H Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας μετακομίζουν από το boho σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας μετακομίζουν από το boho σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας

«Το σπίτι δεν είναι ένα μέρος αλλά ένας άνθρωπος» έγραψε η Ρούλα Ρεβη αναφερόμενη στον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, δείχνοντας παράλληλα φωτογραφίες από την μετακόμισή τους.

Ένας «κύκλος» φαίνεται να κλείνει για να ανοίξει ένας καινούργιος στην οικογένεια της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα, αφού μετά από χρόνια οι δυο τους μετακομίζουν σε νέο σπίτι, μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους, τον Άγγελο και την Eιρήνη.

Η φωτογράφος, λοιπόν με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram της ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την αλλαγή αυτή στη ζωή τους. Η ανάρτηση περιλάμβανε εικόνες από την μετακόμιση αλλά και μία πιο παλιά αδημοσίευτη φωτογραφία με τον ηθοποιό, ενώ στη λεζάντα η Ρούλα Ρέβη έγραφε: «Το σπίτι δεν είναι ένα μέρος αλλά ένας άνθρωπος. Πάμε ξανά (σ.σ Αποστόλη)» με εκείνον να της απαντά «Μαζί σου οπουδήποτε», κάνοντάς μας φυσικά να «λιώνουμε» βλέποντας τον γνήσιο έρωτά τους.

Στα σχόλιά τους οι followers της έδωσαν τις ευχές τους για το νέο τους σπίτι ενώ η Πέγκυ Ζήνα έγραψε κάποια πολύ ωραία λόγια για την Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα.

«Είστε ομορφιές του Θεού κι ευτυχώς διαιωνίσατε το είδος!!! Καλή αρχή στόχος όλα έτοιμα καφές και κεράκια σ έναν καινούργιο χώρο ενεργειακά τέλειοοο» έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια.

Screenshot-(811).png

Πάντως, η Ρούλα Ρέβη δήλωσε έτοιμη να βοηθήσει τον οποιοδήποτε θέλει να βρει σπίτι και μάλιστα σε καλή τιμή.

Screenshot-(814).png

Το boho σπίτι στον Λυκαβηττό

Το σπίτι, ωστόσο που «αποχαιρέτισαν» σήμερα ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη, μπορεί να ήταν στο κέντρο της «γκρίζας» Αθήνας, αλλά στο εσωτερικό του κυριαρχούσαν μόνο τα χρώματα.

Διάφορα πολύχρωμα διακοσμητικά βρίσκονταν διάσπαρτα σε γωνιές του σπιτιού, ενισχύοντας την ethnic αισθητική. Μικροί Βούδες πάνω στο εντυπωσιακό μεγάλο τζάκι τους και στα ράφια, μία μπάμπουσκα και μαξιλάρες με indian prints είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που δημιουργούσαν την πιο ωραία, boho διακόσμηση.

Από την άλλη τα ξύλινα έπιπλα με vintage επιρροές και τα φυτά εσωτερικού χώρου που βρίσκονταν διάσπαρτα στα δωμάτια του σπιτιού, πρόσφεραν την απαραίτητη σύνδεση με τη φύση στο ζευγάρι και τα παιδιά τους.

Το καλύτερο σημείο βέβαια του σπιτιού τους ήταν το μπαλκόνι τους, από το οποίο είχαν θέα σε όλη την Αθήνα. Και πάλι η καλαμωτή και τα ξύλινα έπιπλα που είχαν επιλέξει όπως θα δεις στις φωτογραφίες για τον συγκεκριμένο χώρο, τους πρόσφεραν την αίσθηση ηρεμίας που χρειάζονταν μετά από μια κουραστική μέρα, ενώ ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελούσε τέλειο σημείο για μαζώξεις με τους φίλους τους.