Από τις ταχυκαρδίες στην πιο ζεν φάση της ζωής: Η απόφαση της Βίκυς Καγιά για τη δουλειά, εμπνέει!

Από τις ταχυκαρδίες στην πιο ζεν φάση της ζωής: Η απόφαση της Βίκυς Καγιά για τη δουλειά, εμπνέει!
NDP Photo Agency

Αν το burnout στη δουλειά είναι κάτι που βιώνεις καθημερινά, η Βίκυ Καγιά στη νέα της συνέντευξη ίσως σε εμπνεύσει να τα παρατήσεις όλα και να βιώσεις την πιο ζεν φάση της ζωής σου.

Η φετινή σεζόν βρήκε τη Βίκυ Καγιά εκτός τηλεόρασης μετά από πολλά πολλά χρόνια. Υπήρξε σεζόν πως η Βίκυ έφτασε να πρέπει να παρουσιάσει τρία διαφορετικά projects (τότε που μπήκε στο δίλημμα για το αν θα αφήσει το Shopping Star ή το GNTM για να κάνει το Dancing with the stars, επιλέγοντας τελικά να αφήσει το GNTM) και φέτος πήρε την απόφαση να μείνει εκτός.

Η ίδια δεν θεωρεί την απόφαση γενναία αλλά απαραίτητη και μιλώντας στο επετειακό τεύχος του OK για τα 18 χρόνια κυκλοφορίας του, εξήγησε πως η πολλή δουλειά επηρέασε και το σώμα της, το burn out ήταν εκεί κι εκείνη έπρεπε να μην μείνει άλλο εκεί.

«Αυτό το “burn out” που λένε διαπίστωσα ότι υπάρχει».

«Δεν ξέρω αν ήταν γενναία απόφαση, αλλά ήταν απαραίτητη. Είχαν αρχίσει να βγαίνουν θέματα υγείας, ψυχοσωματικά, είχα περίεργες ταχυκαρδίες, υποτασικά επεισόδια σε βαθμό λιποθυμίας χωρίς παθολογικά αίτια. Αυτό το “burn out” που λένε διαπίστωσα ότι υπάρχει. Εκεί πρέπει να βάλουμε μόνοι μας τον κόφτη να μην περνάμε την κόκκινη γραμμή.

Και στο παρελθόν δούλευα έτσι, αλλά δεν είχα κάνει οικογένεια οπότε υπήρχαν στιγμές ξεκούρασης. Αν άλλαζα κάτι την τελευταία 5ετία δεν θα ξαναέκανα δύο εκπομπές μαζί. Κοιμόμουν τρεις ώρες κάθε βράδυ. Δεν σεβόμουν το σώμα μου. Το έκανα με αγάπη όμως», παραδέχτηκε η Βίκυ.

Κι όμως η μεγάλη αγάπη της Καγιά είναι το Shopping Star

«Το Shopping Star ήταν από τα αγαπημένα πράγματα που έχω κάνει. Το λάτρευα, δεν έχω περάσει πιο ωραία στη ζωή μου, ήταν μια καταπληκτική εμπειρία επτά χρόνων. Δεν έχω κάτι στο πλάνο μου μέχρι το καλοκαίρι, δεν βιάζομαι.

Δεν έχω κάτι να προτείνω αυτή τη στιγμή, μπορεί να μην επιστρέψω ούτε του χρόνου. Αν επέστρεφα τηλεοπτικά θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Θα ήθελα κάτι πιο σύγχρονο και φρέσκο στο κομμάτι της μόδας. Έχω πολλά στο μυαλό μου, αλλά δεν μου λείπει η τηλεόραση αυτή τη στιγμή», είπε η παρουσιάστρια μιλώντας για τη μεγάλη τηλεοπτική της αγάπη, μια αγάπη που πέρασε στα χέρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, μιας γυναίκας με την οποία η κόντρα τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλη με εκατέρωθεν δηλώσεις.

Και μιας και μιλάμε για κόντρες, η ίδια η Καγιά κάνει αυτοκριτική αλλά δεν μετανιώνει για κάτι, έχει άλλωστε όπως τονίζει πολλή αγάπη για όλους:

«Θα πέσει ο ουρανός να με πλακώσει. Δεν μετανιώνω για κάτι, έχω μόνο αγάπη για όλους, ακόμα και εκείνους που μου έκαναν πολύ κακό. Τους ευγνωμονώ όλους, δεν κρατάω αρνητικά συναισθήματα για κανέναν γιατί έτσι νιώθω ελεύθερη.

Δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε κανέναν. Δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους. Η δημοσιότητα ήρθε στα 14, έχτισα μια καριέρα αργά και σταθερά. Η τηλεόραση ήταν μια άλλη ωραία συνθήκη, αλλά όχι καθοριστική για τη ζωή μου.

Δεν τους άφησα όμως, είχα τους μηχανισμούς αυτοπροστασίας», είπε η Καγιά χαρακτηριστικά και μακάρι να κλέψουμε λίγη από τη ζεν όψη και σκέψη της αυτή τη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/C0OL2T5qbLJ/

Τα σενάρια τηλεοπτικής επιστροφής:

https://www.instagram.com/reel/CzoB8SUt3Fj/

Βλέποντας την Καγιά στο τραπέζι της ονομαστικής γιορτής της Καινούργιου, οι φήμες για ένα τηλεοπτικό comeback οργίασαν. Δύο είναι άλλωστε οι πόλοι που πολιορκούν την Καγιά:

Από τη μια μεριά ο ANT1 με την έλευση του Νίκου Χριστοφόρου, Διευθυντή Περιεχομένου στον όμιλο του ΑΝΤ1, με τον οποίο είχε η Καγιά συνεργαστεί και στο STAR με το GNTM ανοίγει μια πόρτα για την επιστροφή της παρουσιάστριας στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Από την άλλη, η Barkin well του Νίκου Κοκλώνη θέλει τη Βίκυ στο δυναμικό της χωρίς να έχουν γίνει όμως επίσημα ραντεβού.

Η επιστροφή που σίγουρα μας άρεσε και αγάπησε η Καγιά, ήταν εκείνη στην παρουσίαση του Madwalk, το οποίο θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τη συχνότητα του Mega στις 22 Δεκεμβρίου 2023.

Η Βίκυ Καγιά περνά τις off duty μέρες της με φίλους, φαγητό και πόζες χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Πηγή φωτό Οκ Magazine