Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε 33 ετών και πόζαρε με το πιο πολύτιμο δώρο της ζωής του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε 33 ετών και πόζαρε με το πιο πολύτιμο δώρο της ζωής του

«Τα 33 στα καλύτερά τους», έγραψε ο Ολυμπιονίκης και πόζαρε με τις γυναίκες της ζωής του. Οι νέες οικογενειακές φωτογραφίες με τη Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους.

Εορταστικό κλίμα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο σπίτι του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση αφού ο Ολυμπιονίκης γιόρτασε τα 33α γενέθλιά του.

Ο βασιλιάς των κρίκων και η σύζυγός του έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια στην οποία έχουν ως no1 προτεραιότητα την ανατροφή των δύο κοριτσιών τους (η 4χρονη Σοφία και η 3χρονη Ελένη).

Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας έκαναν την πιο ωραία αφιέρωση στον Χρήστο Μάστορα

Τα 33α γενέθλια του Λευτέρη Πετρούνια

Πριν από μερικές ώρες ο καταξιωμένος αθλητής έσβησε τα κεράκια της τούρτας του και μοιράστηκε μερικές οικογενειακές φωτογραφίες με τους 319 χιλιάδες ακολούθους του στο Instagram.

Εμφανώς ευδιάθετος και ευγνώμων για όσα έχει στη ζωή του ο Ολυμπιονίκης πόζαρε με τις γυναίκες της ζωής του και έστειλε ένα πολύ γλυκό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/C0R4BPEoxTe/

«Όπως και να γυρίσω αυτή την υπέροχη τούρτα που μου έφτιαξαν τα κορίτσια μου 33 δείχνει και πάλι! Τα 33 στα καλύτερά τους ! 🥰🔥❤️ #petrounias #petrouniasfamily #birthday #33», έγραψε ο Ολυμπιονίκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Λίγο αργότερα η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό Instagram-story, όπου βλέπουμε τον Ολυμπιονίκη αγκαλιά με τα παιδιά τους.

millousi.webp

«Η πιο ωραία αγκαλιά για την ημέρα των γενεθλίων σου», έγραψε η 39χρονη.

Αρκετοί φίλοι και συναθλητές του Λευτέρη Πετρούνια έσπευσαν να του ευχηθούν για τα γενέθλιά του ανάμεσά τους οι: Κλέλια Πανταζή, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Βασιλική Ανδρίτσου και Αντώνης Τανταλίδης.

sxolia.jpg

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Τζένη Θεωνά και την εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ η γνωστή αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής μίλησε για την δημιουργία οικογένειας με τον Ολυμπιονίκη και έφερε στο φως άγνωστες λεπτομέρειες από την γνωριμία τους.

«Όταν ήρθε στο γυμναστήριο ξανά, γιατί και αυτός είχε σταματήσει, επέστρεψε και είπε: Εγώ θα γίνω Ολυμπιονίκης. Τότε ο Λευτέρης είχε σταματήσει τρία χρόνια, αλλά το λέω και το ξαναλέω ότι τον θαυμάζω απεριόριστα για ότι έχει κάνει. Δεν ήμασταν μαζί και έλεγα: Τι λέει το παιδάκι; Έσπασε κάθε προσδοκία, κάθε τετριμμένη σκέψη. Το ’πε και το ’κανε. Λίγοι άνθρωποι το κάνουν αυτό», ανέφερε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση.

Και πρόσθεσε: «Με τον Λευτέρη έχουμε πέντε χρόνια διαφορά ηλικίας. Εγώ είμαι πιο μεγάλη. Στην αρχή είχα αυτή τη σκέψη ότι είναι μικρούλης και απλώς θα περάσουμε καλά. Μέχρι εκεί, δε μπορούμε να κάνουμε και τίποτα παραπάνω. Ήταν μικρός, εγώ ήμουν ώριμη γυναίκα. Με διέψευσε πολύ. Εγώ είχα το θέμα από την αρχή, ο Λευτέρης είχε πει ότι θα με παντρευτεί. Ήταν σαν αυτό που είχα πει εγώ ότι θα γίνω Ολυμπιονίκης… Ακόμα μου το λέει».

Για την πορεία της σχέσης τους η Βασιλική Μιλλούση ομολόγησε: «Το γεγονός πως και οι δυο κάναμε πρωταθλητισμό ήταν ένας δύσκολος παράγοντας στη σχέση μας. Δυο αθλητές που εξελίσσονταν παράλληλα με αντίθετες προσδοκίες σε διαφορετική φάση της ζωής μας. Δηλαδή εγώ ήμουν προς το τέλος της καριέρας μου ενώ ο Λευτέρης ήταν στην άνθιση του. Όταν λοιπόν κατάφερα να διαχειριστώ εγώ αυτές τις δυο αντικρουόμενες καταστάσεις, άρχισα να τον στηρίζω απόλυτα. Πάντα τον στήριζα αλλά και πάντα είχα μια αναστολή πως ναι, αλλά εγώ δεν τα κατάφερα. Στεναχωριόμουν για μένα και χαιρόμουν για αυτόν».

Τόσο η Βασιλική Μιλλούση αλλά και ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες με τις κόρες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύοντάς μας πως συγκαταλέγονται στους πιο τρυφερούς γονείς της εγχώριας showbiz.

Πηγή κεντρικής: eleftherios_petrounias