«Μόνος στο Σπίτι»: Ο Macaulay Culkin πήρε το αστέρι του στο Hollywood αγκαλιά με τη μαμά του

Πατούλια Κατερίνα
«Μόνος στο Σπίτι»: Ο Macaulay Culkin πήρε το αστέρι του στο Hollywood αγκαλιά με τη μαμά του
Catherine O'Hara, left, and Macaulay Culkin attends a ceremony honoring Culkin with a star on the Hollywood Walk of Fame on Friday, Dec. 1, 2023, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Invision

Ο Kevin McAllister πήρε επιτέλους το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

33 χρόνια μετά την ταινία «Μόνος στο Σπίτι» κι ενώ έχουμε μπει ήδη στον ωραιότερο μήνα όλου του χρόνου, ο Macaulay Culkin πήρε την τιμή που πάντα ήθελε, το δικό του αστέρι στο Hollywood.

Στην τελετή που έγινε προς τιμήν του 43χρονου ηθοποιού που υποδήθηκε με τεράστια επιτυχία τον Kevin McAllister, δεν έλειψε η οικογένειά του, αλλά και η κινηματογραφική μαμά του.

Ένα αστέρι για τον Kevin

Η Catherine O’Hara, η μαμά του Kevin στο Home Alone 1 και 2, που πάλεψε τόσο πολύ να φτάσει πίσω στον γιο της που ήταν μόνος στο σπίτι, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της ενώ ο Culkin της είπε χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ μαμά».

Η O' Hara ήταν μία από τις δύο γυναίκες που μίλησαν για τον 43χρονο και είπε χαρακτηριστικά:

«Η ταινία Μόνος στο Σπίτι, είναι και πάντα θα δημιουργεί μια αίσθηση αγάπης σε όλον τον κόσμο, γι' αυτόν τον λόγο, όλες οι οικογένειες στον πλανήτη, δεν αφήνουν χρονιά να περάσει χωρίς να την δουν, και ο βασικός λόγος είναι ο Macaulay Culkin», είπε η κινηματογραφική μαμά του Macaulay η οποία τόνισε πως ο ηθοποιός έκανε την ηθοποιία να μοιάζει το πιο απλό πράγμα στον κόσμο:

«Ήταν λες και μπήκαμε στο σπίτι τγου Kevin, ενός αληθινού αγοριού, για να φτιάξουμε μια τγαι νία και αυτός το πήγε πιο πέρα και το διασκέδασε.

Τα παιδιά του Culkin

Αξίζεις πέρα για πέρα το αστέρι αυτό, σε ευχαριστώ που με περιέλαβες στην τελετή αυτή, εμένα την ψεύτικη μαμά σου που σε άφησε μόνο στο σπίτι μια και δυο φορές, , είμαι περήφανη για εσένα».

Στο πλευρό του Culkin ήταν και η Natasha Lyonne, η συμπρωταγωνίστριά του στο Party Monster του 2003, ενώ εκεί ήταν και η Paris Jackson, για να στηρίξει τον νονό της.

Στο πλευρό του 43χρονου ήταν στην ξεχωριστή αυτή τελετή και η οικογένειά του, τα δύο αδέρφια του Rory Και Quinn αλλά και η σύντροφός του Brenda Song που είχε μαζί της τα δύο τους παιδιά, Dakota Και Carson, που γεννήθηκαν το 2021 και 2022 αντίστοιχα.