Το μυστικό του Αιμίλιου Χειλάκη στους Πανθέους αποκαλύφθηκε και η Χρυσοστόμη καταστρέφει τα στοιχεία

Κατερίνα Μπούσιου
Το μυστικό του Αιμίλιου Χειλάκη στους Πανθέους αποκαλύφθηκε και η Χρυσοστόμη καταστρέφει τα στοιχεία

Τα δύο μεγάλα μυστικά του Ανδρέα. Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη όλα ανατρέπονται στους Πανθέους. Ο Αιμίλιος Χειλάκης ως Ανδρέας, αγνοεί το μεγάλο μυστικό που τον αφορά και μία γυναίκα μπαίνει εμπόδιο στο να το μάθει. 

Ο Νίκος Χατζόπουλος ως Ισίδωρος, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του χθεσινού επεισοδίου στους Πανθέους, γιατί έμαθε δύο από τα μεγαλύτερα μυστικά της οικογένειας και της σειράς φυσικά. Ο άμεσα ενδιαφερόμενος και για τα δύο μυστικά, Αιμίλιος Χειλάκης, βρίσκεται κοντά στην αλήθεια, αλλά μία γυναίκα μπαίνει εμπόδιο στον δρόμο του και δημιουργεί μία μεγάλη ρήξη.

Το δώρο της Καλής με το μεγάλο μυστικό, καταστρέφεται από την Χρυσοστόμη

Ο Ισίδωρος, ο μεγαλύτερος των Πανθέων είναι ένα εν μέρει τραγικό πρόσωπο. Γιατί τα δύο μεγάλα μυστικά της οικογένειας τον «βαραίνουν» και δεν τον αφήνουν σε ηρεμία. Αρχικά είδε εμβρόντητος τον Κίτσο να φιλά τη Μάρμω , τη γυναίκα του αδελφού του Ανδρέα. Λίγη ώρα αφού είχε μάθει - διαβάζοντας τα γραπτά του πατέρα τους Βλάσση - ότι το νόθο παιδί της οικογένειας είναι τελικά ο Ανδρέας. Ο Αιμίλιος Χειλάκης που τον υποδύεται, αν θυμάσαι, είναι και ο μεγάλος κληρονόμος της περιουσίας.

Το μυστικό για τον Ανδρέα, που μόνο η αδελφή του Χρυσοστόμη γνώριζε, θα τον κάνει να αλλάξει τη συμπεριοφορά του απέναντί του. Με κίνδυνο να «προδοθεί».

Θα το δεις σε λίγα επεισόδια από σήμερα, όταν η Μάρμω αποφασίσει για να θολώσει τα νερά, να κάνει για πρώτη φορά μία μεγάλη οικογενειακή συγκέντρωση για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια του Ανδρέα. Εκείνη την ημέρα η Καλή, η θεία της οικογένειας, θα αποφασίσει να του στείλει ένα δώρο. Τα γράμματα της μητέρας του με τον εραστή της, τα οποία και αποδεικνύουν την αλήθεια. Αλήθεια που γνώριζε ο πατέρας της οικογένειας, αλλά παρόλα αυτά τον μεγάλωσε με αγάπη, σαν να ήταν γιος του.

Πριν όμως ο Ανδρέας ανοίξει το δώρο του και διαβάσει τα γράμματα, η Χρυσοστόμη (Kάτια Δανδουλάκη) τα καταστρέφει. Και τη φέρνει για μία ακόμη φορά σε ρήξη μαζί του. Οι σχέσεις τους χαλούν οριστικά. Άλλωστε η αντιπάθεια που τρέφει για την γυναίκα του Μάρμω, ήταν μία ακόμη αιτία για να μην είναι «κοντά» τα δύο αδέλφια.

Η ζωή του Κίτσου στους Πανθέους κινδυνεύει και αυτό αναγκάζει τη Μάρμω να πάρει μία τολμηρή απόφαση

https://www.instagram.com/p/Czichwdg5-e/

Οι φανς της σειράς που είδαν τις χθεσινές εξελίξεις, είναι όμως σίγουροι πως και άλλο μυστικό κρύβεται πίσω από την υπόθεση της καταγωγής του Ανδρέα.

Και φαίνεται πως σεναριακά, θα αργήσουμε αρκετά να δούμε την κατάληξη όλων αυτών. Άλλωστε θα μεσολαβήσει η κήρυξη του πολέμου και θα αλλάξουν τα δεδομένα. Για όλους και για όλα. Αλλά υπάρχει ακόμη ένα μυστήριο. Γιατί η Καλή συμπαθεί τον Ανδρέα αλλά αντιπαθεί τον ανιψιό του Κίτσο; Ποια είναι αιτία πίσω από όλα αυτά;

Μάλλον ένα τρίτο και πιο σοβαρό μυστικό.

https://www.instagram.com/p/Cz3bbYoIeIv/