Είναι ο Φάνης στον Έρωτα Φυγά ο άγνωστος αδελφός του Ιάσονα; Η κρυφή ταυτότητα και η κρυφή συμμαχία

Κατερίνα Μπούσιου
Είναι ο Φάνης στον Έρωτα Φυγά ο άγνωστος αδελφός του Ιάσονα; Η κρυφή ταυτότητα και η κρυφή συμμαχία

Οι τηλεθεατές έχουν απορίες για την κρυφή ταυτότητα του Γιώργου Παπαγεωργίου ως Φάνης στον Έρωτα Φυγά. Και τον λόγο που θέλει να κάνει κακό στους Δεμερτζήδες. 

Δύο πρόσωπα έχουν προκαλέσει μέχρι στιγμής απορίες για την πραγματική τους ταυτότητα, στη δεύτερη σεζόν του Έρωτα Φυγά: Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ως Φάνης και ο Αλέκος Συσσοβίτης ως Παύλος Κοντογιάννης. Γιατί σίγουρα δεν είναι αυτό που δηλώνουν. Το spoiler πάντως που αφορά στον Φάνη, είναι σαφές. Όπως και η κρυφή συμμαχία που κάνει με μία γυναίκα της σειράς για να «γράψει» το τέλος του Ιάσονα. Θα μείνει μόνο στις προσδοκίες ή θα το καταφέρει;

Άρτεμις και Φάνης σε κοινό σκοπό

Με την αγωνία για τη ζωή της Ελπίδας θα πορευτούν για τις επόμενες ημέρες οι φανς στον Έρωτα Φυγά. Είδαμε άλλωστε τη συμπλοκή της με την Ευγενία που προσπάθησε να πάρει πίσω το μωρό της. Η Ελπίδα υπερασπίστηκε την επιθυμία του Μάρκου και την εμπόδισε, με τραγικά για εκείνην αποτελέσματα. Ίσως είναι μία από τις στιγμές, που οι πιστοί φανς της σειράς αγάπησαν τη Μαρία Κωνσταντάκη ως Ελπίδα. Αλλά αυτοί οι love to hate ρόλοι, είναι και εκείνοι που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις τηλεοπτικές σειρές.

https://www.instagram.com/p/CsRhaQmqIVU/

Στο προσεχές μέλλον ωστόσο θα μας απασχολήσει ένα άλλο τηλεοπτικό δίδυμο. Ο Φάνης και η Άρτεμις, η νέα γιατρός στο Κιάρι. Την οποία θα έχεις δει να έχει φτιάξει έναν μυστικό τοίχο - σαν και εκείνους που έχουν οι εγκληματίες στο Criminal Minds - με φωτογραφίες της Ουρανίας και των Δεμερτζήδων. Κατάλαβες ήδη πως ο σκοπός της είναι να τους καταστρέψει. Χωρίς ακόμη να ξέρουμε την αιτία και την αφορμή.

Δύο δολοφονικές απόπειρες αλλάζουν τα πάντα στον Έρωτα Φυγά με Μαργέτα και Αλεξάνδρα να κινδυνεύουν

Μυστήριο όμως παραμένει και ο Φάνης. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες. Τα spoilers επιμένουν ότι δεν είναι ανιψιός του Παράσχου, αλλά ετεροθαλής αδελφός του Ιάσονα.

Και έχει έρθει με σκοπό να κερδίσει την περιουσία και να πάρει εκδίκηση. Μαζί με την Άρτεμις έχουν κοινό στόχο και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Το ενδιαφέρον σε αυτή την υπόθεση, είναι το πώς θα αντιδράσουν η Ουρανία και η Μαργιέτα. Που θα μάθουν πως ο πρώην έρωτας της ζωής τους (σύζυγος και εραστής) έχει κρυφό παρελθόν που θίγει και τις δύο. Και κυρίως, το πώς θα αντιδράσει ο Στέφανος Παράσχος (Σταύρος Ζαλμάς) που μέχρι τώρα νόμιζε ότι ήταν γιος του αδελφού του.