Κύμα αγάπης για την Γιάννα Τερζή και για την αποκάλυψη του όγκου στον μυελό

Το νέο motto της είναι... Μηδενίζω.. πάει να πει πως ξαναρχίζω!

Η Γιάννα Τερζή, είχε μιλήσει πριν ένα χρόνο για πρώτη φορά στο πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της.

Η Γιάννα, αποκάλυψε τότε πως χρειάστηκε να φύγει για ένα μήνα στην Γερμανία, για να βρει τον γιατρό της. Το διάστημα της καραντίνας αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τα πάντα. Είχε ανάγκη να φροντίσει τον εαυτό της και να είναι μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

341022736_232457556001207_3760960875612481909_n.jpg

@yiannaterzi

Η Γιάννα, διαγνώστηκε με όγκο στο νωτιαίο μυελό. Παρόλα αυτά, είναι ένα κορίτσι που δεν το έβαλε ποτέ κάτω και κατάφερε να βγει ακόμα πιο δυνατή από αυτή την πριπέτεια. Πριν λίγες ώρες, η Γιάννα Τερζή, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με αφορμή τα γενέθλιά της. Η φωτογραφία δείχνει την ίδια να βρίσκεται πάνω σε ένα κρεβάτι, σε θάλαμο νοσοκομείου, έχοντας πίσω στην πλάτη μία μεγάλη ουλή καλυμμένη με γάζα.

Στα 43α γενέθλιά της μας έδωσε το πιο γλυκό μήνυμα ζωής

https://www.instagram.com/p/CmUpN8DN05_/

Πρόκειται, για μία φωτογραφία που μας δείχνει την περιπέτεια που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια. Η λεζάντα της φωτογραφίας είχε το πιο συγκινητικό και σημαντικό μήνυμα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό στα social media. Συγκεκριμένα η Γιάννα Τερζή έγραψε:

Σήμερα ολοκληρώνω 43 κύκλους γύρω από τον ήλιο 🌼
Τέτοιες μέρες 3 χρόνια πριν, μέσα στην καραντίνα, διαγνώστηκα με όγκο στο νωτιαίο μυελό.
Ένα γεγονός που άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους και για πάντα.
Δε θα μπώ σε λεπτομέρειες της διάγνωσης, της επέμβασης, της αποκατάστασης, και της συνέχειας της ζωής μου στο συγκεκριμένο post.
Θα πω μόνο το εξής.


Εκείνες τις στιγμές, εκείνα τα δευτερόλεπτα, τις ώρες, τις μέρες, τους μήνες που βρίσκεσαι στα πιο χαμηλά σου, στα πιο αδύναμά σου, που νιώθεις στα πιο εγκαταλελειμμένα σου, τότε είναι που γεννιέται ο πιο δυνατός εαυτός σου.
Αυτός που θα καθορίσει τί πετάς και τί κρατάς για το υπόλοιπο της ζωής σου.
Και που σιγά σιγά θα χτίσει την πιο ξεκάθαρη, ουσιαστική κι αληθινή σχέση με σένα και με τον υπόλοιπο κόσμο.
Είμαι ευγνώμων για την γνώση, για τον πόνο, για την ενσυναίσθηση, τη συμπόνια, τα δάκρυα, τις απώλειες, την αγάπη, τη δύναμη, τις αγκαλιές, την οικογένεια, τους φίλους, τους γιατρούς, τα ζωάκια μου, το σώμα μου!! Και για τα πραγματικά “no fucks given” που σου μαθαίνει μια τέτοια εμπειρία!

https://www.instagram.com/p/C0UzJTWt-p_/

Η Γιάννα Τερζή, με αυτή την περιπέτεια υγείας, κατάφερε να γνωρίσει τον πιο δυνατό εαυτό που κρύβει μέσα της. Είναι αυτός που θα την συντροφεύσει για την υπόλοιπη ζωή της. Όταν βρίσκεσαι στα αδύναμά σου και εκεί που νιώθεις ότι όλα έχουν τελειώσει και είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις, εκεί είναι που βρίσκεις την πραγματική δύναμη να προχωρήσεις μπροστά.

Το νέο motto της είναι:

Μηδενίζω.. πάει να πει πως ξαναρχίζω❤️

Αμέσως, κάτω από το ποστ έσπευσαν να αφήσουν όλοι τις πιο γλυκές ευχές, αναγνωρίζοντας και επικροτώντας με τον πιο όμορφο τρόπο τη δύναμη της Γιάννας. Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα πιο όμορφα και συγκινητικά σχόλια. Ρίξε μία ματιά...