Υπήρχε ακόμη ένας λόγος που η Χριστίνα Βραχάλη συγκινήθηκε με την έκπληξη των φίλων της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Υπήρχε ακόμη ένας λόγος που η Χριστίνα Βραχάλη συγκινήθηκε με την έκπληξη των φίλων της

Οι φίλες της Χριστίνας Βραχάλη της έκαναν έκπληξη διοργανώνοντάς της ένα baby shower σε μια μέρα που είχε ξεχωριστή σημασία για εκείνη.

Η Χριστίνα Βραχάλη ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να κρατήσει στα χέρια της την κόρη της έχοντας μια γλυκιά ανυπομονησία. Μπορεί εκείνη και ο σύντροφός της να μην είναι πλέον ζευγάρι, όμως αποφάσισαν από κοινού να φέρουν στον κόσμο και να μεγαλώσουν το παιδί τους.

Snapinsta.app_394909997_270512795422202_767274288114311881_n_1080.jpg

Το baby shower - έκπληξη

Έτσι, λοιπόν ως είθισται πλέον και στη χώρα μας, οι φίλες της Χριστίνας Βραχάλη οργάνωσαν ένα baby shower - έκπληξη, δηλαδή μια μάζωξη για να γιορτάσουν όλοι μαζί τον ερχομό της κόρης της και να της κάνουν κάποια πρώτα δώρα για το νεογέννητο. Η ίδια, όπως θα δεις κι από το βίντεο που δημοσίευσε αργότερα, δεν είχε ιδέα ότι θα συνέβαινε αυτό, αφού το ραντεβού είχε δοθεί στο σπίτι ενός φίλου της.

Οι λόγοι που συγκινήθηκε η Χριστίνα Βραχάλη με την έκπληξη που της έκαναν

Η χαρά και η συγκίνησή της δεν μπορούσαν να κρυφτούν και ο λόγος δεν ήταν μόνο το ότι οι καρδιακές της φίλες της οργάνωσαν ένα baby shower, αλλά το ότι η μέρα που επέλεξαν για να της το κάνουν είχε ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, αφού πριν από δύο χρόνια την ίδια μέρα είχε «αποχαιρετήσει» τον σκύλο της. Έτσι, οι φίλοι της κατάφεραν να αλλάξουν το πρόσημο αυτής της μέρας για εκείνη, κι από μελαγχολική να την κάνουν χαρούμενη.

«Είναι στιγμές που νιώθω -και ΕΙΜΑΙ- ο πιο «πλούσιος» άνθρωπος στον κόσμο.
Οι φίλοι μου. Ό,τι πιο σημαντικό έχω. Η οικογένειά μου. Η αιτία που είμαι αυτός ο άνθρωπος που είμαι σήμερα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. (Σαν σήμερα πριν από 2 χρόνια έχασα τον chili. Κάνατε αυτή την ημέρα για μένα πιο φωτεινή έγραψε η ίδια δημοσιεύοντας και κάποιες φωτογραφίες από τη βραδιά.

Ως προς το θέμα του baby shower, αν παρατήρησες καλά τις φωτογραφίες πιο πάνω θα είδες πως είχαν σαν θέμα τη φύση και το δάσος, αφού ο στολισμός είχε διάφορα φυτά και κουκουνάρια, ενώ ανάμεσα στα δώρα υπήρχαν και χαριτωμένα φορμάκια που είχαν επάνω τους σχέδιο από κάποιο ζωάκι ή είχαν κουκούλα με αυτάκια. Αντίστοιχα και η τούρτα ακολουθούσε το θέμα του baby shower, γι΄αυτό και πάνω της είχε ζαχαρωτά σε σχήμα θάμνου και μανιταριών.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της με το ιδιαίτερο κείμενο

Η αθλητικογράφος είχε κάνει γνωστή την είδηση της εγκυμοσύνη της περίπου στον 6ο μήνα, με ένα μακροσκελές κείμενο στο blog που διατηρεί σε αθλητικό site.

«Τον Φεβρουάριο του 2023, μετά τη δολοφονική ενέργεια στα Τέμπη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο νέων παιδιών, ήμουν ίσως στην χειρότερη ψυχολογική κατάσταση που έχω υπάρξει τα τελευταία χρόνια… Με δάκρυα στα μάτια, και με έναν κόμπο στο στομάχι είχα γράψει με μεγάλη δυσκολία ένα κείμενο στο blog μου. Μεταξύ άλλων έλεγε: "Δεν έχω δικά μου παιδιά. Και κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω μεγάλη «ανακούφιση». Λέω ευτυχώς… Ψιθυρίζω χρόνια μέσα μου "Μα, πού να σε φέρω να ζήσεις, παιδί μου; Σε ποια χώρα; Σε ποια κοινωνία; Πώς θα σε προστατέψω, κόρη μου; Πώς θα σε προφυλάξω, γιε μου;" Κάποιους μήνες μετά η ζωή αποφάσισε. Και περιμένω το πρώτο μου παιδί. Την κόρη μου. Τα συναισθήματα που έχω είναι ανάμεικτα» είχε γράψει μεταξύ άλλων στο κείμενό της, ενώ είχε προσθέσει το εξής ελπιδοφόρο μήνυμα:

https://www.instagram.com/p/CzTsF8TMpn_/