Η Ζέτα Μακρυπούλια στο «reunion» με τη Μαρία Σολωμού και άλλους ηθοποιούς έκανε το πιο επικό σχόλιο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ζέτα Μακρυπούλια στο «reunion» με τη Μαρία Σολωμού και άλλους ηθοποιούς έκανε το πιο επικό σχόλιο

Τα «Βαφτίσια» θα γίνουν ταινία και οι Μακρυπούλια, Σολωμού, Σταυροπούλου, Κωνσταντινίδου και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί μαζεύτηκαν το βράδυ της Τετάρτης για την πρώτη ανάγνωση.

Το βράδυ της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου πολλοί γνωστοί ηθοποιοί βρέθηκαν «μυστηριωδώς» ξανά μαζί, ύστερα από χρόνια. Ανάμεσά τους η Μαρία Σολωμού, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Θανάσης Αλευράς και αρκετοί άλλοι.

Το «μυστήριο» αυτό λύθηκε εν μέρη εξαιτίας του βίντεο που δημοσίευσε η Μαρία Σολωμού στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο ακούγεται η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να αναρωτιέται αν μαζεύτηκαν όλοι εκεί για την «ταινία». Βέβαια, το σε ποια ταινία αναφέρεται η ηθοποιός ακόμα δεν είναι γνωστό, ωστόσο η Μαρία Σολωμού έγραψε πως οι «γνώριμες φάτσες» που συνάντησε σε αυτό το καλλιτεχνικό reunion έχουν να ιδωθούν «10 χρόνια».

Αυτήν την παρατήρηση της Μαρίας Σολωμού, πως πέρασαν τόσα χρόνια από την τελευταία συνάντηση όλων αυτών των ηθοποιών, σχολίασε πολύ εύστοχα και με χιούμορ η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία κάνοντας repost το βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός έγραψε «Κρύβε χρόνια Μαρία μου».

400367370_1390258281577566_2674853511490931950_n.jpg

Πάντως, βλέποντας τον Νίκο Μουτσινά να «τρολάρει» τη Βίκυ Σταυροπούλου λέγοντάς της πως μαζεύτηκαν στο σπίτι του όχι μόνο για να πάρουν το κείμενο της ταινίας αλλά και για τα «γενέθλιά του», όλοι σκέφτηκαν πως το κείμενο της ταινίας ή και η δημιούργια της ακόμα, είναι δική του ιδεά. Σε συνδυασμό με τη Μαρία Σολωμού που έγραψε στο βίντεό της πως έχει μια 10ετία να βρεθεί με αυτούς τους ηθοποιούς επαγγελματικά, το μυαλό των followers πήγε σε δύο θεατρικές παραστάσεις που είχε κάνει με δικό του κείμενο ο Νίκος Μουτσινάς τις σεζόν 2012-2013 - «Τα βαφτίσια» και «Το ΚΤΕΛ» - και θα μπορούσαν να μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη.

Στα «Βαφτίσια» ήταν πρωταγωνίστρια η Ζέτα Μακρυπούλια που ήταν στο «reunion», και το σενάριο υπέγραφε ο ηθοποιός και παρουσιαστής αλλά μαζί με την Τζένη Διαγούπη που ήταν κι αυτή - όπως θα είδες πιο πάνω στο βίντεο της Μαρίας Σολωμού - στη μάζωξη. Στο «ΚΤΕΛ» από την άλλη και πάλι το σενάριο είχαν αναλάβει ο Νίκος Μουτσινάς και η Τζένη Διαγούπη, όμως έπαιζαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θανάσης Αλευράς που επίσης ήταν παρόντες στη βραδιά.

Τα «Βαφτίσια» θα γίνουν ταινία

Τελικά η απάντηση ήρθε από την Τζένη Διαγούπη, η οποία έκανε repost της Μαρίας Σολωμού, γράφοντας «Κάτι έρχεται...Τα "Βαφτίσια"...στο δρόμο».

400228232_316559894505529_4414977931729257420_n.jpg