Επιτέλους: Μάρκος και Αλεξάνδρα στον Έρωτα Φυγά ζουν μαζί με τις ευλογίες του Ιάσονα

Κατερίνα Μπούσιου
Επιτέλους: Μάρκος και Αλεξάνδρα στον Έρωτα Φυγά ζουν μαζί με τις ευλογίες του Ιάσονα

Θα συνεχίσει σε άλλο κανάλι η σειρά; Η αποκάλυψη του Σταύρου Ζαλμά στον Έρωτα Φυγά. 

Παρά την αιφνιδιαστική μείωση των επεισοδίων και το πρόωρο τέλος της σειράς Έρωτας Φυγάς, φαίνεται πως οδηγούμαστε μέχρι τον Φεβρουάριο του οριστικού φινάλε, σε πολύ ωραίες εξελίξεις. Μία από αυτές, μοιάζει σαν ψέμα. Ή σαν μία ακόμη παγίδα; Ο Ιάσονας υπερβαίνει τον εαυτό του και λέει στη γυναίκα του να ζήσει πια με τον αγαπημένο της. Ποιοι όμως είναι οι όροι του;

Μετακομίζω γιατί χωρίζω

Το τελευταίο 24ωρο ζούμε ακόμη στον απόηχο της είδησης πως η σειρά σταματά στα μέσα Φεβρουαρίου, για οικονομικούς λόγους. Και μετά την πρωταγωνίστρια του Έρωτα Φυγά, Ντάνη Γιαννακοπούλου, ήρθε η σειρά και του Σταύρου Ζαλμά (μετά τη Μαρία Κωνσταντάκη) να τοποθετηθεί δημόσια.

Το αιφνιδιαστικό τέλος του Έρωτα Φυγά έφερε αντιδράσεις από την Ντάνη Γιαννακοπούλου και το Twitter

Μιλώντας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega, αποκάλυψε μεν ότι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς είναι στις 10 Φεβρουαρίου, αφετέρου πως δεν αποχωρεί εκείνος νωρίτερα. Αλλά έκανε και άλλη μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Γιατί ο Έρωτας Φυγάς σταματά για να ξαναρχίσει και γίνονται προσπάθειες για αυτό από τον παραγωγό. Τον να αγοραστεί η σειρά από άλλο κανάλι και να συνεχίσει από εκεί που έμεινε. Δύσκολο ωστόσο οικονομικά να γίνει ένα τέτοιο deal αλλά όχι τελείως ακατόρθωτο. Και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Φυσικά και υπάρχει περίπτωση. Μας έχει ανακοινωθεί ότι ο παραγωγός ενόψει αυτής της απόφασης του καναλιού, θα προσπαθήσει να κλείσει συμφωνία με άλλο κανάλι, ώστε να συνεχιστεί αυτή η σειρά, διότι είναι πετυχημένη. Δεν είναι από τις σειρές που κόβονται λόγω αποτυχίας. Το Open έχει άλλους δικούς του λόγους».

Μέχρι να φτάσουμε στο φινάλε λοιπόν, θα έχουμε και μία ευχάριστη εξέλιξη. Μετά από κόπους, βάσανα, τραγωδίες και ανατροπές, ο Ιάσονας μία μέρα ανακοινώνει στην Αλεξάνδρα πως έχει κουραστεί και την αφήνει να ζήσει με τον Μάρκο. Με την προυπόθεση να βλέπει και την κόρη του και τον μεγαλύτερο γιο του (και γιο του Μάρκου) τακτικά.

Την ίδια συμφωνία κάνει και ο Μάρκος με την Ευγενία. Εκείνη θα παραμείνει με τον μικρό Στέφανο στο σπίτι του Παράσχου. Το ζευγάρι ετοιμάζει το σπίτι του, όπως ήδη σου είχα αποκαλύψει και μας είχε «μαρτυρήσει» με ανάρτησή της η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Με πλάνα από το νέο σπίτι.

Το σχέδιο πέτυχε στον Έρωτα Φυγά και αυτά είναι τα πρώτα πλάνα της νέας ζωής της Αλεξάνδρας

https://www.instagram.com/p/C0BlqDZNxpB/

Το ζευγάρι αρχικά δεν μπορεί να πιστέψει ότι ευνοήθηκε τόσο πολύ από την τύχη. Για πολύ καιρό ακόμη, θα πιστεύει πως είναι μία ακόμη παγίδα του Ιάσονα. Γιατί στα επεισόδια που βλέπουμε αυτές τις ημέρες ζουν, έναν ακόμη εφιάλτη τους. Από τον οποίο θα ξεφύγουν πολύ δύσκολα. Αλλά όπως βλέπεις, θα ξεφύγουν.

Αλλά μήπως σε αυτή την απόφαση του Ιάσονα έπαιξε ρόλο ο προσανατολισμός του προς την Άρτεμις;

Η γυναίκα με το άγνωστο παρελθόν στον Έρωτα Φυγά σαγηνεύει τον Ιάσονα αλλά θα είναι η καταστροφή του