Η Βίκυ Καγιά περνά τις off duty μέρες της με φίλους, φαγητό και πόζες χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Βίκυ Καγιά περνά τις off duty μέρες της με φίλους, φαγητό και πόζες χωρίς ίχνος μακιγιάζ

H Βίκυ Καγιά απολαμβάνει την αποχή από την τηλεόραση και τις χαλαρές βόλτες με αγαπημένα πρόσωπα. Οι νέες φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η Βίκυ Καγιά έχει καθημερινή παρουσία στα social media όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής της ζωής. Σε λιγότερο από δύο ημέρες το μοντέλο θα παρουσιάσει το MadWalk και μαζί με την ομάδα της συνεχίζει πυρετωδώς τις προετοιμασίες για το λαμπερό event.

Η μεγάλη γιορτή της μόδας και της μουσικής επιστρέφει για 13η χρονιά τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) με στόχο να ξεσηκώσει το κοινό και τους τηλεθεατές. Μέσα από το promo video που έχει γίνει viral είδαμε πως η Βίκυ Καγιά κάνει comeback στην πασαρέλα του show και αναμένεται να στρέψει πάνω της όλες τις κάμερες και τα φωτογραφικά φλας.

Η βόλτα της Βίκυς Καγιά στα νότια προάστια χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Πριν λίγα 24ωρα η Βίκυ Καγιά θέλησε να εκμεταλλευτεί τον ηλιόλουστο καιρό και έκανε βόλτες μαζί με φίλο της στα νότια προάστια.

kagia6.jpg

Μέσα από τα Instagram-stories της η 45χρονη μας έδειξε το αγαπημένο της spot για καφέ και πρωινό και λίγο αργότερα πόζαρε στον φακό με athleisure look που απαρτιζόταν από γκρι φούτερ, μαύρα γυαλιά ηλίου και παντελόνι φόρμας.

kagia8.jpg

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία το μοντέλο-παρουσιάστρια επέλεξε αυγά ποσέ, σολομό και ψωμί ολικής άλεσης.

kagia7.jpg

Το μόνο πιο «ηχηρό» από την αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά στο Madwalk, ήταν το look που επέλεξε

Στα 45 της χρόνια, η Βίκυ Καγιά παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της εγχώριας showbiz και ένα υγιές πρότυπο.

Όλες οι φορές που η Βίκυ Καγιά πόζαρε χωρίς μακιγιάζ

Η fashion expert δεν διστάζει να «εκτεθεί» στον φακό makeup free αφού διαθέτει αψεγάδιαστη επιδερμίδα με αποτέλεσμα να βάφεται σπάνια.

«Ούτε bottox κάνω, ούτε πλαστικές. Θέλω να είμαι φυσική και λαμπερή. Με απασχολεί που δεν κοιμάμαι, που δεν τρώω σωστά και που δεν έχω χρόνο για να ησυχάσω. Όταν τα κάνω αυτά, σαφώς και είναι πιο βελτιωμένη η εικόνα μου. Ευτυχώς, υπάρχει το μακιγιάζ», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/CynfxCvom0N/

Όπως η ίδια έχει εξηγήσει όταν δεν βρίσκεται σε κάποιο γύρισμα ή άλλη επαγγελματική υποχρέωση, κυκλοφορεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Με αυτό τον τρόπο αναδεικνύει τη φυσική της ομορφιά και παράλληλα επιτρέπει στο δέρμα της να «ανασάνει».

Πηγή κεντρικής: vickykaya_