Το σχέδιο πέτυχε στον Έρωτα Φυγά και αυτά είναι τα πρώτα πλάνα της νέας ζωής της Αλεξάνδρας

Κατερίνα Μπούσιου
Το σχέδιο πέτυχε στον Έρωτα Φυγά και αυτά είναι τα πρώτα πλάνα της νέας ζωής της Αλεξάνδρας

Μακριά από τον Ιάσονα η Αλεξάνδρα; Ο Έρωτας Φυγάς έχει μία εξέλιξη διαφορετική από ότι περίμενες. 

Άλλοι επιστρέφουν, άλλοι φεύγουν και άλλοι μένουν στάσιμοι στον Έρωτα Φυγά. Το μεγαλόπνοο σχέδιο της Αλεξάνδρας και του Μάρκου να φύγουν μαζί με τα παιδιά τους, μπορεί να είχε μία ατυχία, αλλά όπως μας αποκάλυψε φωτογραφικά η Ντάνη Γιαννακοπούλου από τα γυρίσματα, τελικά εν μέρει, το σχέδιο ολοκληρώθηκε. Με μία βασική διαφορά. Ο ένας από τους δύο, μπήκε στη φυλακή.

Φυγή Αλεξάνδρας και Μάρκου από το Κιάρι...προσπάθεια 4η

Σκλάβοι στα δεσμά τους, αισθάνονται εδώ και αρκετό καιρό, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος στον Έρωτα Φυγά. Όλο προσπαθούν να ξεφύγουν από το Κιάρι και όλο και κάποιος τους εμποδίζει να το κάνουν. Συνήθως είναι ο Ιάσονας. Αυτή τη φορά θα προστεθεί και η Νότα, η θεία της Ευγενίας, η οποία θα μάθει το σχέδιο του ζευγαριού και όχι μόνο θα προσπαθήσει να το αποτρέψει, αλλά θα οδηγήσει τον Μάρκο στη φυλακή.

Αλλά ας δούμε τι θα συμβεί. Ο Στέφανος - Σταύρος Ζαλμάς έχει ήδη επιστρέψει στο Κιάρι, χωρίς τη Μαργέτα. Μέχρι οι συνθήκες να επιστρέψουν να εμφανιστεί εκείνη, χωρίς να κινδυνεύει. Ο Μάρκος πια είναι ανακουφισμένος και έτοιμος να προτείνει ξανά στην Αλεξάνδρα του, να το σκάσουν μαζί με τα παιδιά τους. Ειδικά μόλις ο Ιάσονας ανακοινώσει στην Αλεξάνδρα, ότι σκέφτεται να φύγουν οικογενειακώς στην Αμερική.

Είναι ο Φάνης στον Έρωτα Φυγά ο άγνωστος αδελφός του Ιάσονα; Η κρυφή ταυτότητα και η κρυφή συμμαχία

Η Νότα θα τους εμποδίσει, θα προσπαθήσει ακόμη και να σκοτώσει την Αλεξάνδρα, αλλά τελικά θα στρέψει το όπλο προς τον Μίμη, τον εργάτη των Δεμερτζήδων που βρίσκεται εκεί. Θα τον σκοτώσει. Η λεπτομέρεια όμως που θα τα ανατρέψει όλα, είναι πως το όπλο άνηκε στον Μάρκο. Έτσι εκείνη τη βραδιά συλλαμβάνεται και το σχέδιο, φαίνεται να ναυαγεί.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση αγριότητα και θυμός στα social media»

https://www.instagram.com/p/Ckx9vz2K2bW/

Η Αλεξάνδρα όπως λένε τα spoilers, περιστασιακά εξαφανίζεται. Όπως έγινε και με τη Μαργέτα. Όμως μία ανάρτηση της Ντάνης Γιαννακοπούλου που την υποδύεται, μας έδωσε ένα νέο spoiler.

Γιατί χαριτωμένα σε ένα από τα backstage των γυρισμάτων, φαίνεται να βάφει ένα σπίτι. Αλλά στα hashtags στη λεζάντα αναφέρονται οι λέξεις νέο σπίτι και νέα αρχή. Και όλοι καταλαβαίνουμε ότι η τηλεοπτική της ηρωίδα μετακόμισε.

https://www.instagram.com/p/C0BlqDZNxpB/

Αρκετοί από τους followers κατάλαβαν το spoiler αμέσως. Όπως και την αμφίεση για τις εργασίες στο νέο σπίτι. Μαστόρισσα με τα όλα της.

erotasfigas_sxolia.png

Από προηγούμενη ανάρτησή της φαίνεται μάλιστα και μία σκηνή, (και άλλο μικρό spoiler), όπου έχει διαφύγει τραυματισμένη και βρίσκεται σε ένα κτίριο υπό κατασκευή. Αυτό φυσικά είναι μέρος της απόδρασης από το Κιάρι. Χωρίς όμως τον αγαπημένο της.

https://www.instagram.com/p/Czthy1fNv3v/

Μένει όμως να δούμε τι θα συμβεί με τον Μάρκο. Θα κατορθώσει να αποδείξει την αθωότητά του; Ο Στέφανος προφανώς θα κάνει τα αδύνατα - δυνατά για να τον βοηθήσει. Αλλά προς το παρόν, αγνοούμε τι θα συμβεί με τον Αντώνη Καρυστινό. Είναι και εκείνος στο νέο σπίτι;