Η Θέμις Μπαζάκα στη Μάγισσα με μία σκηνή έδειξε τη δύναμή της και ετοιμάζεται για grande finale

Κατερίνα Μπούσιου
Η Θέμις Μπαζάκα στη Μάγισσα με μία σκηνή έδειξε τη δύναμή της και ετοιμάζεται για grande finale

H λατρεία του Twitter και πώς θα γίνει αμείλικτη απέναντι στον προδότη εγγονό της. Στη Μάνη και στη Μάγισσα αρχηγός είναι πλέον η Κυπριανή, δηλαδή η Θέμις Μπαζάκα.

Ενώ ήδη έχουμε δει τις δύο αντιφατικές εικόνες για τη θέση της γυναίκας στην τηλεοπτική Μάγισσα, άλλοτε αρχόντισσα και σεβάσμια, άλλοτε κατώτερη και ανύπαρκτη, χθες η Θέμις Μπαζάκα πρόσθεσε μία ακόμη κατηγορία: Της γυναίκας που έχει δικαίωμα να αποφασίζει και να δίνει ισότιμα εντολές στους άντρες. Σε λίγα επεισόδια από σήμερα, βρίσκει τον προδότης της οικογένειάς της και γίνεται αμείλικτη, ακόμη και αν πρόκειται για μέλος της οικογένειάς της.

https://www.instagram.com/p/Cz4Pm0Gs24K/

Στη σκιά ενός ειδυλλίου μία μεγάλη προδοσία

Στη Μάγισσα ο έρωτας - κρυφός ή φανερός - αλλά και η μάχη για την επιβίωση ή αλλιώς επικράτηση πάνε μαζί. Με αρκετή βία που δικαιολογείται λόγω της εποχής, στην προεπαναστατική Μάνη υπό τον τουρκικό ζυγό.

Στον ερωτικό τομέα έχουμε προς το παρόν τη μία δυσκολία μετά την άλλη. Στην περίπτωση της Θεοφανώς και του Μάρκου, ενώ διαφάνηκε μία λύση με τη φυγή από τον Πύργο, τελικά το σχέδιο είναι αρκετά παρακινδυνευμένο. Αντίθετα, η Έλλη Τρίγγου ήρθε ακόμη πιο κοντά με τον Αναστάση Ροϊλό. Η έλξη είναι ακατανίκητη και οι φανς το γιορτάζουν κάθε φορά. Ο Σεργκέι αρκετά ιππότης για Ρώσος προσφέρθηκε να της δώσει και το παλτό του για να την προστατέψει από το κρύο.

Το είδωλο της βραδιάς, ήταν όμως η Θέμις Μπαζάκα ως Κυπριανή. Μετά από χρόνια επέστρεψε στον πατρικό πύργο για να υπερασπιστεί τον γιο της από τους Τούρκους. Και ως αρχόντισσα κάλεσε όλους τους καπεταναίους για βοήθεια. Με λίγες κουβέντες, πολύ δυναμισμό και χωρίς να σηκώνει κουβέντα για αντίρρηση, τα κατάφερε. Και έγινε αρχηγός ανάμεσα σε τόσους άντρες. Το Twitter/X την αποθέωσε. «Μπαζάκα είσαι είδωλο». Αλήθεια, ναι είναι.

Το καλύτερο έρχεται σήμερα με την Γερακίνα να έχει την πρώτη σύγκρουση με την πεθερά της που εμφανίστηκε από το πουθενά και έγινε και αρχηγός. Η δεύτερη έρχεται από τον γιο της Σπήλιο, εξίσου έξω φρενών. Αυτό το beef μεταξύ Μαρκέλας Γιαννάτου, Θέμιδος Μπαζάκα και Τάσου Νούσια, μη το χάσεις.

https://www.instagram.com/reel/Cz4dWPlvrLL/

Και με τίποτε να μη χάσεις τη συνέχεια. Γιατί καπετάνισσα πλέον των Γερακάρηδων δεν αφήνει τίποτε στην τύχη. Με τη δύναμή της και την εξυπνάδα της, καταλαβαίνει αμέσως πως κάτι δεν πάει καλά με τον εγγονό της Πετρούνη.

petrounis.jpg

Και λίγο πριν ολοκληρώσει εκείνος την προδοσία της οικογένειάς του στους Τούρκους επεμβαίνει. Δεν χρειάζεται και πολλά για να καταλάβεις ότι εκείνη γράφει το grande finale του προδότη. Αυτό που δεν κατάφερε ο γιος της για εκείνη ήταν η πιο εύκολη διαδικασία.