Ένα fake video στο TikTok εξόργισε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι όχι άδικα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ένα fake video στο TikTok εξόργισε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι όχι άδικα

Κι ενώ ζούσε ανέμελη τη ζωή της με τον Σάκη Κατσούλη, τα social media της Μαριαλένας Ρουμελιώτη γέμισαν με μηνύματα για το «αν είναι καλά».

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι πλέον ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Οι δυο τους μπορεί να χώρισαν για λίγο το 2021, αλλά το Survivor έμελλε να τους ενώσει ξανά κι αυτή τη φορά πιο δυνατά.

Να σου θυμίσουμε πως ο Σάκης ήταν αυτός που αποφάσισε να μπει στο Survivor το 2021 για να διεκδικήσει ξανά το κορίτσι αλλά και το έπαθλο. Και κατάφερε να αποκτήσει και τα δύο, όπως και το έπαθλο του Survivor All Star τη χρονιά αυτή, έχοντας στο πλευρό του τη Μαριαλένα, η οποία τερμάτισε τρίτη.

Snapinsta.app_366667181_18379925830038416_5491764028585153668_n_1080.jpg

Οι δυο τους πλέον, ζουν ευτυχισμένοι τη ζωή τους, έχοντας μπει ξανά στη ροή της καθημερινότητας. Αυτή την καθημερινότητα βέβαια, τάραξε ένα βίντεο και τα χιλιάδες μηνύματα που δέχθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στα social media της.

Το fake video και η αντίδραση της Μαριαλένας

H πρώην παίκτρια του Survivor είχε λάβει πολλά μηνύματα, όπως εξήγησε σε story της στο Instagram από τους followers της που αναρωτιούνταν αν είναι καλά στην υγεία της. Υπήρχε όμως εξήγηση, πίσω από αυτό των όγκο μηνυμάτων, αφού στο TikTok άρχισε να κυκλοφορεί ένα video στο οποίο έδειχνε στιγμές της Μαριαλένας από την καθημερινότητά της αλλά και με τον Σάκη Κατσούλη, ενώ στο background ακουγόταν το τραγούδι «Για πού το 'βαλες καρδιά μου» του Ορφέα Περίδη, το οποίο χρησιμοποιείται σε αντίστοιχα βίντεο αλλά ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή. Μάλιστα, ο χρήστης που δημιούργησε το συγκεκριμένο video είχε προσθέσει και κάποια emoji με φατσούλες που κλαίνε και σε σχήμα ραγισμένης καρδιάς.

Αυτό το κακόγουστο και μακάβριο αστείο θέλησε να σταματήσει η Μαριαλένα, η οποία το αναδημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram γράφοντας: «Έχουμε ξεφύγει τελείως εδώ πέρα! Σίγουρα δεν είναι αστείο και απορώ γιατί κάποιοι μπαίνουν στη διαδικασία! Ντροπή πραγματικά! Όλο το dm μου έχει γεμίσει με μηνύματα για το συγκεκριμένο βιντεάκι! Κάπου ώπα! Είμαι καλά δόξα τον Θεό!».

Και δεν θα μπορούσε κανείς να μην ταυτιστεί με την οργή της, αφού το να αφήνεις να εννοηθεί πως κάποιος έφυγε από τη ζωή είναι εξαιρετικά ακραίο. Βέβαια, αυτή είναι και η - δυστυχώς - άλλη πλευρά των social media. Mπορεί σε στιγμές «έκτακτης ανάγκης» (σ.σ πλημμύρες, φωτιές) να φάνηκαν χρήσιμα, αφού ο κόσμος μπορούσε να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη μεταφέροντας σημαντικές πληροφορίες, όμως πολλές φορές η ασφάλεια ενός πληκτρολογίου μπορεί να οδηγήσει τέτοιου είδους διεστραμμένα μυαλά να αναδειχθούν δημιουργώντας - όπως στην περίπτωση της Μαριαλένας - fake news ή κάνοντας συνεχώς τοξικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις διάφορων προσώπων.

La vie en rose...

Πέρα από αυτό το πολύ ατυχές γεγονός στη ζωή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, όλα τα άλλα φαίνονται να κυλούν στην εντέλεια, ενώ η ζωή δίπλα στον Σάκη Κατσούλη δεν θα μπορούσε παρά να είναι είναι όμορφη. Οι δυο τους - αν και δεν μας είχαν συνηθίσει στο παρελθόν - πλέον κάνουν πιο πολλά ταξίδια, όπως αυτό στο Λονδίνο με αφορμή τα γενέθλιά του, ενώ πρόσφατα βρέθηκαν και στην Αρκαδία, απολαμβάνοντας το χιονισμένο τοπίο.

Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται, παρότι όπως είχε γράψει σε ανάρτησή του ο Σάκης Κατσούλης «είναι τόσο δύσκολο και τρομακτικό να ανοίξεις την καρδιά σου σε κάποιον». Εκείνος βέβαια, άνοιξε την καρδιά του στην Μαριαλένα και παρά τις μικροτρικυμίες που πέρασαν, δεν βγήκε χαμένος.

«Το να είσαι ερωτευμένος είναι το χειρότερο. Εννοώ ότι είναι το καλύτερο,αλλά είναι τόσο δύσκολο και τρομακτικό να ανοίξεις την καρδιά σου σε κάποιον.Εγώ την άνοιξα σε εκείνη και πραγματικά είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί.
Όπως πολλές φορές έχω πει, αγαπήστε ανοιχτά, νιώστε έντονα, εκφραστείτε ελεύθερα, δώστε αφιλοκερδώς και ειλικρινά χωρίς να περιμένετε κάτι. Αγαπήστε τον εαυτό σας για να μπορέσετε να αγαπήσετε και τους γύρω σας. Λίγα λόγια από τα πολλά που θα ήθελα να γράψω!» είχε γράψει τον Αύγουστο ο Σάκης δημοσιεύοντας την πιο τρυφερή φωτογραφία του με τη Μαριαλένα.

https://www.instagram.com/p/CvuXXkKs2n4/