Έχουμε νέο και viral ζευγάρι στη Μάγισσα και η επανένωση Τρίγγου - Ροϊλού ξετρέλανε τους φανς

Κατερίνα Μπούσιου
Έχουμε νέο και viral ζευγάρι στη Μάγισσα και η επανένωση Τρίγγου - Ροϊλού ξετρέλανε τους φανς

Το φαινόμενο Νίκος Ψαρρά και η απογοήτευση για τον Μάρκο στη Μάγισσα που μας οδηγεί προς νέες και απρόσμενες εξελίξεις.

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά έχει ξεκινήσει με πρωτιές για τη Μάγισσα, όχι μόνο στην τηλεθέαση αλλά και στα social media. Είναι μόνιμο trend στο Twitter σε κάθε ημέρα προβολής της. Χθες όμως έσπασε κάθε ρεκόρ με το νέο ζευγάρι που θα προκύψει στη σειρά. Οι φανς μόλις παρατήρησαν μία λεπτομέρεια και οι πληροφορίες που σου έχω επιβεβαιώνουν το spoiler.

«Δεν είναι ο Μάρκος η μοίρα σου»

Η απογοήτευση του ενός είναι η χαρά του άλλου. Απαράβατος κανόνας και στην τηλεοπτική πραγματικότητα, ακόμη και αν μιλάμε για σειρά εποχής όπως είναι η Μάγισσα. Έτσι κάπως θα κυλήσουμε με μία ανατροπή, την οποία κανείς δεν περίμενε είναι αλήθεια. Και μπορείτε να την κρίνεις όπως θέλεις.

Πριν από τις πληροφορίες μας και τις αντιδράσεις του κοινού που χθες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, ας σταθούμε λίγο στο φαινόμενο του Νίκου Ψαρρά. Τρία χρόνια μετά τη συγκλονιστική του ερμηνεία στη σειρά «Παράνομη αγάπη», αλλά και την διαφορετική κωμική του εμφάνιση στις Άγριες Μέλισσες, ήρθε η ώρα να ξαναθαυμάσουμε τον τρόπο που ο ηθοποιός κάνει την τέχνη του.

kanellos.jpg

Η φιλία και η χημεία που έχει ως Κανέλλος με τον Αντρέι, η τιμιότητα, το ήθος, αλλά και η ευαισθησία του, ήρθαν χθες στην επιφάνεια όταν μετά από 30 χρόνια ανακάλυψε τον χαμένο του αδελφό Τζανέτο, αλλά δεν τον πρόλαβε ζωντανό. Μία από τις στιγμές που θα είναι αξιομνημόνευτες για τη σειρά.

Και ας έρθουμε στη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς. Ενώ αρχικά πιστεύαμε ότι ο Μάρκος θα χαρεί στο άκουσμα της εγκυμοσύνης της Θεοφανώς, στην συνέχεια πλήρως μας απογοήτευσε.

https://www.instagram.com/p/CzWxTEYJ8Ea/

Της πρότεινε να ζήσει μόνη της αλλού και να την επισκέπτεται και όταν έμαθε ότι θα παντρευτεί τον Φρίξο για κάλυψη, κινήθηκε βίαια εναντίον της. Αυτό το απόσπασμα θα το δεις ολοκληρωμένο την προσεχή Δευτέρα όπως θα δεις στο βίντεο.

Παράλληλα όμως οι τηλεθεατές παρατήρησαν ένα κρυφό βλέμμα της Έλλης Τρίγγου προς τον Αναστάση Ροϊλό και λαμβάνοντας υπόψη και συναντήσεις τους στο παρελθόν, οι Twitterαδες υποψιάστηκαν φλερτ. Και ζήτησαν τηλεοπτική επανένωση του ζευγαριού, μετά τις Άγριες Μέλισσες με μεγάλο ενθουσιασμό. Η σειρά έκανε ρεκόρ σχολίων.

Και θα ικανοποιηθούν οι φανς με τις εξελίξεις. Οι πληροφορίες λένε πως Αντρέι και Θεοφανώ θα γίνουν ζευγάρι και ο Μάρκος θα βγάλει τον χειρότερο εαυτό του, ανταγωνιζόμενος τον Ρώσο.

Υπάρχει και μία δευτερεύουσα πληροφορία που λέει πως υπάρχει μία υποψία πως ο Αντρέι ήταν παιδί του Τζανέτου, αλλά αυτό όμως υπάρχει και για τη Θεοφανώ. Αν η μάγισσα ήταν κόρη του μικρότερου Λάσκαρη, δικαιολογεί πως δεν μπορεί να είναι με τον Μάρκο.

Εσύ θα ήθελες ωστόσο να ξαναδείς Τρίγγου και Ροϊλό μαζί; Ανεξάρτητα από το μεγάλο τους ταλέντο, προσωπικά περίμενα να γίνει μία ανατροπή και να μην ξαναγίνουν ζευγάρι. Αλλά οι δύο τους αποτελούν μία σίγουρη για την τηλεθέαση συνταγή. Προς το παρόν αυτό προτιμούν οι δημιουργοί της σειράς.

Το ειδύλλιο θα αναπτυχθεί σταδιακά γιατί πρωτεύουν άλλες εξελίξεις. Με την Αγάθη όπως αποκλειστικά σου έχω μεταδώσει να προδίδει την Θεοφανώ για τις μαντικές της ικανότητες.

Η Έλλη Τρίγγου παίρνει μία μεγάλη απόφαση στη Μάγισσα αλλά δέχεται τη μεγαλύτερη προδοσία