Ο Νίκος Μπάρκουλης παραδέχτηκε αυτό που όλοι έλεγαν για τον πατέρα του Αντρέα κι απάντησε στα σχόλια

Ο Νίκος Μπάρκουλης παραδέχτηκε αυτό που όλοι έλεγαν για τον πατέρα του Αντρέα κι απάντησε στα σχόλια
NDP photo agency

«Kορίτσια ... ο Μπάρκουλης», ήταν η φράση που χρησιμοποίησαν οι fans του Μπάρκουλη junior στο Tik Tok στο νέο βίντεο του 22χρονου.

Ένα ενδιαφέρον βίντεο στον λογαριασμό του στο Tik Tok έκανε ο Νίκος Μπάρκουλης, ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη και της τελευταίας συζύγου του Μαίρης.

Ο Νίκος που έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο του θεάματος και την περσινή σεζόν τον είδαμε και σε ντουέτο στο Just the Two of Us, έκανε ένα βίντεο στο Tik Tok όπου και εξήγησε πόσο βαρύ φορτίο είναι το να είσαι γιος του Αντρέα Μπάρκουλη.

«Είναι βαριά η κούπα να έχεις τόσο όμορφο πατέρα», έγραψε ο Νίκος Μπάρκουλης

Εννοείται πως στα σχόλια, πολλοί είδαν την ομοιότητα πατέρα και γιου και έγραψαν ανάμεσα σε άλλα:

«Και να παίρνεις την ομορφιά του ακόμα πιο βαριά η κούπα», «Έπρεπε " Είναι βαριά η κούπα του να είσαι ίδιος ο Μπάρκουλης».

barkoulis1.jpg

Κάποιοι απόρησαν γιατί ο Νίκος δεν έβαλε μια φωτογραφία με τον πατέρα από εκείνες που έχει σπίτι του και όχι από την Google, ο ίδιος βέβαια σχολίασε πως τέτοια σχόλια είναι άτοπα.

barkoulis2.jpg

«Ξεκινούν να με συγκρίνουν με έναν θρύλο, το είδωλό σου, είναι δύσκολο να βλέπεις τον Μπάρκουλη στην τηλεόραση, τον ωραίο δίπλα στην Βουγιουκλάκη και την Καρέζη και μετά να τον βλέπω δίπλα μου αδύναμο και άρρωστο», είχε πει πέρσι ο Νίκος για τον πατέρα του.

Σε άλλη του συνέντευξη ο Νίκος, είχε πει για τις δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του Αντρέα Μπάρκουλη:

«Μεγάλωσα, ωρίμασα, πολλές καταστάσεις. Οι κακές στιγμές με έκαναν αυτόν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Θα ήθελα να ξεχάσω τα άσχημα σχόλια για τον θάνατο του πατέρα μου. 100% συνειδητοποίησα ποιος ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης πριν από ένα τετράμηνο, πεντάμηνο που έκατσα κάτω και ασχολήθηκα βλέποντας τις ταινίες του.

Από τον πατέρα μου θυμάμαι σίγουρα το βλέμμα του. Δηλαδή αυτό είναι το χαρακτηριστικό του. Ο άνθρωπος σε κοίταγε και καταλάβαινες αν έπρεπε να μιλήσει ή να μην μιλήσεις. Εγώ εντάξει μέχρι και πριν έξι μήνες έλεγα πως ήταν μεγάλος άνθρωπος, στο καροτσάκι. Τι άλλο ήθελα; Μας συντηρούσε με την σύνταξη του; Όσο μπορούσε έκανε ότι καλύτερο; Έλεγα ότι είχα έναν πατέρα έστω να γυρίσω; Έπαιξε μαζί μου; Άλλα παιδιά δεν τα έχουν αυτά καν! Καλή ώρα, τώρα, δεν έχω να γυρίσω και να πω ένα, γεια σου πατέρα».

Ο Αντρέας Μπάρκουλης έφυγε από τη ζωή το 2016 αλλά η τελευταία σύζυγός του Μαίρη, πάντα τον θυμάται όπως και στις 30 Νοεμβρίου όταν ο μεγάλος ζεν πρεμιέ θα γιόρταζε.

Νίκος Μπάρκουλης ο Tik Toker

«Κάνεις τικ τοκ ....κι είπα στις κόρες μου......κορίτσια ο Μπάρκουλης», έγραψε μια fan του γιου του Αντρέα Μπάρκουλη, ο οποίος έχει 8,4 εκατομμύρια likes.