Η Ρούλα Ρέβη έχει γενέθλια και ανέβασε φωτογραφία που μας θύμισε την εφηβεία μας

Η Ρούλα Ρέβη έχει γενέθλια και ανέβασε φωτογραφία που μας θύμισε την εφηβεία μας

Σε μια ακόμα ανάρτηση το πιο εύστοχο σχόλιο έγινε από την καλή της φίλη, την επιχειρηματία Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. 

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, 25 Νοεμβρίου, η Ρούλα Ρέβη. Τα φετινά μάλιστα έχουν μια ιδιαίτερη σημασία, καθώς σηματοδοτούν και την είσοδό της σε μια νέα δεκαετία. Η γνωστή φωτογράφος γίνεται 50 ετών και το μόνο σίγουρο είναι πως καταφέρνει, μέσα από την ενασχόλησή της με την τέχνη και ό, τι αυτό συνεπάγεται, να διατηρεί τη νεανική της αύρα και δημιουργική διάθεση. Σε αυτό σίγουρα συμβάλλουν και τα δύο της παιδιά με τον σύζυγό της και ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα, τον οποίο παντρεύτηκε το 2014 στην Αμερική. Ο λόγος για την Ειρήνη Χρυσή και τον Μιχαήλ Άγγελο, τα δίδυμα παιδιά που τους άλλαξαν τη ζωή και της έδωσαν ένα εντελώς νέο νόημα.

Στο γενέθλιο post της λοιπόν, η Ρούλα Ρέβη δηλώνει ευγνώμων για όσα βιώνει και για όσες δυσκολίες και εμπόδια κατάφερε να αντιμετωπίσει. Μάλιστα, αναγνωρίζει ότι νιώθει ακόμη παιδί, εύχεται «χρόνια πολλά» στον νεότερο εαυτό της και του υπόσχεται πως θα προσπαθεί κάθε μέρα, μέσα από πράξεις, να την δικαιώνει με τις επιλογές της:

«Γεννήθηκα ενήλικας και συνεχίζω σαν παιδί! Ευγνώμων σε ότι δύσκολο ήρθε και ευγνώμων που το τελείωσα χωρίς πανοπλία! Χρόνια πολλά Ρούλα μικρή και θα προσπαθώ να σε δικαιώνω καθημερινά»».

Στη φωτογραφία αυτή από την «άγρια» εφηβεία της, την βλέπουμε να διασκεδάζει και να καπνίζει, ανάβοντας με ένα σπίρτο το τσιγάρο της. Η λήψη παραπέμπει σε ανέμελες στιγμές των 90s, τότε που όλοι έβγαιναν και επιδίδονταν σε ατέλειωτα πάρτι, μακριά από κινητά και social media. Το μόνο σίγουρο είναι πως θύμισε σε πολλούς από εμάς την εφηβεία μας και όλες εκείνες τις ανέμελες στιγμές που δεν μας προβλημάτιζαν οι υποχρεώσεις και οι κοινωνικές προσδοκίες.

https://www.instagram.com/p/C0D-bVdIYCW/

Τη γέμισαν ευχές

Με την ίδια να δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο των media, των περιοδικών και της showbiz, οι συνεργάτες της είναι πολλοί και τα πρόσωπα που έχει φωτογραφήσει, ακόμη περισσότερα. Όλοι αυτοί γέμισαν τα σχόλια της ανάρτησής της με ευχές, μηνύματα αγάπης και όμορφα λόγια για ένα χαρούμενο μέλλον, γεμάτο υγεία για την εορτάζουσα και την οικογένειά της. Μεταξύ αυτών, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Ακόμα μία ανάρτηση λίγο πριν τα γενέθλια και με αφορμή τη μετακόμιση έκανε η Ρούλα Ρέβη

https://www.instagram.com/p/C0CsZz2ot5E/

Στην εν λόγω φωτογραφία που ποζάρει με τον σύζυγό της, το σχόλιο της καλής της φίλης Κωνσταντίνας Μπεκιάρη ήταν το πιο εύστοχο καθώς ένας μεγάλος έρωτας δεν χρειάζεται πολλά πολλά. Είναι αντιληπτός από όλους.

IMG_3051.jpeg

Με αφορμή τα γενέθλιά της, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να θυμηθούμε την τοποθέτηση της Ρούλας Ρέβη για τα σχόλια που αφορούν στη διαφορά ηλικίας της με τον σύζυγό της. Ούσα καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, είχε δηλώσει:

«Το bullying για τη διαφορά της ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμη και χθες έλαβα ένα τέτοιο μήνυμα. Ότι και να λες κατά του bullying ή υπέρ της αγάπης, όταν υπάρχει μέσα σου αυτό το “χτικιό”, η κακία σου θα βγει. Μου έτυχε να ακούσω γυναίκα, επώνυμη δημοσιογράφο να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα. Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε. Γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες. Ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι. Υπάρχουν μόνο αβαντάζ όταν ο άντρας σου είναι νεότερος, το συστήνω ανεπιφύλακτα. Καταρχάς έχει περισσότερη ενέργεια, όταν γίνεσαι μαμά».