Η γυναίκα με το άγνωστο παρελθόν στον Έρωτα Φυγά σαγηνεύει τον Ιάσονα αλλά θα είναι η καταστροφή του

Κατερίνα Μπούσιου
Η γυναίκα με το άγνωστο παρελθόν στον Έρωτα Φυγά σαγηνεύει τον Ιάσονα αλλά θα είναι η καταστροφή του

Κάποιοι προσπαθούν να στήσουν παγίδα στον Στέφανο και τη Μαργέτα και κάποιοι βάζουν στόχο και τον Ιάσονα στον Έρωτα Φυγά. 

Όταν το νέο σχέδιο διαφυγής του Μάρκου και της Αλεξάνδρας στον Έρωτα Φυγά ναυαγήσει, μπαίνουν άλλα σχέδια, πιο σκοτεινά σε εφαρμογή. Η σειρά στη συνέχεια της έχει μεγάλο σασπένς που αφορά και τον Ιάσονα και το νέο του φλερτ. Μία γυναίκα που ήδη έχεις δει αλλά δεν ξέρεις τον σκοπό της.

Ευγενία, Μάρκος και Αλεξάνδρα στη χειρότερη στιγμή τους

Μία βροχή και η προειδοποίηση της Νότας στον Ιάσονα πως η γυναίκα του τον εγκατέλειψε με τα παιδιά τους, είναι οι δύο παράγοντες που θα παίξουν ρόλο στον Έρωτα Φυγά για την αποτυχία του νέου σχεδίου του Μάρκου και της Αλεξάνδρας. Το ζευγάρι ενώ τα είχε κανονίσει όλα - ακόμη και το νέο τους σπίτι όπως σου είχα αποκαλύψει - αναγκάζεται να επιστρέψει πίσω στο Κιάρι.

Το σχέδιο πέτυχε στον Έρωτα Φυγά και αυτά είναι τα πρώτα πλάνα της νέας ζωής της Αλεξάνδρας

Και θα αντιμετωπίσουν τον χειρότερο εφιάλτη τους. Εκείνη εξαφανισμένη και ο Μάρκος στη φυλακή για τη δική της εξαφάνιση και τη δολοφονία που η Νότα έκανε. Μέσα σε όλα αυτά, ας προστεθεί και η μήνυση που καταθέτουν εναντίον τους, ο Ιάσονας και η Ευγενία για αρπαγή των παιδιών τους.

Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα σε όσα θα επακολουθήσουν. Καταρχάς θα μας πάρει καιρό για να δούμε να δικαιώνεται ο αγώνας του Μάρκου. Κατά δεύτερον, κάποια στιγμή θα εμφανιστεί και η Αλεξάνδρα. Ο τρίτος και πιο σημαντικός παράγοντας είναι ο Φάνης όπως ήδη σου έχω πει, στο σχέδιο που εκείνος κάνει ξεχωριστά από όλους, για την καταστροφή Ιάσονα και Στέφανου.

Είναι ο Φάνης στον Έρωτα Φυγά ο άγνωστος αδελφός του Ιάσονα; Η κρυφή ταυτότητα και η κρυφή συμμαχία

Μέχρι να αποδειχθεί ότι δεν είναι συγγενής του Παράσχου, αλλά έχει σχέση με την οικογένεια του Ιάσονα, θα μας προκύψει μία συμμαχία και μία δολοπλοκία. Ο Φάνης γνωρίζεται πολύ καλά από το παρελθόν με την Άρτεμις, (Γιολάντα Καννελοπούλου), τη νέα γιατρό του νοσοκομείου, που έρχεται για να καλύψει τη θέση της Ευγενίας που έχει απολυθεί.

Ήδη την έχουμε δει σε κάποια πλάνα να έχει στο τοίχο του σπιτιού της τη φωτογραφία όλων των Δεμερτζήδων και ειδικά της Ουρανίας. Κάποια σχέση υπάρχει με τον πατέρα του Ιάσονα, αναμφισβήτητα. Το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή εντός των ημερών όταν εκείνος τη γνωρίζει τυχαία και τη βοηθά με το αυτοκίνητό της. Μεταξύ τους σε λίγο καιρό θα προκύψει μία ζεστή φιλική σχέση και ο ισχυρός άντρας της περιοχής θα γοητευτεί από την παρουσία της.

https://www.instagram.com/p/CzbDnCSs9vj/

Ίσως αυτό το μικρό ειδύλλιο, βοηθήσει στο να αφήσει για λίγο στην ηρεμία τους, τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα. Όμως αυτή η γυναίκα θα είναι η καταστροφή του Ιάσονα. Η εμπιστοσύνη που θα της δείξει, ακόμη και στα οικογενειακά του ζητήματα, δεν θα τον αφήσει να αποφασίσει με ηρεμία και σύνεση.

Θα καταφέρει σε αυτή την περίπτωση να τον σώσει η Μαργέτα (η οποία θα επανεμφανιστεί) ή η Ουρανία;