Ελένη Ράντου και Βασίλης Παπακωνσταντίνου έκαναν ένα ξεχωριστό δώρο στην Νικολέτα τους που γιορτάζει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ελένη Ράντου και Βασίλης Παπακωνσταντίνου έκαναν ένα ξεχωριστό δώρο στην Νικολέτα τους που γιορτάζει

«Μια οικογένεια σκέτη γλύκα» έγραψαν στην Eλένη Ράντου οι followers της για την selfie της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την Νικολέτα, την κόρη τους, στην Ολλανδία.

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου, μετρώντας 30 χρόνια κοινής πορείας. Καρπός του έρωτά τους είναι η μονάκριβη κόρη τους Νικολέτα που σήμερα είναι 27 χρονών. Η Νικολέτα είναι καθηγήτρια εικαστικών, όπως γράφει και στο προφίλ της στο Instagram - αφού έχει πτυχίο από τη σχολή Καλών Τεχνών - ωστόσο αυτή την περίοδο κάνει σπουδές πάνω στα κινούμενα σχέδια, σε πανεπιστήμιο στο Rotterdam της Ολλανδίας.

https://www.instagram.com/p/Cou-ViDr46i/

Η οικογενειακή selfie στην Ολλανδία

Σήμερα είναι η ονομαστική της γιορτή και οι γονείς της θέλησαν να της κάνουν ένα ξεχωριστό δώρο κι αυτό δεν ήταν άλλο από το να βρεθούν κοντά της για να γιορτάσουν μαζί της αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Έτσι, αφήνοντας για λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ταξίδεψαν στην Ολλανδία για να είναι μαζί με την Νικολέτα.

Μάλιστα, η Ελένη Ράντου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook και μια selfie τους, γράφοντας: «Όταν η οικογένεια συναντιέται στη Χάουντα και γιορτάζει τον Άγιο Νικόλαο που εδώ είναι ο Αϊ Βασίλης τους!», για να δείξει πως στην Ολλανδία η Νικολέτα και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μάλλον θα γιόρταζαν την ίδια μέρα ή ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν θα είχε την τιμητική του, όπως γίνεται στην Ελλάδα.

Η χαρά τους δεν κρύβεται, όπως μπορείς κι εσύ να δεις από τα μεγάλα χαμόγελά τους στην παραπάνω φωτογραφία.

Φυσικά, οι followers της Ελένης Ράντου έσπευσαν να κάνουν like, όπως κάνουν πάντα με τις αναρτήσεις της, αλλά και να ευχηθούν στη Νικολέτα τα καλύτερα. Άλλωστε, η Ελένη Ράντου χωρίς να το έχει προσπαθήσει ποτέ μοιάζει για το κοινό που την ακολουθεί και την παρακολουθεί σαν ένας πολύ δικός τους άνθρωπος και η οικογένειά της το ίδιο. Γι' αυτό και το «κύμα» αγάπης και ευχών κάτω από την ανάρτησή της.

Η ηθοποιός κι ο τραγουδιστής έχουν καταφέρει να έχουν την οικογένειά τους ενωμένη όλα αυτά τα χρόνια, αναπτύσσοντας και μια πολύ υγιή σχέση γονέα - παιδιού με την κόρη τους. Γι' αυτό αν και δεν δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, θα δεις πως σε μεγάλες γι' αυτούς στιγμές, όπως για παράδειγμα είναι η γιορτή ή τα γενέθλια, οι τρεις τους θα έχουν βρει τον τρόπο για να είναι μαζί.

Έτσι, είχαν βρεθεί όλοι μαζί πάλι, τον περασμένο Ιούνιο για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Και επειδή εκείνος είχε συναυλία στην Θεσσαλονίκη, μαμά και κόρη αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι την συμπρωτεύουσα για να είναι δίπλα του την ξεχωριστή γι' αυτόν μέρα.

Η Ελένη Ράντου θαυμάζει την Νικολέτα

Με μαμά ηθοποιό και μπαμπά τραγουδιστή, η Νικολέτα αποφάσισε να ασχοληθεί με τη ζωγραφική, κάτι που αγαπούσε και ήξερε πως θα ασχοληθεί απ' όταν ήταν 5 χρονών, όπως είχε πει σε συνέντευξή της η Ελένη Ράντου.

«Η ζωγραφική που ασχολείται η κόρη μου, μου φαίνεται πιο δύσκολη, πιο μοναχική. Μου φαίνεται παιχνίδι αυτό που κάνουμε εμείς, μπροστά σε αυτό που κάνει εκείνη. Μου είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με την ζωγραφική, αλλά εγώ θεώρησα πως θα ήταν μία σκέψη της ηλικίας. Ήταν τόσο καταλυτικό και ολοκληρωτικό. Δεν ανησύχησα ποτέ για το τι θα κάνει αυτό το παιδί» είχε πει η ίδια στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι.

35f52a1a-nikolettapapakonstantinou.jpeg

Η 27χρονη έκανε μάλιστα και τον περασμένο Μάιο, έκανε την πρώτη της μεγάλη έκθεση με τους πίνακές της, με τίτλο «Περί οικειότητας», εμπνευσμένη από την περίοδο της καραντίνας, δηλώνοντας ιδιαίτερα ενθουσιασμένη και αναφέροντας πως οι γονείς της είναι το μεγάλο στήριγμά της: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ πολύ για όλα όσα πρόκειται να έρθουν. Πρόκειται για μία ενότητα έργων την οποία εμπνεύστηκα κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν στο να κάνω αυτό που αγαπάω. Με στήριξαν και με στηρίζουν όπως μπορούν».