Ένα σερί εκπλήξεων στη Μάγισσα και δεν είναι μόνο ότι η Θεοφανώ είναι η αδελφή του Σπήλιου Γερακάρη

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα σερί εκπλήξεων στη Μάγισσα και δεν είναι μόνο ότι η Θεοφανώ είναι η αδελφή του Σπήλιου Γερακάρη

Η Θέμις Μπαζάκα ύποπτη για τον φόνο της μητέρας της Μάγισσας; Επαναλαμβανόμενα plot twist στη σειρά του ΑΝΤ1. 

Θα χρειαστείς σίγουρα να κρατήσεις σημειώσεις για να μην χαθείς στην πλοκή, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα». Γιατί αποκτά μία αστυνομικού τύπου χροιά στο σερί των εκπλήξεων που περιμένουν τους φανς. Το ποιος είναι ένοχος και το ποιος αθώος θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Προς το παρόν, κράτα πως η Θεοφανώ εικάζεται ότι είναι ετεροθαλής αδελφή του Σπήλιου Γερακάρη και πως η κόντρα της Τρίγγου με την Μπαζάκα, θα είναι ότι καλύτερο θα έχεις δει στη σειρά.

https://www.instagram.com/p/Czoy1hEPtih/

Το τέλειο υποκριτικό beef και η έκπληξη του Τάσου Νούσια

Το καλό με τη σειρά «Η Μάγισσα» είναι πως οι δύο σεναριογράφοι - η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης - δίνουν μικρά σημάδια στα επεισόδια που οδηγούν τη σκέψη σου, στις μελλοντικές εξελίξεις. Σαν να βλέπεις μία αστυνομική σειρά και συνθέτεις σταδιακά το πάζλ.

Ήδη σε έχω ενημερώσει για την μεγάλη έκπληξη που σταδιακά θα δεις με το ειδύλλιο του Αντρέι με τη Θεοφανώ και την τηλεοπτική επανένωση - που πολύ λαχταρά το κοινό - της Έλλης Τρίγγου και του Αναστάση Ροϊλού.

Έχουμε νέο και viral ζευγάρι στη Μάγισσα και η επανένωση Τρίγγου - Ροϊλού ξετρέλανε τους φανς

Τώρα ετοιμάσου για την έκπληξη των εκπλήξεων. Είχες δει αν είσαι φαν της σειράς, το όραμα της Θεοφανώς στη σπηλιά τον βίαιο θάνατο με φωτιά της μητέρας της. Και είχες παρατηρήσει κάποια αντικείμενα που κρατούσε η Αναχίτ, τα οποία ταιριάζουν με εκείνα που βρήκε ο Γάλλος ερευνητής στο υπόγειο του σπιτού των Γερακάρηδων.

Αν συνδέσεις τώρα τη λογική με τη φαντασία σου ως τηλεθεάτρια (ή τηλεθεατής), θα καταλάβεις ότι η μητέρα της είχε σχέση μαζί τους. Και συγκεκριμένα με τον πατέρα του Σπήλιου (Τάσος Νούσιας) και πρώτου συζύγου της Κυπριανής (Θέμις Μπαζάκα).

https://www.instagram.com/reel/CzmZxuWLW90/

Με το στοιχείο μίας επιστολής του Σκλαβούνου (νυν συζύγου Κυπριανής) όπου η ίδια αναζητά απεγνωσμένα κατά το παρελθόν, στοιχεία για τη μαμά της Θεοφανώς και όσα επακολουθήσουν, θα οδηγηθούμε κάποια στιγμή μετά τα Χριστούγεννα στο ασφαλές συμπέρασμα, ότι Νούσιας και Τρίγγου ως ρόλοι είναι ετεροθαλή αδέλφια.

Και επειδή η Θεοφανώ θα μείνει κάποια στιγμή και στον πύργο των Γερακάρηδων, αναμένεται ένα συγκλονιστικό beef με την Κυπριανή. Γιατί, μη μου πεις ότι δεν σου πέρασε από το μυαλό ότι λόγω ζήλιας, η Κυπριανή μπορεί να ευθύνεται και για τον θάνατο της Αναχίτ.

Παρακινδυνευμένο το σενάριο, αλλά αν ισχύει, θα είναι μία πολύ ωραία εξέλιξη. Φόνισσες λοιπόν και η Κατερίνα Λέχου (έμμεσα) και η Θέμις Μπαζάκα. Πάντως αδημονούμε για μία σκηνή μεταξύ αυτών των δύο ηθοποιών. Ό,τι καλύτερο.