Η αναγέννηση των Πανθέων: Ο έρωτας, το πάθος και ο μελλοντικός κίνδυνος για Κίτσο και Μάρμω

Κατερίνα Μπούσιου
Η αναγέννηση των Πανθέων: Ο έρωτας, το πάθος και ο μελλοντικός κίνδυνος για Κίτσο και Μάρμω

Η ερωτική εξομολόγηση του Μιχάλη Σαράντη συγκίνησε το κοινό ενώ Κίτσος και Μάρμω γίνονται πια ζευγάρι. Φαίνεται πως η σειρά «Οι Πανθέοι» είναι σα να κάνουν μία δεύτερη πρεμιέρα. 

Το κοινό φαίνεται πως δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στη σειρά «Οι Πανθέοι», αφού μετά το χθεσινό επεισόδιο, αρκετά ήταν τα θετικά σχόλια στα social media τόσο για τη σειρά, όσο και για την συγκλονιστική ερμηνεία - ερωτική εξομολόγηση του Μιχάλη Σαράντη ως Κίτσου. Με την Μάρμω ζουν μία σκηνή πάθους αλλά το μέλλον μοιάζει εξαιρετικά επικίνδυνο και για τους δύο.

https://www.instagram.com/reel/CydJ-O8trZ3/

Ο Οσκαρικός Μιχάλης Σαράντης

Δεν χρειαζόταν να τον δούμε ως Κίτσο στους Πανθέους για να εκτιμήσουμε το υποκριτικό ταλέντο του Μιχάλη Σαράντη. Θεατρικά και τηλεοπτικά, μας το έχει δείξει αρκετές φορές. Χθες το βράδυ όμως τον απολαύσαμε σε μία πολύ ωραία στιγμή του, σε ένα υπέροχο κείμενο - ερωτική εξομολόγηση στη Μάρμω. Ποια γυναίκα δεν θα λύγιζε μετά από αυτά τα λόγια; Και βλέποντας την έκφραση του Μιχάλη;

Ε, τελικά η Μάρμω λύγισε. Είδες σήμερα πως σε μία στιγμή απερισκεψίας, δεν αφήνει τον Κίτσο να φύγει οριστικά από την Ελλάδα και του εκμηστηρεύεται τα αισθήματά της. Η σκηνή πάθους είναι η αρχή του έρωτά τους.

Όπως σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις συμβαίνει, μετά από τέτοιου είδους αυθόρμητες κινήσεις χωρίς λογική, ξεκινούν οι ανασφάλειες. Ο Κίτσος τρελά ερωτευμένος θα προσπαθήσει να πείσει τη Μάρμω να φύγουν για το εξωτερικό. Αλλά εκείνη διστάζει ακόμη να εγκαταλείψει τον Ανδρέα.

Ο οποίος καθαρά από ένστικτο και όχι από υπαρκτά γεγονότα, έχει κάποιες υποψίες πως κάτι συμβαίνει με τη σύζυγό του. Από την άλλη πλευρά και η αδελφή του Χρυσοστόμη (Κάτια Δανδουλάκη) καταφέρνει να του δημιουργήσει ακόμη περισσότερες. Ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το ζευγάρι, είναι ακόμη υπαρκτός.

Ο Κίτσος γνωρίζει πως οδεύει προς την καταστροφή, αλλά προς το παρόν δεν νοιάζεται για αυτό. Ούτε και πως θα αντιμετωπίσει τον αγαπημένο του θείο. Η Μάρμω όμως κάνει στροφή 160 μοιρών. Αποφασίζει να φύγει ένα ταξίδι με τον σύζυγό της, αφενός για να κατευνάσει τις ανησυχίες του, αφετέρου για να κερδίσει χρόνο και να ξεκαθαρίσει τα δικά της συναισθήματα.

Η πλοκή αυτής της ερωτικής ιστορίας, φαίνεται πως λειτούργησε θετικά για τη σειρά. Και δεν μιλάμε μόνο για νούμερα τηλεθέασης, αλλά και για την απήχηση που είχε το χθεσινό επεισόδιο στο κοινό. Βοήθησε αρκετά ο Μιχάλης Σαράντης και Μελία Κράιλινγκ σε αυτό. Ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι.

Είναι μία πολύ αξιόλογη παραγωγή, η οποία με κάποιες διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να αποκτήσουν ρυθμό, δυναμισμό και ενδιαφέρον οι σκηνές, μπορεί να γίνει τηλεοπτική συνήθεια. Μία αλλαγή στρατηγικής και μοντάζ ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Ήδη μία σημαντική αλλαγή είχαμε στα τρέιλερ της σειράς, που δημιουργούν σασπένς. Έτσι όπως πρέπει δηλαδή.