Δύο δολοφονικές απόπειρες αλλάζουν τα πάντα στον Έρωτα Φυγά με Μαργέτα και Αλεξάνδρα να κινδυνεύουν

Κατερίνα Μπούσιου
Δύο δολοφονικές απόπειρες αλλάζουν τα πάντα στον Έρωτα Φυγά με Μαργέτα και Αλεξάνδρα να κινδυνεύουν

Τα σχέδια διαφυγής και για τις δύο κυρίες του Έρωτα Φυγά, αλλάζουν την τελευταία στιγμή. 

Ενώ δεν έχουν λύσει τα ζητήματα του παρελθόντος, οι δύο μεγάλες πρωταγωνίστριες του Έρωτα Φυγά, η Πέμη Ζούνη και η Ντάνη Γιαννακοπούλου, σχεδιάζουν το μέλλον τους. Μόνο που κάποιοι θα σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά τους και οι ζωές τους θα κινδυνέψουν. Ποιοι θα προσπαθήσουν να τις δολοφονήσουν;

Η Νότα και η Ουρανία απειλούν την Αλεξάνδρα

Μπορεί τα γεγονότα και οι διάφορες μικρές ή μεγάλες ανατροπές να αλλάζουν διαρκώς τα σχέδιά τους, αλλά η Αλεξάνδρα με τον Μάρκο θα προσπαθήσουν για μία ακόμη φορά να ετοιμάσουν στον Έρωτα Φυγά, σχέδιο διαφυγής. Το προετοιμάζουν με κάθε λεπτομέρεια, όταν ο Ιάσονας θα φύγει για ταξίδι στην Αθήνα. Έχουν σκεφτεί να πάρουν μαζί και τα παιδιά τους.

Ετοιμάζουν βαλίτσες ενώ δύο άλλες κυρίες του Κιάρι, έχουν υποψιαστεί τους σκοπούς τους. Η Ουρανία - Άννα Ανδριανού, την οποία θα δεις σήμερα έτοιμη να φύγει από το Κιάρι, θυμωμένη με τον Ιάσονα, όχι μόνο θα παραμείνει, αλλά θα δείξει ξανά την εξουσία της. Θα προειδοποιήσει άλλοτε με καλοσύνη, άλλοτε αυστηρά την Αλεξάνδρα να μην φύγει. Κυρίως να μην πάρει μαζί τα παιδιά της, γιατί αυτό θα εξοργίσει τον Ιάσονα.

https://www.instagram.com/p/Cy1DmtwNuzG/

Η Αλεξάνδρα δεν θα δώσει σημασία. Αλλά θα κάνει το λάθος να μη δώσει και ιδιαίτερη σημασία στις απειλές που θα κάνει η Νότα και θεία της Ευγενίας. Εκμεταλλευόμενη την ιδιαίτερη συνθήκη θα απειλήσει εκείνη και τον Μάρκο. Όμως δεν θα μείνει στα λόγια καθώς θα την απειλήσει ακόμη και με όπλο ότι θα την σκοτώσει.

Ένα δραματικό φινάλε για γνωστή ηρωίδα του Έρωτα Φυγά και ο άγνωστος άντρας στο παρασκήνιο

Το ζευγάρι καταφέρνει όμως να το σκάσει τελικά. Την ίδια περίπου χρονική στιγμή ένας μπράβος προσπαθεί να σκοτώσει τη Μαργέτα και τον Στέφανο, που πια έχει βγει από το νοσοκομείο. Θα γλιτώσει τελικά και τότε θα αποφασίσουν, ο μεν Στέφανος να επιστρέψει στο Κιάρι και η Μαργέτα να οργανώσει την επανεμφάνισή της, μόλις νιώσει πως είναι ασφαλής. Κινδυνεύοντας πια να γίνει αντιληπτή στην πόλη. Ήδη ο Ιάσονας σε ένα ταξίδι θα βρεθεί πολύ κοντά της.

Η φυγή της Αλεξάνδρας ίσως επισπεύσει αυτή την επιστροφή. Γιατί αυτό το νέο σχέδιο δεν θα καταλήξει όπως ήθελε το ζευγάρι. Για μία ακόμη φορά θα σταθούν άτυχοι.