H Mαριάννα Τουμασάτου αγαπάει τα μονόχρωμα outfits και στο Fay's Time το camel σετ της ξεχώρισε

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Mαριάννα Τουμασάτου αγαπάει τα μονόχρωμα outfits και στο Fay's Time το camel σετ της ξεχώρισε
https://www.instagram.com/p/CyqtmEAt64A/

Την Μαριάννα Τουμασάτου «δεν την ενδιαφέρει η κριτική κανενός», γι' αυτό και όσον αφορά τα looks της επιλέγει πάντα την άνεση μαζί με το στυλ.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μια από τις καλύτερες και πιο αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της. Πέρα από αυτό η ίδια είναι και μια πολύ τρυφερή μαμά, αφού μαζί με τον, επίσης ηθοποιό, Αλέξανδρο Σταύρου έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη 12χρονη Χρυσηίδα.

mariannatoumasatou_1577218222_2206188812434672338_5824076415.jpg

Η συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και το camel σύνολο που επέλεξε να φορέσει

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κριτική των άλλων και τι συμβουλεύει την κόρη της να κάνει σε περιπτώσεις που δέχεται ή εκείνη ή κάποιος άλλος κριτική.

«Τα δικά μου "πρέπει" είναι πολύ πιο σοβαρά από αυτά της κοινωνίας. Σε εκείνα, της κοινωνίας, δεν έχω πολύ μεράκι και δεν με νοιάζει και πολύ. Ειδικά ως νέα δεν επηρεάστηκα καθόλου. Γιατί να με νοιάξει τι θα πει ο κόσμος; Τουλάχιστον συνειδητά, δεν με ένοιαζε.

Όταν εγώ πονάω ή είμαι στεναχωρημένη, που είναι όλη αυτή η κοινωνία; Πουθενά. Σπίτι της και κριτική. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρει η κριτική κανενός, δεν θέλω να κάνω και κριτική σε κανέναν.

Να κάνουμε πλάκα και να πούμε, βεβαίως. Αλλά θα κρίνω εγώ του αλλουνού τη ζωή; Του αλλουνού τις ανάγκες; Είμαι εκεί όταν βρέχει το βράδυ το μαξιλάρι του; Αν δεν είμαι εκεί την ώρα που κλαίει, την ώρα που πονάει, δεν μπορώ να κάνω την έξυπνη και να πω τι φόρεσε και τι έκανε και τι είπε και που κοιμήθηκε. Δεν με αφορά αυτό» είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου, ενώ πρόσθεσε πως έχει πει στην κόρη της, η οποία όπως αποκάλυψε δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική, πως «Δεν έχει καθόλου σημασία η γνώμη του άλλου, γιατί είναι του "άλλου" η γνώμη. Η δική σου η γνώμη, εσύ πώς το αντιμετωπίζεις το κάθε τι που σου συμβαίνει, εσύ πώς το διυλίζεις, από την δική σου την ψυχή όχι από του "αλλουνού". Ο άλλος μπορεί να μην έχει και πολύ ωραία ψυχούλα, θα ασχοληθούμε με "αυτουνού"; Αφού έχουμε τη δικιά μας που είναι και καλύτερη ή να ασχοληθούμε με του "άλλου" που είναι καλή».

Πέρα απ' όσα ανέφερε η ηθοποιός εντυπωσίασε και με την εμφάνισή της, αφού για ακόμα μια φορά επέλεξε να φορέσει μονοχρωματικό σύνολο. Το camel σετ της λοιπόν με μπλούζα και παντελόνι ταίριαζε τέλεια με την επιδερμίδα της και τα ξανθά μαλλιά, ενώ το look ολοκλήρωσαν τέλεια οι μπεζ μακριές μπότες της.

fays.time_1700653228_3241636689703076932_39914960075-(1).webp

Οι φορές που έχει επιλέξει total looks

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η ηθοποιός έχει φορέσει κάποιο μονόχρωμο σύνολο. Αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram δείχνει να το προτιμάει, ιδιαίτερα όταν πηγαίνει στα διάφορα τηλεοπτικά καλέσματα. Σίγουρα επιλέγοντας τις πιο πολλές φορές μονόχρωμα outfits η Μαριάννα Τουμασάτου καταφέρνει να δημιουργεί looks που είναι κλασσικά και ταυτόχρονα άνετα, αφού συνήθως αποτελούνται από παντελόνια ή παντελόνες και μπλούζες.

Σε συνέντευξή της η ηθοποιός έχει αναφερθεί και στην εμφάνισή της, υποστηρίζοντας πως δεν θα ήταν πρόβλημα γι' αυτήν να κάνει μια αισθητική επέμβαση.

Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει: «Υπάρχουν στιγμές που με ενοχλεί το πέρασμα του χρόνου. Πολύ ευχαρίστως θα έκανα αισθητική επέμβαση αν έκρινα πως το χρειαζόμουν. Αν το χρειαζόμουν για τη ψυχολογία μου, γιατί αισθητικά το χρειαζόμαστε όλοι και κανείς δεν το χρειάζεται. Πιο παλιά δεν έλεγαν να κάνουμε το ένα και το άλλο, γιατί το θεωρούσαν φυσιολογικό. Τώρα, όλα τα media προβάλλουν ότι πρέπει να είσαι τέλειος και πρέπει να είναι αλφάδι η μούρη και ρυτίδα δεν πρέπει να υπάρχει και μπαίνουμε όλοι σε μία πρίζα να γίνουμε κουκλάκια ζηλευτά».