Λίγο πριν την καταστροφή, η «ανάσταση» της Πέμης Ζούνη στον Έρωτα Φυγά σώζει τον Ιάσονα

Κατερίνα Μπούσιου
Λίγο πριν την καταστροφή, η «ανάσταση» της Πέμης Ζούνη στον Έρωτα Φυγά σώζει τον Ιάσονα

Αν είχαν χιούμορ στο Open θα έβαζαν το κοινό να ψηφίσει το τέλος της σειράς στο σενάριο, όπως κάποτε το «Εσύ αποφασίζεις» με τον Γιάννη Βούρο. Ωστόσο το φινάλε θα είναι γλυκόπικρο στον Έρωτα Φυγά. 

Το κοινό παραμένει σταθερά δίπλα στους ηθοποιούς του Έρωτα Φυγά, δείχνοντας με την τηλεθέαση, σταθερά την αγάπη του. Και αν έχεις απορίες για το πως θα είναι το φινάλε τον Φεβρουάριο, οι επόμενες εξελίξεις με την «ανάσταση» της Μαργέτας (Πέμη Ζούνη) σε οδηγούν ταχύτερα στην αποκάλυψη.

https://www.instagram.com/p/CsRhaQmqIVU/

Από τα πλούτη και την παντοδυναμία, στην απόλυτη καταστροφή

Είπα και στον πρόλογο, πως αν τα στελέχη του Open είχαν χιούμορ, θα είχαν επαναφέρει έστω για τα τελευταία επεισόδια, το μοτίβο του «Εσύ αποφασίζεις». Θυμάσαι τη σειρά που παρουσίαζε στο τέλος τον Γιάννη Βούρο να λέει στο κοινό να επιλέξει ανάμεσα σε δύο φινάλε, για το κάθε επεισόδιο. Αν γινόταν κάτι τέτοιο στον Έρωτα Φυγά, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τι θα διάλεγε το κοινό.

Γιατί για παράδειγμα, ενώ την πρώτη σεζόν δεν «άντεχε» την Πέμη Ζούνη ως την κακιά Μαργέτα, τώρα την λατρεύει και τη θέλει να παραμείνει στο πλευρό του συζύγου της Σταύρου Ζαλμά. Για την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο, ούτε συζήτηση. Το να μείνουν μαζί με τα παιδιά τους, είναι το μόνο που όλοι οι φανς επιθυμούν.

Πότε πραγματικά τελειώνει ο Έρωτας Φυγάς και οι 2 - κουτές - δικαιολογίες που ακούστηκαν από το Open

Στο πρώτο σενάριο, αν αναρωτιέσαι πότε θα έχουμε δράση με τη Μαργέτα, τότε ετοιμάσου για ένα κανονικό θρίλερ. Η οικονομική καταστροφή που έρχεται, αναγκάζει τον Ιάσονα, αφενός να ζητήσει τη βοήθεια του Στέφανου (ποιος θα το περίμενε) και αφετέρου του δίνει μία σκέψη να πουλήσει το σπίτι της Κηφισιάς που ανήκε στην μητέρα του, για να καλύψει τα χρέη.

Στο σπίτι αυτό όμως, είναι η κρυψώνα της Μαργέτας! Που να ήξερε ότι λίγο μετά το μνημόσυνό της, κινδυνεύει να αποκαλυφθεί με αυτόν τον τρόπο. Ο Ιάσονας θα δει και κάποιες περίεργες κινήσεις σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που είχε με την μητέρα του, αλλά αυτή την αφαίμαξη κεφαλαίων θα την χρεώσει στον Στέφανο. Δεν θα καταλάβει πως πίσω από όλα βρίσκεται η μητέρα του.

Επιτέλους: Μάρκος και Αλεξάνδρα στον Έρωτα Φυγά ζουν μαζί με τις ευλογίες του Ιάσονα

Ο πάλαι ποτέ ισχυρός Δεμερτζής, βλέπει τους εχθρούς του να πληθαίνουν και η ολοκληρωτική καταστροφή είναι αναπόφευκτη. Τότε όμως είναι που θα εμφανιστεί η μαμά Μαργέτα. Θα «αναστηθεί» για να τον βοηθήσει. Αρχικά χωρίς εκείνος να το καταλάβει, αργότερα πιο φανερά. Δεν θα γλιτώσει πολλά πράγματα βέβαια, αλλά προσδοκά και στην συμβολή του Στέφανου για να σώσει τον γιο της.

Το θέμα είναι όμως ένα: Θα ζει ο γιος της για να το καταλάβει; Ο Κοντογιάννης παραμονεύει.