Το total white σύνολο της Μαριάννας Τουμασάτου ανέδειξε τέλεια την αρχοντική πλευρά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το total white σύνολο της Μαριάννας Τουμασάτου ανέδειξε τέλεια την αρχοντική πλευρά της

Τα μονοχρωματικά looks είναι μια από τις αγαπημένες επιλογές της Μαριάννας Τουμασάτου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μία από τις πολύ αγαπητές ηθοποιούς και με τον Αλέξανδρο Σταύρου έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει και μια κόρη, τη 12χρονη Χρυσηίδα.

Φέτος, θα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ», κάτι που γίνεται για πρώτη φορά, αφού οι δυο τους είχαν γνωριστεί κι ερωτευτεί όταν συμπρωταγωνιστούσαν στο «Βέρα στο δεξί», ενώ έχουν παίξει και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές και έργα.

https://www.instagram.com/p/B6d9Qk4nArS/

Πέρα από τους πολύ πετυχημένους ρόλους της, όμως η ηθοποιός λαμβάνει πολύ συχνά στα social media της πολύ θετικά σχόλια και για τα outfits της.

Το total white σύνολο

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, η Μαριάννα Τουμασάτου, επέλεξε να φορέσει ένα total white αέρινο σύνολο με μακρυμάνικη μπλούζα και παντελόνι, ολοκληρώνοντας το look της με ένα ζευγάρι δερμάτινες μπεζ μπότες.

396050685_307804925371716_482192471632315422_n.jpg

Το λευκό είναι ένα χρώμα που πάντα «κερδίζει» όσον αφορά το πόσο ωραία «δείχνει» στον τηλεοπτικό φακό αυτόν που το φοράει. Έτσι, η Μαριάννα Τουμασάτου έδειχνε ιδιαίτερα εντυπωσιακή και λαμπερή μέσα σε αυτή την επιλογή.

Η προτίμησή της για τα total looks

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η ηθοποιός έχει φορέσει κάποιο μονόχρωμο σύνολο. Αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram δείχνει να το προτιμάει, ιδιαίτερα όταν πηγαίνει στα διάφορα τηλεοπτικά καλέσματα. Σίγουρα επιλέγοντας τις πιο πολλές φορές μονόχρωμα outfits η Μαριάννα Τουμασάτου καταφέρνει να δημιουργεί looks που είναι κλασσικά και αριστοκρατικά.

Το ότι, ωστόσο επιλέγει για τα looks της πιο αέρινα παντελόνια και μπλούζες μαζί με το αρχοντικό της στυλ, της παρέχουν και άνεση, κάτι που είναι αυτό που αναζητούμε οι περισσότεροι από ένα ρούχο.

Σε συνέντευξή της η ηθοποιός έχει αναφερθεί στην εμφάνισή της, υποστηρίζοντας πως δεν θα ήταν πρόβλημα γι' αυτήν να κάνει μια αισθητική επέμβαση.

Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει: «Υπάρχουν στιγμές που με ενοχλεί το πέρασμα του χρόνου. Πολύ ευχαρίστως θα έκανα αισθητική επέμβαση αν έκρινα πως το χρειαζόμουν. Αν το χρειαζόμουν για τη ψυχολογία μου, γιατί αισθητικά το χρειαζόμαστε όλοι και κανείς δεν το χρειάζεται. Πιο παλιά δεν έλεγαν να κάνουμε το ένα και το άλλο, γιατί το θεωρούσαν φυσιολογικό. Τώρα, όλα τα media προβάλλουν ότι πρέπει να είσαι τέλειος και πρέπει να είναι αλφάδι η μούρη και ρυτίδα δεν πρέπει να υπάρχει και μπαίνουμε όλοι σε μία πρίζα να γίνουμε κουκλάκια ζηλευτά».