Ο Σταύρος Ζαλμάς εγκαταλείπει τη Μαργέτα του στον Έρωτα Φυγά και δέχεται νέα απόπειρα δολοφονίας

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Σταύρος Ζαλμάς εγκαταλείπει τη Μαργέτα του στον Έρωτα Φυγά και δέχεται νέα απόπειρα δολοφονίας

Τα πρώτα στιγμιότυπα της ανάρρωσης του Στέφανου - Σταύρου Ζαλμά και το μικρό παράπονο του κοινού του Έρωτα Φυγά για το love story του με τη Μαργέτα. 

Σε δύο κομμάτια θα χωριστεί ο Σταύρος Ζαλμάς στον Έρωτα Φυγά προσπαθώντας να βοηθήσει τα δύο πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής του. Μόνο που η φυγή του μακριά από το πλευρό της Μαργέτας του, κινδυνεύει να αποβεί μοιραία.

Η φυλάκιση του Μάρκου αναγκάζει τον Στέφανο να επιστρέψει

Είναι η πρώτη φορά στη διετή προβολή του Έρωτα Φυγά, έχουμε τόσες πολλές και τόσες διαφορετικές παράλληλες δράσεις. Και αυτό σημαίνει ότι όλοι οι ηθοποιοί με τους ρόλους τους προκαλούν το συναίσθημα του κοινού. Άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά.

Στα θετικά σίγουρα συγκαταλέγεται ο Σταύρος Ζαλμάς που υποδύεται τον Στέφανο Παράσχο. Μάλιστα πολλοί από τους φανς της σειράς έχουν απορήσει για τις λιγοστές κοινές σκηνές του με την Πέμη Ζούνη το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό γίνεται καθαρά για να δυναμώσει η πλοκή και να μεγαλώσει το σασπένς.

Το σχέδιο πέτυχε στον Έρωτα Φυγά και αυτά είναι τα πρώτα πλάνα της νέας ζωής της Αλεξάνδρας

Στέφανος και Μαργέτα έχουν γίνει το πιο αγαπητό ζευγάρι της σειράς στο Twitter/X και μάλιστα κάποιος από τους φανς δημοσίευσε και τα πρώτα πλάνα της ανάρρωσης του, στο σπίτι - κρυψώνα της Μαργέτας στη Κηφισιά. Η ρόμπα είναι το hit σε αυτό το στιγμιότυπο.

zalmas2.png

Ο Στέφανος μόλις αισθανθεί καλύτερα, μαζί με την ανιψιά της Μαργέτας θα επιστρέψει στο Κιάρι. Αναγκάζεται να φύγει, αναγκάζεται να αφήσει τη Μαργέτα μόνη της. Αυτό δεν είναι για καλό, γιατί η κρυψώνα της θα προδοθεί από εκείνους που τον ψάχνουν. Θα κάνουν έφοδο, αλλά η Μαργέτα θα γλιτώσει.

Μόλις φτάσει στο Κιάρι, θα πέσει πάνω στα προβλήματα του Μάρκου. Η κίνησή του να φύγει με την Αλεξάνδρα και ο φόνος που με το όπλο του έχει κάνει η Νότα, τον έχουν οδηγήσει στη χειρότερη στιγμή του.

https://www.instagram.com/p/CxNoZxeopG2/

Όμως αυτά τα προβλήματα όχι μόνο θα επιδεινώσουν την κατάσταση της υγείας του, αλλά ο Στέφανος θα δεχθεί και εκείνος νέα δολοφονική επίθεση από τους παρακρατικούς που έχει ενοχλήσει στο παρελθόν.

Αυτό θα σημάνει συναγερμό στη Μαργέτα. Είναι η δεύτερη φορά που θα τον σώσει. Αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να δείξει σε όλους πως ζει.

Προς το παρόν, ζούμε με την αγωνία για τη ζωή της Ελπίδας, μετά το χτύπημα που δέχτηκε από την Ευγενία, η οποία είναι κρατούμενη. Και εκείνη έχει αγωνία, γιατί αν τελικά πεθάνει η κατηγορία μετατρέπεται σε φόνο. Έτσι θα τα χάσει όλα.