομπή της στο Mega.

Αυτό φαίνεται να το έχει καταλάβει και ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος βρέθηκε στο πάρτι της, γεγονός που αποδεικνύει ότι εκτός από συνάδελφοι παρουσιαστές, έχουν αρχίσει να γίνονται και δύο καλοί φίλοι. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, έβγαλαν μαζί μία σέλφι, την οποία ο Κώστας ανέβασε σε story στο Instagram, βάζοντας δίπλα στο όνομα της Δανάης τρεις καρδιές.

403592083_360826826347553_8644458361615892961_n.jpg

Ο... αναπάντεχος Φίλιππος Τσαγκρίδης

Εκτός από τις παρουσίες στο πάρτι, στα highlights μπήκαν και τα χρόνια πολλά που της ευχήθηκε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούριου.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος ανέβασε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του με τη Δανάη στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί και έγραψε «Happy Birthday».

fiipos-danai.png