Στο νέο βήμα της Κατερίνας Δαλάκα οι Survivors έδωσαν το παρών αλλά μία εμφάνιση ξεχώρισε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο νέο βήμα της Κατερίνας Δαλάκα οι Survivors έδωσαν το παρών αλλά μία εμφάνιση ξεχώρισε

Παίκτες από όλα τα Suvivor βρέθηκαν στο πάρτι που έκανε η Κατερίνα Δαλάκα για να παρουσιάσει για πρώτη φορά τη συλλογή της με φόρμες.

Μπορεί οι φήμες να θέλουν η Κατερίνα Δαλάκα να βρίσκεται κοντά στο να συμφωνήσει κι αυτή για το Survivor 2024, ωστόσο η ίδια είναι στα καλύτερά της έχοντας κάνει δύο πολύ σημαντικά ξεκινήματα στη ζωή της. Αρχικά, εδώ και περίπου δύο μήνες έχει μετακομίσει μόνιμα στην Κατερίνη, ενώ το βράδυ της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου εκείνη επέστρεψε στην Αθήνα για να παρουσιάσει τη συλλογή της με φόρμες, το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Κατερίνα όλο αυτό το διάστημα είχε πολύ καλές σχέσεις με την πρώην συμπαίκτριά της από το ριάλιτι επιβίωσης, Όλγα Φαρμάκη, η οποία έχει συλλογή με ρούχα μαζί με την αδερφή της τη Γωγώ. Έτσι, οι τρεις γυναίκες αποφάσισαν να συνεργαστούν με την Κατερίνα Δαλάκα να σχεδιάζει φόρμες, οι οποίες είναι πλέον μέρος των «Kisterss» των αδερφών Φαρμάκη.

Το μικρό reunion του Survivor

Στο κάλεσμα που έκανε πάντως η Κατερίνα Δαλάκα, ενθουσιασμένη για το νέο της επαγγελματικό βήμα, έδωσαν το παρόν και πάρα πολλοί παίκτες από όλα τα Survivor που έχουν γίνει στη χώρα μας. Ήταν σαν ένα mini reunion, αν δεν γνώριζες τον λόγο που βρέθηκαν ξανά όλοι μαζί.

Από την Σόφη Πασχάλη και τον Μπο του πρώτου Survivor μέχρι την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Ηλία Γκότση, τον Γιάννη Δρυμωνάκο και την Καρολίνα Καλύβα με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, όλοι θέλησαν να της ευχηθούν «καλή αρχή». Αυτό σημαίνει πως η Κατερίνα Δαλάκα είναι πολύ αγαπητή όχι μόνο στο κοινό που την γνώρισε μέσα από το παιχνίδι αλλά και στους συμπαίκτες της και γενικά σε όποιον έχει περάσει το κατώφλι του Survivor κι αυτό είναι πολύ τιμητικό.

Στην βραδιά φυσικά έδωσε το παρόν και η πολύ καλή της φίλη, Πέγκυ Ζήνα, όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ενώ στο τέλος της βραδιάς η Κατερίνα Δαλάκα μαζί με φίλους της και τις Καρολίνα και Μαριαλένα, βρέθηκαν στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη στο Περιστέρι.

Το look που ξεχώρισε

Όσον αφορά τα looks που είδαμε οι περισσότερες κυρίες επέλεξαν το μαύρο, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα ξεχώριζε με το πορτοκαλί τοπ της, το οποίο συνδύασε με μπεζ cargo παντελόνι - όλα από τη δική της συλλογή.

400337793_1977525779314765_4133410167813120513_n.jpg

Η εμφάνιση, όμως που έκανε τη διαφορά όσων αφορά τις καλεσμένες της ήταν αυτή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η οποία συνδύασε τέλεια το μεταλλιζέ οινοπνευματί παντελόνι της με μαύρη μπλούζα από διαφάνεια, ολοκληρώνοντας το look της με μαύρα μποτάκια με χοντρό τακούνι, ένα μαύρο σακάκι και μαύρο φιόγκο στα μαλλιά. Δίπλα της και η καλή της φίλη Σόφη Πασχάλη με total black look και διαφάνεια επίσης.

377146954_876997690588807_2108659744099738822_n.jpg

H Eυρυδίκη Βαλαβάνη πάντως διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της. Κι εκείνη μετά το Survivor All Star έκανε ένα restart, αρχικά αποκαλύπτοντας τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ύστερα μετακομίζοντας και από το σπίτι της αλλά και από τα γραφεία της δικής της επιχείρησης με ρούχα για pole dancing, ενώ ανέκτησε πλήρως τη φόρμα της, αφού από το καλοκαίρι ακολουθεί σταθερά πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής. Ταυτόχρονα, συμμετέχει ξανά σε τηλεοπτική εκπομπή, αφού βρίσκεται στο πλευρό του Κώστα Τσουρού και το «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Παράλληλα, χωρίς να έχει μιλήσει ποτέ για τη σχέση τους, φαίνεται πως οι στιγμές που περνάει με τον Γρηγόρη Μόργκαν είναι γεμάτες αγάπη και γλυκιά περιπέτεια, αφού οι δυο τους αγαπούν τα ταξίδια.