Πριν 5 μέρες η Γιούλικα Σκαφιδά έτρεχε σε αγώνες και σήμερα κρατάει στα χέρια της τον γιο της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Πριν 5 μέρες η Γιούλικα Σκαφιδά έτρεχε σε αγώνες και σήμερα κρατάει στα χέρια της τον γιο της

Η Γιούλικα Σκαφιδά γέννησε και από τους πρώτους που έμαθαν τα ευχάριστα ήταν η φίλη της , Δανάη Μπάρκα μέσα από μια φωτογραφία.

Μία πολύ όμορφη μέρα ξημέρωσε για την Γιούλικα Σκαφιδά, αφού πλέον κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της. Πριν από περίπου 5 μέρες συμμετείχε στο Navarino Challenge στην Καλαμάτα, παίρνοντας μέρος σε αγώνες δρόμου και κάνοντας πιλάτες. Άλλωστε, το να τρέχει σε διάφορες διοργανώσεις είναι κάτι που η ηθοποιός αγαπούσε από πάντα, αν έχεις ρίξει μια ματιά στο προφίλ της.

https://www.instagram.com/p/CzybpL_svcq/

Την ανακοίνωση πάντως του χαρμόσυνου γεγονότος έκανε η Δανάη Μπάρκα, μέσα από την εκπομπή της, εμφανώς συγκινημένη, αφού είναι πολύ καλές φίλες. Μάλιστα, η ίδια θεωρεί τον εαυτό της «θεία» του παιδιού της ηθοποιού.

«Το πρωί που ήμουν στο καμαρίνι έλαβα μία φωτογραφία από ένα πανέμορφο μωρό στην αγκαλιά της μαμάς του. H Γιούλικα Σκαφιδά έγινε μαμά. Είναι όλοι καλά στο μαιευτήριο δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά, αλλά από τις φωτογραφίες θέλω να σας πω ότι το μεγαλύτερό της ταλέντο θα το ανακαλύψει από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή μας βλέπει με το μωράκι αγκαλιά. Φυσικά και πήρα την άδεια για να το ανακοινώσω» είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το όνομα του γιου της η Γιούλικα Σκαφιδά είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον Οκτώβριο πως θα του δώσει το όνομα «Άγγελος», όπως λένε τον μπαμπά της.

Το υπέροχο παιδικό δωμάτιο του γιου της

Πριν από τρεις μέρες με ανάρτησή της στο Instagram η ηθοποιός πόζαρε στο παιδικό δωμάτιο του γιου της, όπου όπως θα δεις από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, κυριαρχούν τα ουδέτερα χρώματα και συγκεκριμένα οι μπεζ αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/Cz3m79tsP7p/

«Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά!», είχε γράψει η Γιούλικα Σκαφιδά σε εκείνο το post λες και είχε υπολογίσει ακριβώς την ώρα που θα κρατούσε στα χέρια της τον γιο της.

To δωμάτιο έχει εμφανείς επιρροές από την άγρια φύση, ενώ τον τοίχο κοσμούν μεγάλα κάδρα με φωτογραφίες ζώων ενώ στην ξύλινη συρταριέρα δεσπόζουν λούτρινα παιχνίδια και βρεφικά είδη.

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη ανήμερα των γενεθλίων της με μια ανάρτηση στα social media όπου ανέφερε: «Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα. Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περιοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα».

youlika.skafida_1694962149_3193896460931309631_1202789009-(1).jpg