Ο Λέων Πατίτσας είδε το Βόρειο Σέλας από κοντά και τον ζήλεψε μέχρι κι ο κουμπάρος του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Λέων Πατίτσας είδε το Βόρειο Σέλας από κοντά και τον ζήλεψε μέχρι κι ο κουμπάρος του

«Πάντα ήθελα να δω το Βόρειο Σέλας» είπε ο σύζυγος της Καλομοίρας, Γιώργος Μπούσαλης βλέποντας τις φωτογραφίες του κουμπάρου του στο Instagram.

Mπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Μαριέττα Χρουσαλά και τον Λέωντα Πατίτσα να ταξιδεύουν σε διάφορες χώρες του κόσμου παρέα, όμως αυτή τη φορά εκείνος φαίνεται πως ταξίδεψε μόνος του στη Νορβηγία.

To Bόρειο Σέλας και το σχόλιο του κουμπάρου Γιώργου Μπούσαλη

O γνωστός εφοπλιστής είχε την ευκαιρία να δει το Βόρειο Σέλας, το οποίο μάλιστα απαθανάτισε ενθουσιασμένος, όπως είδαμε στο προφίλ του στο Instagram.

«Το Βόρειο Σέλας, γνωστό και ως Aurora Borealis, στο Tromsø της Νορβηγίας, είναι μια φυσική απεικόνιση φωτός στον ουρανό της Γης, κυρίως σε περιοχές μεγάλου γεωγραφικού πλάτους. Προκαλούνται από φορτισμένα σωματίδια από τον ήλιο που συγκρούονται με την ατμόσφαιρα της Γης, δημιουργώντας πολύχρωμα και μαγευτικά μοτίβα φωτός στον νυχτερινό ουρανό. Το Tromsø είναι ένας δημοφιλής προορισμός για να παρακολουθήσετε το Βόρειο Σέλας λόγω της θέσης του εντός του Αρκτικού Κύκλου, καθιστώντας το ένα πρώτο σημείο για την εμπειρία αυτού του εκπληκτικού φυσικού φαινομένου» έγραψε εκείνος συνοδεύοντας τις εξωπραγματικές φωτογραφίες από το ταξίδι του.

https://www.instagram.com/p/Cz7J6TqoBnz/

Η αλήθεια είναι πως η ανάρτησή του γέμισε με likes αλλά και σχόλια για το πόσο φοβερή εμπειρία μπορεί ήταν αυτή που έζησε.

370090958_251868984566832_3345149811936187710_n.jpg

Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν ήταν και οι κουμπάροι του, η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης που εντυπωσιάστηκαν από τις εικόνες που έβλεπαν. Ο κουμπάρος μάλιστα, έκανε κι ένα μικρό «παραπονάκι» αναφέροντας πως κι εκείνος «Πάντα ήθελε να δει το Βόρειο Σέλας».

Αν δεν θυμάσαι πώς προέκυψε να είναι κουμπάροι η οικογένεια Πατίτσα με την οικογένεια Μπούσαλη, να σου υπενθυμίσω πως η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον Δημήτρη Γιαννέτο είναι οι νονοί της 7χρονης Αναστασίας Μπούσαλη, η οποία βαφτίστηκε τον Αύγουστο του 2017. Εκείνο το καλοκαίρι η Μαριέττα Χρουσαλά βρισκόταν στον 5ο μήνα της τρίτης εγκυμοσύνης της, με τον Κωνσταντίνο τελικά να γεννιέται στις 6 Ιανουαρίου το 2018.