Η Βίκυ Καγιά έχει τρεις άψογους τρόπους για να φορέσεις το άσπρο παντελόνι το φθινόπωρο

Η Βίκυ Καγιά έχει τρεις άψογους τρόπους για να φορέσεις το άσπρο παντελόνι το φθινόπωρο

Θα βάλεις το άσπρο σου τζιν και το πρωί και το βράδυ!

Νομίζω ότι η Βίκυ Καγιά μας έχει καταλάβει. Τι εννοώ; Ότι προφανώς παρακολουθεί τα σχόλια των followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που της ζητάνε περισσότερα outfits για έμπνευση αλλά και κάποια tips, σε σχέση πάντα με τη μόδα και το στυλ. Γιατί τώρα που η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να αφήσει για τουλάχιστον ένα χρόνο όπως είπε τα τηλεοπτικά πράγματα, άφησε πίσω της παράλληλα και το Shopping Star. Εκεί τη βλέπαμε καθημερινά σαν fashion expert να μας δίνει όλες τις απαραίτητες συμβουλές που χρειαζόμαστε.

Photo-by-Vicky-Kaya-on-October-09-2023.-May-be-an-image-of-1-person-headscarf-street-and-text..jpg

Τι κάνει, λοιπόν, για αυτό; Δημιουργεί μικρά βινετάκια στο προσωπικό της account, όπου μας δείχνει κάποια σύνολα που μπορούμε να δημιουργήσουμε με items που έχουμε στη ντουλάπα μας, τα αγαπημένα της basics. Γιατί η Βίκυ Καγιά έχει κάνει το όνομά της συνώνυμο με το minimal chic style, οπότε ξέρεις πάντα τι να περιμένεις από εκείνα. Έξυπνα, elegant looks με statement στοιχεία και μια δώσει ανατροπής, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Στις τελευταίες της αναρτήσεις την είδαμε να αξιοποιεί το άσπρο της παντελόνι.

Daytime sequins: Μήπως να ξεκινήσουμε να φοράμε παγιέτες το πρωί; Όλα τα tips για να τις απογειώσεις

Άσπρο παντελόνι: Η Βίκυ Καγιά έχει 3 τρόπους να το φορέσεις το φθινόπωρο.

Ξεκινάμε με το απλό λευκό, υφασμάτινο παντελόνι, σε ίδια γραμμή, με κλασικό tailoring και τσάκιση. Εδώ η Βίκυ το συνδύασε με μια άσπρη ασορτί μπλούζα με μεγάλη λαιμόκοψη, από μέσα φόρεσε ένα μπεζ tak top και ένα φουλάρι και ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μαύρα loafers και μιnα day shoulder bag. Κρατώντας την ίδια βάση (δηλαδή τη μπλούζα και το παντελόνι) έκανε και ένα βραδινό look, αντικαθιστώντας το tank top με ένα sparkly σουτιέν και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Μια mini party bag ήταν η επιλογή της σε τσάντα.

https://www.instagram.com/reel/CzL7cE-IAw6/
https://www.instagram.com/p/CynfxCvom0N/

Το δεύτερο look της περιλαμβάνει ένα άσπρο τζιν παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα απλό t-shirt, ενώ από πάνω φόρεσε ένα σκούρο γκρι printed σακάκι. Επειδή το συγκεκριμένο σύνολο ήταν πιο κοντά στο office style η Βίκυ πολύ σωστά το συνδύασε με ένα ζευγάρι sling backs σε μπεζ και μεγάλη τσάντα με top handle.

vicky_kaya-(2).jpg
vicky_kaya-(3).jpg